jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Koje letne gume kupovati.Ima li ko iskustva sa nokian letnim gumama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek je bilo koliko para toliko muzike. Uglavnom sa premium markama ne možeš pogriješiti: Michelin, Goodyear, Continental, Dunlop... Ali tu gledaj da izbjegavaš ono eco...Koje letne gume kupovati.Ima li ko iskustva sa nokian letnim gumama?
Imam ja...255 sa 65, sesnaest cola...na Merivi staroj 11 godina...Koje letne gume kupovati.Ima li ko iskustva sa nokian letnim gumama?
255/65R16 ne postoje za Merivu.Imam ja...255 sa 65, sesnaest cola...na Merivi staroj 11 godina...
Odlicne za kishu...fenomenalna kontrola i zaustvni put...
kod nas je cena bila 55 evra po komadu...
Tipfeler...205 su..255/65R16 ne postoje za Merivu.
S tim gumama ne možeš proći na tehničkom!
Dozvoljena dimenzija je 205/55R16.
Ali onda mora biti 55, a ne 65.Tipfeler...205 su..
![]()
Kod mene je Meriva B i gume jesu 65...postoje i 55 ali ja sam kupio ove...Ali onda mora biti 55, a ne 65.
Ja na svojoj Merivi A imam 185/60R15. Blesava dimenzija koja je oko 10-15% skuplja od standardne 185/65R15!![]()
Ja imam Hankook Ventus Prime 3 i prezadovoljan.Kod mene je Meriva B i gume jesu 65...postoje i 55 ali ja sam kupio ove...
znam sta vozim...nebitno...poenta je da su stabilne po kishi...
Solidne .Koje letne gume kupovati.Ima li ko iskustva sa nokian letnim gumama?
Zavisi koje imqju dosta modela Zero je odlican ali i skup , P7 onakoSto rece covek iznad, sa premijumom nema greske. Nakon Kontija i Miska, ajd. da vidimo kakve su Pireli letnje.![]()
Za zimu mozes i Kleber i Nokian sve je to solidno .. Letnje je bi tu ubacio i Bridgestone pored ove dvojke zavisi sta je najjeftinije na trenutnoj ponudi@Igi potpuno si u pravu. Postoje razlike u svakom brendu. Sada su uzete Pirelli cinturato p7. Recenzije su ok.
Za zimu ne mislim nista drugo sem Kontija ili Miska. Ali o tom potom. Kada dodje vreme.![]()
Orginal? Bacaj to odmah. Ako pod orginal smatraš da su došle s autom. Koliko mi se čini tvoj Hyundai je iz 2009-te. Znači i gume su iz 2009. ili 2008. a to znači da imaju više od 10 godina. Rok trajanja guma je 10 godina koliko mi se čini.Imam čelične zimske tigruše i alu 16" kumho original :-)