letovanje na jedrilici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MALO SAM ZAPUSTIO TEMU NO VIDIM DA NIJE TAKO GROZNA SITUACIJA:gace:

dakle brod Bavarija 36 kojim čemo krenuti na sljedece krstarenje srednjim Jadranom
ja ugodana i konforana jedrilica sa tri kabine ..tako da u njemu može da boravi komotano šestero ljudi. s tim da može da primi još dva člana u salonu.

Oprema je identična sa svim ostalim Bavarijama tako da i sa tog stanovišta nema neke razlike.

Brod je jako pogodan za jedrenje na slabom i jacem vjetru i podnaša lijepo more pod jedrima
Z a šestero ljudi to je jedrilica na kojoj se može ugodno provesti tjedan dana

Osim navedenog brod ima i još jednu veliku prednost ..CIJENA NAJMA

U junu kada je već vrlo toplo cijena je za sedam dana 1300 € a može se dobiti i povoljnija

tako da se cijena može kretati između 150 i 200 € po osobi . a to bi značilo da se za 300 € može uživati tjedan dana krstariti po Jadranu što nije stvarno mnogi i dostupno je mnogima

:gace::brus:

Ovaj puta idemo prema zapadu ....krećemo prema i okrećemo prema Žirju gdje ćemo se zaustaviti u istoimenom portu ..malom i jedinom naseljenom selu na otoku na kojemu je bila stacionirana vojska za vreme Jugoslavije :gace:

plovimo unutarnjom stranom otoka gdje skoro uvek puše vjetar ...pa se lijepo jedri:brus:

Ovako izgleda žirje iz satlita

zirjesatelite.gif

žirje pomorska karta

irjekarta.jpg

žirje

irje.jpg

izvanredna uvala za sidrenje

irjejednaoduvalazasidre.jpg

uvala kravuca žirje

irjeuvalakrivaca.jpg

interesantan ulov u blizini žirja ..modrulj

irjeuvalakoromasnainter.jpg

jedina lućica na žirju

irjeluica1.jpg

irjeluica3.jpg

irjeluica2.jpg

zirjeluica4.jpg

Дивне су фотке!!! :heart:

VANDA .MODERATORICE I PRIJATELJICE.. drago mi je da sam šest meseci vukao ovu temu uz pomoć forumašica i tebe,,,
Evo kada završim ovu temu ako će sve biti u redu krenut cemo na PRVO KRSTARENJE PO JADRANJU SA MEŠOVITOM POSADOMM ..KOJA SE SASTIJI IZ NAJ HRABRIJIH FORUMAŠA.. FORUMAŠICA I DA CE MO PRVI PUT SVE PRENOSITI IZ DANA U DAN SA LICA MESTA A POTRUDIT CE MO SE DA OBIĐEMO NEŠTO NOVO I LEPO:gace::brus:

VANDA .MODERATORICE I PRIJATELJICE.. drago mi je da sam šest meseci vukao ovu temu uz pomoć forumašica i tebe,,,
Evo kada završim ovu temu ako će sve biti u redu krenut cemo na PRVO KRSTARENJE PO JADRANJU SA MEŠOVITOM POSADOMM ..KOJA SE SASTIJI IZ NAJ HRABRIJIH FORUMAŠA.. FORUMAŠICA I DA CE MO PRVI PUT SVE PRENOSITI IZ DANA U DAN SA LICA MESTA A POTRUDIT CE MO SE DA OBIĐEMO NEŠTO NOVO I LEPO:gace::brus:

:heart::heart:
Јао, разнежио си ме...
Са радошћу ћу читати све, и јако ми је драго унапред... :zag:

:ok::ok:
Смеш ли да одаш ко плови?

vanda ... to ne ovisi o meni ..... ja cu da pišem a možda inetko od njih . i slikat ceju forumaši i svaki dan ako može cemo postaviti šta se dogodilo i slike:per:

ako ce hteti da kažu ...samo tako ....ne bi bilo korektno drugacije :rtfm:

makar malo pametniji covek bi sam dokucio ...možda:whistling:...ali i ako dokuciš bez nikova :think::hvala:

PS..jednog smijem :per::hahaha::rotf::rotf::hahaha:

Poslednja izmena:
Само ја нисам сумњив, али сви остали који сте се одушевљавали овде јесте.
Мислим да би било лепо да све признате овде јавно, а не ту да нам радите иза леђа
wink.gif

Само ја нисам сумњив, али сви остали који сте се одушевљавали овде јесте.
Мислим да би било лепо да све признате овде јавно, а не ту да нам радите иза леђа
wink.gif

Vec sam jedan svoj post obrisao jer sam shvatio da ovo nije mjesto za takve razgovore :rumenko:
ne vidim razloga da truješ po ovoj temi ... ako su forumaši pogrešili što su se upustili u ovu pustolovinu imat ceš razloga za likovanje ali nadam se da tako nece biti....:rtfm:

ovo je iskljucivo ..turisticki doživljaj i tako treba na to gledati :per:

Čestitam muskokrk na zanimljivoj temi i izvornom pristupu.

Hvala na željama i čestitiki u vezi teme.....volim more i jedrenje .....

da ne bi bilo zabune ja stvarno i krecem iz tvojg grada sa društvom s krste a da se prije nismo ni videli i zanima me kako ce to da ispadne ......:per:

uvejek sam bio pustolov i smatram da ce biti ljepo njima a i meni već :gace:i zato jer sam na moru

a i probat cemo da damo iscrpni izveštaj savakog dana sa slikama

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back