Danilo51
Zainteresovan član
- Poruka
- 310
Svakvih sam se guma navozao i premium i ovih srednjih,nizih i svaka dogura 40.000 km
Ima li ko iskustva mogu li koje +40.000 km?
Ima li ko iskustva mogu li koje +40.000 km?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha bas krs od guma em se pojele em profil em tresu.Fulde su plastikaneri to je prva guma sa kojom sam se skrkao čim je pala prva kiša. Sankao sam se dobrih 15-20 metara
Kako 1mm, zar nije 1.6 ili 1.7 ?Meni je jedan od kumova u taksiju prešao 60k km sa Dunlop gumama ali starim 22 godine. On se odusevio jer je pre toga uzeo nove gume i oresao s njima 30k km.
Sve u svemu, guma moze dosta da predje ali sve zavisi od nacina voznje.
Te gume sa 4 mm nisu za bacanje jer zakonski minimum je 1 mm tako da mozes da predjes jos najmanje 15k km.
Dunlop je jedan od prvih proizvodjaca guma na svetu ako ne i prvi, bilo bi sramota da prave lose pneumatike.E i ja sam bio oduševljen danlopkama kako su dobre gume! I to letnje kako drže po mokrom i ledu.
Zakonski leti možeš da imaš min 1,6 mm šare (nekada pre 1mm) a zimi 4 mm šare.
Te fulde su mi vozene 90% autoputa 3 letne sezone.Oko 40.000 km sam odradio i oko 4 mm profila.Verovatno bi izdrzale i ovo leto ali neznam kako se to ponasa na sitnim kisicama,leti ima i blata ponekad uz kise itd.Meni je jedan od kumova u taksiju prešao 60k km sa Dunlop gumama ali starim 22 godine. On se odusevio jer je pre toga uzeo nove gume i oresao s njima 30k km.
Sve u svemu, guma moze dosta da predje ali sve zavisi od nacina voznje.
Te gume sa 4 mm nisu za bacanje jer zakonski minimum je 1 mm tako da mozes da predjes jos najmanje 15k km.
Dobre su za kisu cim imaju te kanale.Te fulde su mi vozene 90% autoputa 3 letne sezone.Oko 40.000 km sam odradio i oko 4 mm profila.Verovatno bi izdrzale i ovo leto ali neznam kako se to ponasa na sitnim kisicama,leti ima i blata ponekad uz kise itd.
Svakako da su gume pre 20 god pravili kvalitetnije.Ovo danas je prevara.Ima guma ljudi kupe nove i 2 letne sezone i bacaju.
Slikat cu sve 4 pa cemo onda komentarisati.
Danlop 70 eurica skocile cene.