la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
More je u maju hladno, ništa od kupanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isla bih u Grcku zato sto je mnogo jeftina,ali koliko sam videla i Turska je sada 129e,a bila je oko 189e prosle godine.mada je ubedljivo Grcka najjeftinija.cene idu od 59e za 9 dana sav sve prevozom,pa nadalje.Uglavnom je 80-100e.
Našim ljudima je Grčka povoljna jer nose zamrznutu hranu, čak sam videla i jaja i slično, pa kupuju samo hleb i mleko, voće i povrće. Ili se snabdevaju u Lidlu. Sede na asurama ispod zabodenog suncobrana i uveče samo šetaju. Takav odmor bi svugde bio jeftin.
Ja ne očekujem nekakav luksuz, ali želim da idem kao čovek, da ležim na ležaljci ispod suncobrana, popijem kafu i piće, uveče koktel. Što se tiče klope, nisam zahtevna. Nosim svoje proteinske šejkove, treba mi samo mnogo voća i povrća i povremeno pica za ručak. Posle toga ne mogu da je vidim pola godine.
U hotelima previše jedem, pa mi to ne odgovara.
Moment istine ... Da ne moze da se nosi domaci paradajz i paprika , da nema LIDLa , da se naplacuje ulaz na plazu ili lezaljke i suncobrani i kojim slucajem da se zaboravi ili ne moze natankati rezervoar u Gevgeliji ...i slicno ... ovde bi bila sasvim druga prica o tome koliko je Grcka jeftina .
Moze neko da prica da je Grcka jeftina ,ali samo onaj koji ide u maju ili septembru , nosi komplet klopu iz kuce , natanka rezervoar u Gevgeliji pa opet ne mrda 10 dana nigde van sobe , nosi Frikom suncobran sa sobom kojeg nije ni platio vec nekako iskamcio i najveci troshak mu je 8 eura u kineskoj prodavnici sve po 99 centi ...
E gornje ima samo u Grckoj i zato sirotinja masovno je posecuje ...
last minute u shpic sezoni nema ...
Kraj jula & pocetak avgusta , je najveci shpic u Grckoj ...
Ja kazem malo su 300 evra , neko kaze mnogo su 200 evra ...
Niko ne uzima u obzir povecani PDV na usluge i podivljale cene u Grcku ... josh i manje cene goriva za svoj ili rentacar auto ...
Siroma coek , zivi djavo ...
Sretan put i lep provod u substandardnim uslovima svim avanturistima .
Vi crnogorci prvo da uzmete motike u ruke,nije za vas turizam,to je nauka.
Ja sve to imala pre dve godine i to u špicu. Beše to najlepši smeštaj u Grčkoj, ni nalik onim šugavim apartmanima. Sve je blistalo i mirisalo.
Evo dokaz!!! Pogledajte prilog 231825Pogledajte prilog 231827
Reci da je to vila Olimpija u Pefkohoriju...cisto da se zna
Na shta BRAVO ??? ... , na nacionalizmu , govor mrznje ili suvislo pljuvanje po deo bivshe drzave koji se osamostalio na nacin na koji su se osamostalile sve ostale YU republike ...
Ma ljudi dajte da se tocimo na letovanje 2012te koje svi sanjamo , nezavisno ko je gde izabrao da ode .