piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.584
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko prizna,pola mu se prašta...

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=7920
Група младића напала је у Трогиру троје мађарских туриста, од којих је један задобио лакше повреде.Инфо | 14:58 22/08/2009 | Извор: РТРС
Хрватски медији су јавили да су туристи нападнути синоћ на паркингу и да су нападачи дрвеним палицама разбили стакло на вратима њиховог аутомобила туриста, предње фарове, ретровизор и оштетили каросерију, док је власник возила, двадесетчетворогодишњи Ласло Б. лакше повријеђен.
Мађари, који су инцидент пријавили полицији, сматрају да их је напала група са којом су се дан прије посвађали у једном локалу на Чиову и то, како тврде, због пјесме.
Полиција истражује ова случај.
Pa ja se toga ne stidim, more mi je samo 20 min udaljeno, ali nikad, ali bas nikad nista nisam u dubrovniku kupio. Nikada ne bih ni ljetovao, tj ostavljao pare hrvatima. inace dubrovcani bas i ne vole turiste iz trebinja, jer im ne ostavimo nista para, samo smece:roll: Dok sa druge strane dubrovcani itekako dolaze da na jagnjetinu , ili u kupovinu u trebinje, mnogo im jeftinije![]()
Zasto? Oslobodimo se vec jednom nacionalistickih stereotipa...

Pa vidis inferiorni, ja i idem da se kupam u dubrovniku, tacnije idem prema cavtatu malo. Ponesem sve iz trebinja, em srpsko, em jeftinije. Nadjem mjesto hvala bogu pa rijetko, skoro nikada ne platim parking, auto mi je na bih table normalno, pa je sigurno, i ja se iskupam cijeli dan za dzabe. najbolje mi je proslo ljeto bio u srebrenom, i tamo dolazi dosta muja iz zenice,( valjda imali neko odmaraliste prije rata ti, sta li,?) i da vidite kako su me poprijeko gledali kad sam pio knjaza milosa (kojeg sam naravno kupio u trebinju)![]()
Vidiš kako se vremena mijenjaju? Tako je, spašavaju te "maskirne" bh tablice, one iste protiv kojih se bosansko srblje zdušno borilo da se ne uvedu.Vidiš kako se vremena mijenjaju?
A da saznaju da si iz Vučurevićeve (trebinjski guslar koji je namjeravao sagraditi stariji Dubrovnik, prim. prev.) mahale, leleeee.... valja te onda u vijestima čitati....

NE.
Ko ode , i treba da dobije to sto ce da dobije .
Najsmesniji slucaj razbijanja vozila u HR ove godine je onaj Bugarski mini-bus,
koji je razlupan zbog BG pozadi![]()
dobiju, dobiju, pa se i vrate, i slovenke i čehinje i slovakinje, taljanke, madjarice..
Je,je kad ih dvojica drze!
dobiju, dobiju, pa se i vrate, i slovenke i čehinje i slovakinje, taljanke, madjarice..
Eto dokle dolazi njihova bolest
Ja sam ovog leta proveo 2 nedelje na Hvaru, u Jelsi. Sa zenom i dvoje dece od 4 i 6 godina.
Isao sam autom sa srpskim tablama, koji je sve vreme (kad ga nismo koristili) bio parkiran ispred kuce gde smo bili smesteni. Obisli smo i : Stari Grad, Grad Hvar, Split, Solin, Trogir i jos par manjih mesta na Hvaru. Pricali smo isto kao kod kuce i ponasali se kao u bilo kojoj drugoj zemlji i tokom celog boravka nisam primetio cak ni neki ruzan pogled, a o neprijatnostima i da ne govorimo.
Mozda je stvarno doslo vreme da se nasi turisti masovnije vrate u Hrvatsku, a mozda smo mi samo imali srece? Ne znam, i ne pada mi na pamet da ikoga ubedjujem u bilo sta, ali prilicno sam siguran da cu ja ponovo ici.
Hmm ?!
B92 Info Vesti Region
Protest hrvatskih poljoprivrednika
27. avgust 2009. | 00:31 -> 13:03 | Izvor: B92
Zagreb -- Hrvatski poljoprivrednici, nezadovoljni otkupnom cenom pšenice i repe, okupili su se u blizini granice sa Srbijom, kod prelaza Bajakovo, ali ga nisu blokirali.
Hrvatski mediji javljaju da konvoje traktora nadleću policijski helikopteri. Takođe, dvadesetak traktora pokušalo je da priđe graničnom prelazu Tovarnik, ali ih je pred granicom dočekao kordon policije. Poljoprivrednici su se tada sklonili sa kolovoza i traktore parkirali pored puta.
Ako poljoprivrednici ipak odluče da blokiraju granične prelaze, mogli bi da imaju problema sa policijom, koja je zabranila protest jer, kako se navodi, nisu ispunjeni uslovi iz Zakona o javnom okupljanju.
Pitam se gde su nashi "traktoristi" ,paa da srushimo granicu ?![/QUOTE]
![]()
Ja sam ovog leta proveo 2 nedelje na Hvaru, u Jelsi. Sa zenom i dvoje dece od 4 i 6 godina.
Isao sam autom sa srpskim tablama, koji je sve vreme (kad ga nismo koristili) bio parkiran ispred kuce gde smo bili smesteni. Obisli smo i : Stari Grad, Grad Hvar, Split, Solin, Trogir i jos par manjih mesta na Hvaru. Pricali smo isto kao kod kuce i ponasali se kao u bilo kojoj drugoj zemlji i tokom celog boravka nisam primetio cak ni neki ruzan pogled, a o neprijatnostima i da ne govorimo.
Mozda je stvarno doslo vreme da se nasi turisti masovnije vrate u Hrvatsku, a mozda smo mi samo imali srece? Ne znam, i ne pada mi na pamet da ikoga ubedjujem u bilo sta, ali prilicno sam siguran da cu ja ponovo ici.