- Poruka
- 66.983
Brže je preko novog mosta. Vozio iz Valjeva na Bratunac, Sarajevo, Mostar, Opuzen, Pelješac. Krenuo ujutru i stigao na ručak ovde. xDJesi trajektom preko Trpnja ili si se malo provozao?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brže je preko novog mosta. Vozio iz Valjeva na Bratunac, Sarajevo, Mostar, Opuzen, Pelješac. Krenuo ujutru i stigao na ručak ovde. xDJesi trajektom preko Trpnja ili si se malo provozao?![]()
Most je divanBrže je preko novog mosta. Vozio iz Valjeva na Bratunac, Sarajevo, Mostar, Opuzen, Pelješac. Krenuo ujutru i stigao na ručak ovde. xD

Jadran ko Jadran, 80% sve slično, odmah sam znao da je tu negde.Sibenik, Hrvatska
ja radio kad se pravio za Kineze tamoMost je divan
Vozila sam se treći dan od otvaranja![]()
nekad se znalo Direktori idu u septembruu septembru je i sunce drugacije, najlepse i podnosljivije puno. najlepsa se i boja dobije.
more je iyuyetne temperature, bukvalno sve je potaman, kao i manje guyve naravno i velika opustenost...
Sem ove godine silom prilika, unazad deceniju uglavnom letujem početkom septembra mada se jednom letovao i u drugoj polovini.
Po meni to je idealno vreme jer nema više školske dece i tinejdžera, većina porodičnih ljudi je već obavila letovanje, završio se italijanski ferragosto, nemačka škola je već počela i Turci se vratili na arbajt,pa samim tim i gužve su manje i na putu i na granicima i na plažama i u samim mestima.
Dovoljno je toplo, ove godine naročito, i da se sunča i da se kupa, nekada i cene krenu da padaju, prestane (u drugom delu) naplata plažnog mobilijara na nekim plažama....sve u svemu idealno vreme.
Kada mogu da biram uvek je to septembar, a generalno idem u Grčku i to na jonsku obalu.
grcka je nesigurna u septembru..mozes da prodjes super a mozes da imas 7 od 10 kisovitih dana..grcka ima zeznutu klimu za vansezonsko putovanje.Evo kakvo me vreme ocekuje prvih 10 dana septebmra u Grckoj
Zato, dok god mogu, iskljucivo seotembar
Pogledajte prilog 1601073
Oluje posebno...grcka je nesigurna u septembru..mozes da prodjes super a mozes da imas 7 od 10 kisovitih dana..grcka ima zeznutu klimu za vansezonsko putovanje.
Pa vidi, u poslednjih 25 godina sam bar 15 (mozda i vise) puta isao u Grcku, uvek u septembru i uvek je bilo top vreme. Nikad preko 30, nikad ispod 22.grcka je nesigurna u septembru..mozes da prodjes super a mozes da imas 7 od 10 kisovitih dana..grcka ima zeznutu klimu za vansezonsko putovanje.
Ma da ti kad dođeš klima procvetaPa vidi, u poslednjih 25 godina sam bar 15 (mozda i vise) puta isao u Grcku, uvek u septembru i uvek je bilo top vreme. Nikad preko 30, nikad ispod 22.
Meni je idealna temperatura 24-26. Nisam od onih sto vole da se prze.
Ma da ti kad dođeš klima procveta
Tab je u pravu za klimu u Grckoj van sezone. Pre dve god kumovi su doziveli oluju da ce je pamtiti zanavjek
Imasmo kuću vikendicu između bara i ulicinja. Stric mi je u h novi preselio. Il vamo il tamo. Pa svrnemo do Crnojevica rijeke na jagnjetinu i kajmak ili skorup kako oces...U Grckoj imas brutalno lepih mesta, smestaja, priroda je jedno 30 put lepsa nego u CG.
CG, jbt, pusta kanalizaciju u more![]()
pih treci..ja sam msilio da ces prvog dana.Most je divan
Vozila sam se treći dan od otvaranja![]()
Bio na tasosu. Golden bič, ono jes za porodice nije za mlade....Da li si ti svestan koliko je Grcka velika i kolike su razlike izmedju Tasosa, Halkidikija, jonske obale i Peloponeza?
Da ne pominjem Kipar i Krit?
Da u jednom delu moze biti oluja a u drugom kao da si na drugoj planeti, a samo 3-4 sata voznje?
Malo prouci geografiju, zastavnice, znam da ste je slabo ucili u Kamenici, ali sad si u penziji pa imas vremena, edukuj se malo![]()
ok gde si bio a da je svake godine super vreme zadnjih 15 godina?Da li si ti svestan koliko je Grcka velika i kolike su razlike izmedju Tasosa, Halkidikija, jonske obale i Peloponeza?
Da ne pominjem Kipar i Krit?
Da u jednom delu moze biti oluja a u drugom kao da si na drugoj planeti, a samo 3-4 sata voznje?
Malo prouci geografiju, zastavnice, znam da ste je slabo ucili u Kamenici, ali sad si u penziji pa imas vremena, edukuj se malo![]()
dosta Kapetane, rekao si vec jedanput..da su Grci ciganija, nije lepo da vredjaš posebno što to nije istina..molim te da se zaustavišBio na tasosu. Golden bič, ono jes za porodice nije za mlade....
Al neka ih, meni taj narod inače ciganija
jooj sa vise strana od ljudi u cije misljenje verujem sam cuo da su grci ove godine stvaro pociganisali..nisam mogao da verujem kad su mi rekli da su lezaljku u pefkohoriju placali oko 25€dosta Kapetane, rekao si vec jedanput..da su Grci ciganija, nije lepo da vredjaš posebno što to nije istina..molim te da se zaustaviš
Svuda sam bio, od Kipra do Lefkade, od juzno od Atine do Tasosa preko Halkidikija.ok gde si bio a da je svake godine super vreme zadnjih 15 godina?
grcku sam prospartao celu..od kavale na turskoj granici do atine i skoro sva ostrva od tasosa do rodosa i znam sta pricam o grckoj klimi..
ja idem iskljucivo u potezu 18. juli 1. avgust da je polazak i desasvalo se cak i tad da neki dan bude oblacan ili sa kisom.
sa druge strane turska je ok i malo bolja u septembru.