LETE HILJADARKE BRACO SRBI I CIGANI

io sono dittatore

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
433
msm sta da vam kazem? proverite cene pirotehnike koje se prče u nebesa radi 10 minuta orgazma:

kazu da smo sirotinja ali sada gledam komsiju sto je prodao 20 prasica da bi izmlatio nekoliko "bazooka".. msm gde smo u glavi?
a istom sam isao da pomognem da koljemo jerbo vredan covek, radi kao moler ime 4 dece rade i on i zena

uzmi ti lepo par kubika drva jer kako kojo kaze: ispleti nam carapice jer biti zima od dole

znaci postali smo narod cigana. da se vidi da se cuje ko ima veci a u kuci beda.

pose nam kriv vucic, cia, i kosovari

ala cu se smejati uskoro kada svi odemo u majcinu pa se setimo sto nismo kupili nesto pametnije za te silne pare

tema je za politiku :cool:

source.gif

msm sta da vam kazem? proverite cene pirotehnike koje se prče u nebesa radi 10 minuta orgazma:

kazu da smo sirotinja ali sada gledam komsiju sto je prodao 20 prasica da bi izmlatio nekoliko "bazooka".. msm gde smo u glavi?
a istom sam isao da pomognem da koljemo jerbo vredan covek, radi kao moler ime 4 dece rade i on i zena

uzmi ti lepo par kubika drva jer kako kojo kaze: ispleti nam carapice jer biti zima od dole

znaci postali smo narod cigana. da se vidi da se cuje ko ima veci a u kuci beda.

ala cu se smejati uskoro kada svi odemo u majcinu pa se setimo sto nismo kupili nesto pametnije za te silne pare

Ako sam dobro razumeo tvoje obraćanje javnosti ti si na osvnovu toga što je komšija prodao 20 prasića koje ste zajedno zaklali zaključio da su svi Srbi postali Cigani?

I da, došljaci su doneli mnogo primitivizma u Srbiju.

Ako sam dobro razumeo tvoje obraćanje javnosti ti si na osvnovu toga što je komšija prodao 20 prasića koje ste zajedno zaklali zaključio da su svi Srbi postali Cigani?
nije on jedini prodao prasice da bi se kurcio ko ima veci :cool:

one raketine nista ispod 1200 po komadu.

a bogami tuklo pola sata. a ni drugde nije bilo nista drugacije.

kad bi se neko time bavio, koliko milki je srbin ispucao u nebesa ispade da smo bogatiji od swice

nije on jedini prodao prasice da bi se kurcio ko ima veci :cool:

one raketine nista ispod 1200 po komadu.

a bogami tuklo pola sata. a ni drugde nije bilo nista drugacije.

kad bi se neko time bavio, koliko milki je srbin ispucao u nebesa ispade da smo bogatiji od swice
Kog napravi gladan Stojko tome ni tri kolena potomstva ne mogu da se najedu.

Jednog dana će valjda da im dosadi i prasetina pa će možda početi nešto da čitaju.

Nije to što ti pišeš dokaz blagostanja već da još nismo izašli iz perioda saniranja vekovne bede. A nećemo ni da izađemo skoro .

zato i jesmo cigani
Romi u Srbiji više nisu paradigma zaostalosti tako da to poređenje ne smatram naročito uvredljivim.

Paradigma zaostalosti je danas titoistički polusvet koji se na volšeban način dokopao novca i zagađuje nam živote na svim nivoima već decenijama.

Za tu ekipu brača Romi su bečka škola .

:mrgreen:

Back