la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Ako nije tajna u kom hotelu si bila? Ako ne, piši na p.p
Grand Zaman Beach mada sam uplatila Grand Zaman Garden, ali je ispalo još bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nije tajna u kom hotelu si bila? Ako ne, piši na p.p
Mi se dvoumimo između Beleka, Marmarisa i Alanje. Septembar.
Mislim da Marmaris ima hladnije more, ali nisam sigurna. Za Belek sam, čini mi se, pročitala da je šljunkovita plaža, mada je mesto lepo. Kad bih išla u Tursku ponovo, mislim da bih birala Kemer.
Zašto Kemer?
Meni treba pomoc!!!
Ako je bilo ko od vas bio u nekom privatnom smestaju u Grckoj neka mi se javim! treba mi avgust mesec na mesec dana! za 2 osobe?
da li neko zna ovakva iskustva
Na kraju smo se resili za Nei Pori 12 nocenja.....
Jos ako imate iskustva sa vilama,dakle u ponudi su
Evangelis,Saros,El Greko A,B , Magas
Kako ih odrzavaju,namestaj i to,koliko su udaljene,jel ima terasa ?
O vili Magas sta mislite konkretno da li je mozda najbolja opcija?
Čitala sam da je Kemer lep, Belek takođe. Ma, nećeš pogrešiti!
Možda Meljine. Peščana plaža, koliko znam, cene ok, a blizu Herceg Novi. Doduše, ja tamo ne bih išla, ali ne može i jare i pare. Petrovac ima prelepe plaže, ali je skuplji. Za Sutomore i slično - nemam pojma.
Po meni najbolje ti je da ides u Magas jer sam cuo da ga svi pohvaljuju , a i bio sam jednom u poseti kkod prijatelja i svidelo mi se.Razmisljao sam da ove godine idem tamo ali sam odustao zato sto sam bio u Nei Pori 4 godina.Inace ja ti preporucujem Magas !![]()
Ok. Svaki savet preporuka je dobrodošla.
Hvala na predlogu,tako mi je vecina ljudi rekla.....
Meljine je zaliv, ne bih..
Zna li neko cene smeštaja Dobre Vode, Petrovac, Ulcinj?
Ja sam prosle godine bila u Dobrim Vodama.
Smestaj smo nasli preko neta. Cene se krecu od 8 do 15 evra (najam). Mi smo nasli za 10. Zena koja drzi apartmane je dosla po nas kolima u Bar....
Da li neko moze da mi preporuci (posalje br u inbox) neki smestaj u Budvi/Kotoru, a da nije mnogo udaljen od plaze? Pozdrav
Ja sam prosle godine bila u Dobrim Vodama.
Smestaj smo nasli preko neta. Cene se krecu od 8 do 15 evra (najam). Mi smo nasli za 10. Zena koja drzi apartmane je dosla po nas kolima u Bar....
Da li neko moze da mi preporuci (posalje br u inbox) neki smestaj u Budvi/Kotoru, a da nije mnogo udaljen od plaze? Pozdrav
Skroz si u pravu.Nisam bila u CG jedno 10 tak godina, čula sam da su Dobre Vode OK, ja bih u Petrovac, i mislim da su cene slične kao u Dobrim Vodama, npr.
Potraži na net-u, imaš i brojeve telefona, ali imaj u vidu da uvek kažu veću cenu telefonom, kad odeš nađeš stan za puno manje, prosto te saleću.
![]()