Letnje gume

Samo gledaj kakva je po mokrom što bolji rezultat ostalo je manje bitno danas. Kupila ih prijateljica i prezadovoljna je ali mislim da žene nemaju pojma i da favorizuju nebitne stvari.

Koje letne gume kupovati.Ima li ko iskustva sa nokian letnim gumama?
Uvijek je bilo koliko para toliko muzike. Uglavnom sa premium markama ne možeš pogriješiti: Michelin, Goodyear, Continental, Dunlop... Ali tu gledaj da izbjegavaš ono eco...
Evo ocjene testa ljetnih guma za 2022.
Screenshot-2022-02-21-at-07.31.49.png

https://revijahak.hr/2022/04/17/novi-test-ljetnih-guma-losih-proizvoda-gotovo-vise-nema/

Što ne kupujete kama ruske gume, moja žena vozila originalne 15 godina i dalje su bile kao nove, onda smo pokvarili brusilicu da bi napravili žardinjere od njih. Pune su čelika ko da su armirane za borna vozila :cool:

Sve je to solidno dok je novo al kad prodje dve godine neke se stvrdnu i budu plasticne kao npr ta Lassa.
Imam Michelin starije mnogo od tih Lassa guma i mekse su kud i kamo a u istoj dimenziji.

Misko je car nema tu dileme .. Da vremenom svi ti srednji i buget brendovi ili dobiju valove ili postanu tvrdi a i potrosnja gume je dosta veca da ne ulazim u performanse na 50% istrosenosti .. Imam na autu zadnje Conti SSR znaci run flat iz 2013 i nema nikavih problemam sa njima .. Hteo sam da ih menjam radi godina mada su na 80% a kolega koji drzi firmu mi rece ako je Conti ili Michelin nema potrebe

Ma nije kupio sam komplet kasnije ali nov potpuno neko skinuo i tako stajale u magacinu. Ove su korejske kvalitetne ne trule brzo kao nemačke ne troše se uopšte a mekane na dodir ko duša 🤗

Back