letovanje na jedrilici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PETAK...PRIBLIŽAVA SE KRAJ...

KAKAV KRAJ !!?? :dontunderstand:

Nece moci !! Spremaj tu gomilu slikica sto imas i stavljaj ko propisano po receptu .
Malo pomalo . Kako mislis da prezivimo i prezimimo do leta ?:besna:

Taman smo upalili motore , razvukli jedra i
08265310012661652175638.gif

Јесте ли шетали по овом острву? Мислим, нема баш много да с ешета, али ми занимљиво..
И увек заишљам хорор сцене на светионику, ноћу...:sad2:

Nisam pristao bilo ružno vreme a ikada tuda plovim uvijek idem nekuda ps prođem pokraj to je blizu Hvara .nekih pola sata

nije loše na svijetioniku ..moj prijatelj ima jedan na krku uredio ga pa tamo tulumarimo stvarno lepo:gace:

KAKAV KRAJ !!?? :dontunderstand:

Nece moci !! Spremaj tu gomilu slikica sto imas i stavljaj ko propisano po receptu .
Malo pomalo . Kako mislis da prezivimo i prezimimo do leta ?:besna:

Taman smo upalili motore , razvukli jedra i
08265310012661652175638.gif

Само да се сложим!
Какав крај?
А пикантерије? :zper:

Ne idem ja nikuda ali ova avantura završava ...imamo mi još da putujemo i vidimo dosta toga:gace:

HVAR... NEZGODA...PAKLENI OTOCI

Po dolasku u Hvar prvo smo otišli da nadopunimo gorivo u brod jer se brod vrača sa onoliko goriva koliko se doboje.

Benzinske crpka nalazi se u dijelu luke u kojoj vezuju svoje čamce hvarani te je tolikagužva da se jedva do plovi do nje

Jos jednom pozdrav i cestitke na veoma zanimljivoj temi
good2.gif

Uz jedan komentar na ovaj post u vezi benzinske pumpe...
U naprednim zemljama (Vijetnam) ovako se to radi... dodju ti na noge bre
grin.gif

axd4ja.jpg

Jos jednom pozdrav i cestitke na veoma zanimljivoj temi
good2.gif

Uz jedan komentar na ovaj post u vezi benzinske pumpe...
U naprednim zemljama (Vijetnam) ovako se to radi... dodju ti na noge bre
grin.gif

axd4ja.jpg

u hrvatskoj nema strategije i ne znaju što je turizam

una se čekati i po sat na red ..mi smo išli u rogoznicu a tu smo morali uzimati gorivo

možda jednog dana :think:

hvala na čestitci ..volim more i to je dovoljno:rumenko:

HVAR luka.......NEZGODA...........PAKLENI OTOCI

Pošto smo dotočili gorivi u brod uputili smo se prema luci gdje smo željeli provesti par sati ..neki na razgledavanje neki na kavi
Gužva..gužva uz obalu gužva iu sred luke ...brod na brodu ...još je rano izgleda ili nije vrijeme lijepo nakar kako smo se približili Hvaru vreme se je poboljšalo, nije se razvedrilo ali ima nagoveštaja:per:

Gledam dali se možemo negdje ušuljati između brodova ....vrtim se po luci napred nazad između usidrenih brodova i čekam da se netko odveže da se mi smjestimo uz obalu.
Odjednom se brod počinje kod malo većeg gasa tresti i podrhtavati ko da je ozbiljan potres....na žalost odmah sam shvatio što nas je snašli..pokupili smo nešto što je plutalo u moru i obmotalo se je oko propele....:dash:
.
Prvo sam pomislio da to saniramo u luci ali kako je bilo teško manevrirati jer u hodu unazad se brod skoro raspao oflučio sam otploviti do paklenih otoka ..par milja dalje:gace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back