letovanje na jedrilici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mojim prijateljicama :rumenko: ako ovako nastave preplovit čemo mi tu cijeli jadran
uzduš i popreko a i možda se otisnemo i u sredozemlje.... hvala:per:

PAKLENI OTOCI ..POPRAVAK PROPELE

Dovukli smo se do otočića preko puta Hvara i u prvoj uvali spustili sidro i počeli priprema za operaciju PROPELER

Sada to izgleda lako no tada i nije. More hladno i u prolazu između dva otočića jaka struja ...tako da naš ronioc imao dosta muke da odreže i skine veliki snop konopa koji se omotao
oko propele .
Cijela operacija je trajala oko sat vremena i već sam se i ja spremao u vodu no sa mojim dickom uspio je razrezati snop čvrsto omotanog k0onopa na kojem je bilo i olova .

Problem je taj da je propela skoro na sredini broda i na dosta velikoj dubini ,a ako znamo da je brod uronjen u more 2 m i širik skoro 5 m jasno je da operacija nije jednostavna .

Po završatu uklanjanja konopa isprobali smo da li je sve u redu i krenuli na vanjsku stranu Paklenjaka:gace:

Mojim prijateljicama :rumenko: ako ovako nastave preplovit čemo mi tu cijeli jadran
uzduš i popreko a i možda se otisnemo i u sredozemlje.... hvala:per:

......... More hladno i u prolazu između dva otočića jaka struja ...tako da naš ronioc imao dosta muke da odreže i skine veliki snop konopa koji se omotao oko propele

Tja....:manikir:....Da ste imali ovakve dve na brodu , ocas bi to bilo zavrseno :super:

Uf ... vreme je da se primim posla jer vidim što me čeka:per:

Dakle.. ..pošto smo uz mokre napore uspeli da otklonimo problem sa propelom ....krenuli smo u razgledanje paklenih otoka sa vanjske strane

Uvala ima raznih kao i otoka ali svuda je lepo i pjeskovito....više manje:per:

Pazi ovog , sa fudbala na jedrilicu ......

Ne moze to tako . Prvo da mornari Vanda

Teja

Iva i jos po neki vide dal ces uci na brod ........a onda kreces od RIBANJA PALUBE :manikir:

Kao prvi i na brodu se slavi

jajah.jpg
[/URL][/IMG]

Sretan Uskrs

i idemo dalje
ako smo ljudi a jesmo za sve ćemo naći mjesta:::brus::gace:

Poslednja izmena:
:klap::klap::klap: KONACNO !! evo ga :telefon:

Cujte i pocujte , konacno se prihvatio tastature :super: i u to ime ima da vam otpevam jednu morsku sa pramca bele ladje , koja poskakuje na peni pobesnelih talasa .......ostalo zamislite

( za kaznu muskokrku)

PS. Molim lepo , pricu o restoranu na dnu mora ( joooj , sto volEm romantiku :zaljubljena: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back