Letovanje u septembru mesecu

Ovo gde sam sada zovu "glamping". (Od GLam caMPING)

Kampuješ na plaži u senci drveća, ali šator ima apsolutno sve - duplex, kuhinja, kupatilo, klima, TV, restoran, bazen, free ležaljke.

Saznao sam da to postoji tek pre deset dana i došao po preporuci drugara.

Sad već planiram gde ću na sledeći glamping. xD
Dobro, verzija koju preporučih Tabu od 30 eVura nije to, ali da može biti uživanje-može. Ako prostata radi kako treba, malo je nezgodno ako je šator u mojoj verziji udaljen od wc-a :D

Ostario si Tab ako ti je ležaljka nužna :D
A ako brojiš svaki euro i hoćeš da budeš na moru a ne spiskaš lovu idi kampuj. Dvoje odraslih, auto, šator, Srebreno, 11 km udaljeno od Dubrovnika samo 30 eura dnevno.
Svaki dan presvuci se u drugu majicu, odi do Dubrovnika slikaj se i eto te, ljetovao u Dubrovniku :D
Evo Tabe ja ti preko štele nađem smeštaj, poznajem vlasnike kampa. :D Samo pretrčiš do plaže i nazad ako ti se piški.

Nisam nikada kampovala! Trebala sam za 2 nedelje ali sam na odmoru na drugom mestu.

Ma lep je septembar za odmor. I juni. Juni jer se sve priprema pa su kao izgubljena janjad, a septembar je im je sve opušteno, kao i da oni kreću da se odmaraju od sezone.

Ostario si Tab ako ti je ležaljka nužna :D
A ako brojiš svaki euro i hoćeš da budeš na moru a ne spiskaš lovu idi kampuj. Dvoje odraslih, auto, šator, Srebreno, 11 km udaljeno od Dubrovnika samo 30 eura dnevno.
Svaki dan presvuci se u drugu majicu, odi do Dubrovnika slikaj se i eto te, ljetovao u Dubrovniku :D
ne, vec samo neopravdano skupo..u spaniji sam to isto placao 18 evra a velika je razlika izmedju grcke selendre i spanskog letovalista gde sam imao i sef zakacen za suncobran da mi neko ne ukrade stvari dok sam u vodi.

Ma lep je septembar za odmor. I juni. Juni jer se sve priprema pa su kao izgubljena janjad, a septembar je im je sve opušteno, kao i da oni kreću da se odmaraju od sezone.
stvari koje se meni ne dopadaju vezano za odmor u septembru je sto je generalno hladnije, kraci je dan i kad se vratim direktno upadam u jesen u beogradu..bukvalno iz kupacih uleces u duks.

ako neko vec ide vansezonski bolji je juni po mom misljenju..jeste more hladnije ali je bar dan znatno duzi i leto je pred tobom kad se vratis..ovako sacekas da celo leto prodje i odes na more..

stvari koje se meni ne dopadaju vezano za odmor u septembru je sto je generalno hladnije, kraci je dan i kad se vratim direktno upadam u jesen u beogradu..bukvalno iz kupacih uleces u duks.

ako neko vec ide vansezonski bolji je juni po mom misljenju..jeste more hladnije ali je bar dan znatno duzi i leto je pred tobom kad se vratis..ovako sacekas da celo leto prodje i odes na more..
Prosle sam bila i u junu i u septembru, ove takodje.
Septembar je... čarobniji 😃

kako mislis da doplacujes?
Pa fora je da odabereš sve komplet, aranžman u kom su uključene i ležaljke.

Onda te baš briga koliko koštaju.

Evo kakve su ležaljke kod mene ovde, lepa plava boja, podseća na more i na nebo. :heart:

1000046048.jpg

Pa fora je da odabereš sve komplet, aranžman u kom su uključene i ležaljke.

Onda te baš briga koliko koštaju.

Evo kakve su ležaljke kod mene ovde, lepa plava boja, podseća na more i na nebo. :heart:

Pogledajte prilog 1601394
ma toga ima kraj hotelskog bazena koliko hoces ali ne idem na bazene na moru.

a ako mislis na hotelske plaze licno vise volim da rentiram bicikl i da se vozam duz obale i stanem na plazi koja mi se svidja.

Da,...obično tada i idem. Zavisi gde,...prva polovina septembra obično, druga polovina je idealna za Krit i udaljenija ostrva. Nisu velike vrućine ( podnošljivije je uopšte i zbog manjih gužvi u putu, manje gužvi na plažama, e.tc),...mda izgleda u zadnje vreme to više ne važi. 😐

Back