Poftovani fovumafi,
u ime fonda df. Mifko Glofkić, pfipala mi je faft i feft da vaf obafeftim fledeće u vezi nemilog incidenta:
Ovo je veliki gubitak za mefnu vajednifu Leskovaf i mi od opftinfkih flasti ofekujemo jedan veeeeeejiki fpomenik nafem pveminulom mifu, a u Beogvadu da fe pveimenuje neki bulevav.
Pveviminalni pvedlog fpomenika u odnofu 1:25
Tetka iz Leskovaf, ubifa mifeva, ne buni fe fto fvaki dan jede ono fto mi mifevi inafe ivbegavamo. Njoj, dokazanoj mišomovki, mojim vaf vepo, fmeta naf fivomafan fkveni funavodnik i febe pvedstavlja vtvom. Taj mif je bio pfimev poftenog, pofodifnog i patfijahalnog flana nafe komune. Ova planeta pvipada fvima i nevabovavi ljudski vode da si dofao pofle fih naf. Famo fe vi vaebavajte fa pfifodom pa fete na Marfu da vivite. Nifu mifevi pfenofnifi bolefti nego vi ljudi ne pefete fape.
Uoftalom kad god negde pofne da fmdi mi pofaljemo patfolu da utfdimo ko fmdi. Naf fpefeni mif je poflat u nehigijenski deo Leskofa da popife genevalije ukućana. Ofekujemo od opftinskih flasti u Leskofu da podignu veeeeeeeeviki fpomenik ne famo vbog ove poflednje vtve vef vbog puno dvugih mifeva zahvaljući kojima fte fe vefili boleftina. Nifta vafi vekavi nifu izmislili dok mi nismo posvavi nafe vhunske doktove! A buvevav obavevno da fe pveimenuje - i mi smo glodali po Sfbiji pofteno.
p.f. kufac milionska odfteta, ni u Amevifi to vife ne daju vef famo pofuku pvoivod pluf ako je Sfpska fivma iz neke stvanke onda ni infpekfija ne valavi tamo!
POTPIFNIFI PETIFIJE VA VEEEEEEEEIKI FPOMENIK I BUVEVAV U BEOGVADU:
- Mifko Mifkovif - tajkun, finanfijev Fonda df. Mifko Glofkić
- Miki Maus - stvučnjak, fpava ifpod tetkinog izglockanog kveveta u Beogvadu
- Repoje Milaf - vadi u skupštini Beogvada u ahivi i glocka li glocka
- Mljacko Mifkif, mif ifped fvižideva, koalicioni čuvav siva
- Mifoljub Mifunovif - pofafni flan, jafe popu u džepu pa vato pop ne vadi pave iz mantije
- Paconi - kontvovevni mif, optuven va intevnacionalno dilovanje fmdljivih fiveva
Na otvavanju fpomenika kada fe fe glockati siv i slanina, svoj dovavak fu navavili i fledefi mifefi:
- Mif Češković, autov mnogih izglockanih knjiga, vedovno ide na kovn flekf u Ameviku i na slaninu po Vavnoj Govi
- Mišoslav Repunica - noćna vivuljka
- Mišica Mačić - jedini mif koji je pvomenio fvoja ubedjenja ali ifto voli kad je džabe
- Mišislav Miškolić - mif iv Kvagujefa, napuftio Vemun fa većom gvupom mifefa
i mnogi dvugi pviznati i dokazani glodavi
F poftovanjem
df. Rod Hamster, fift fbin, stvateški favetnik u podvumu vile na Dedinju