Ja svake godine dva puta proklinjem dan kada sam kupio 2 seta zimske letnje. Em ne mogu da se potroše em menjam. Za nov auto ili sa pravom malom kilometražom all season gume su idealne. Žena je imala takve na autu i jedini problem je što nisu za sneg. Ako ima snega zaboravi na auto. Samo šlajfuju i proklizavaju. Otišao i kupio tigruše samo piče.
ma kakvi, zimske, par na felnama, koje cekaju prvu mecavu u garazi, i samo naskoce - su zakon, cak i za manji auto, ali i za veci
jes da se malo brze izlizu od all season, ali bre nemam glavobolje, jer ovde zima traje 5 meseci...
na manjem jos imam odlicne falken eurowinter hs449 neka su bile do $50, a na vecem autu 5 godina odlicne hankook WINTER I CEPT EVO vise ih nema uopste, ili nema niko na snizenju
i zato sada ce da ulete nexen, opet sa snizenja
Imam neke zimske kineske, bagatelne.
Tri sezone odradile, a i cetvrtu ce.
Ljetne su neka poznata marka koja je bila na debelom snizenju, ali ne pamtim ime.
ja isto samo kupujem na snizenju, nisam lud za michelin da placam duplo i vise, ali ne idem na najjeftinije, na primer all season Milestar MS932 Sport mislim da su kineske, ako su bile $40 za mali auto, a michelin koje sam skinuo sam bas proverio preko $100, pa ko je lud, nije extra kvalitet, ali sasvim solidna guma?