Lesi se vraca kuci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mnogi od nasih sugradjana su posli u inostranstvo da zarade velike pare:zper:
Ali se mnogi vratise kuci jer...
Nije zlato sve sto sija.Imate li koji primer.
Bilo bi lepo da se informisu oni koji hoce preko leba pogacu.
Ili koji misle da tudje sunce lepse sija:bye:

Ne znam nikoga ko se vratio ako tu ne racunam one koji su stekli neku penziju ili sl. pa se vratili nazad....inace od mladjih nikoga ne znam ko se vratio a znam gomilu koja bi sutra otisla sto dalje odavde.

Pistoljem ili nozem pod grlom...da.

Cak i na neki "bezazleniji" nacin.

Osim ako smatras da je bolje da zena umre ili bude prebijena i osakacena, nego da bude poslovna pratnja. Dovoljno je da im se oduzmu novac i dokumenta u stranoj zemlji gde ne poznaje nikoga.

Verovatno ne bih poverovala u bajku i otisla na takav nacin, ali to je sasvim druga prica.

A verovatno ti nikad ne bi palo na pamet da odes u policiju i prijavis slucaj, jer si ni kriva ni duzna postala zrtva?! Zene i njihova razmisljanja....
Pistolj i noz? c c c ...
Ne pricam o trgovini belim robljem nego o zaposlenima koji ne moraju da rade ako ne zele da rade, pa cak i pod pretnjom, koja obicno bude verbalna prvo ... tako da se to odma prijavljuje, u timnekim demokretskim evro zemljama, koje nisu vise primitivne... ;)

Evo bas veceras se vratila jedna moja poznanica iz Francuske.
Skoknula, kaze na 2-3 dana, da popije kaficu sa starim drustvom, pa se NARAVNO, vraca u France...tamo ne radi ali muz joj radi i ne pada joj na pamet da se vraca...uziva zena-sta vishe reci..:zper:

A verovatno ti nikad ne bi palo na pamet da odes u policiju i prijavis slucaj, jer si ni kriva ni duzna postala zrtva?! Zene i njihova razmisljanja....
Pistolj i noz? c c c ...
Ne pricam o trgovini belim robljem nego o zaposlenima koji ne moraju da rade ako ne zele da rade, pa cak i pod pretnjom, koja obicno bude verbalna prvo ... tako da se to odma prijavljuje, u timnekim demokretskim evro zemljama, koje nisu vise primitivne... ;)

O cemu ti pricas? :eek: Ccccc :roll: Muskarci ....:confused:

Ko je govorio o zaposlenima? I verbalnoj uceni? komentarisali smo na post u kome se nije spominjalo normalno zaposlenje i radno mesto...

Pa prijavicu sve sta treba policiji, ako uspem stignem do njih.
Ja bas pricam o belom roblju, i toga ima mnogo vise nego sto ti mislis...fizickog prisiljavanja takodje....i ovde i u bilo kojoj "demokratskoj" drzavi.

Uostalom tvoje pitanje je bilo uopsteno

Moze li tebe neko naterati da nesto radis ako ti neces? ili ne zelis?

I ja ponavljam da, kao i svakoga u odredjenim situacijama.

U kod civilizovanog ponasanja ...tesko ...

Sta jos nije jasno? :strika:

Pistolj i noz? c c c ...

Ti ne znas nista.

Kada bi tako nesto prijavio policiji jos bi mnogo gore najevao...

Policija bi te prvo opljackala, pa onda otkucala onom koga si prijavio...

Vidi se da si jos "nevin".:mrgreen:

Evo bas veceras se vratila jedna moja poznanica iz Francuske.
Skoknula, kaze na 2-3 dana, da popije kaficu sa starim drustvom, pa se NARAVNO, vraca u France...tamo ne radi ali muz joj radi i ne pada joj na pamet da se vraca...uziva zena-sta vishe reci..:zper:

Lepo je sve to Lepoto....

Al da ja tebi odam jednu malu tajnu: NEMA NIKOG ko je otisao u svet a da NIKAD NIJE ZAPLAKAO...

Prokleta je Amerika i zlato sto sja a a
(ne znam kako ide dalje ali u duhu je vase diskusije)

opet generalizacije
vazno je da Florena uziva kad se neko vrati propao i nikaki sto rekla moja svekrva
Ne propao:eek:Nego odustao na prvom koraku.Tesko je bre to:roll:
Ima takvih koji su ovde gazili preko svih ne bi li stigli do neke kinte ili polozaja.
To im polazilo za rukom.Pa su pozeleli vise:mrgreen:
Ovde ostavili sve ono sto su pregazili.A onda se vratili jer to tamo tako ne moze:whistling:
Bolje je biti neko u selu nego niko u gradu:zper:

Lepo je sve to Lepoto....

Al da ja tebi odam jednu malu tajnu: NEMA NIKOG ko je otisao u svet a da NIKAD NIJE ZAPLAKAO...
Slazem se Blajb.:sad2:
Stvarno je tesko biti daleko od svojih.
I raditi po dva posla da bi se nesto steklo.
Ne bih zelela da sam u njihovoj kozi(ni tvojoj).:zper:
Ali zasto ako neko napusti SVE da bi ziveo takvim zivotom odustane na prvoj krivini :eek:
A onda se vrati -Kao eto ja sam pokusala ali nije to-to.
Pa sta su onda ocekivali.Fotelju,princa,jahte,lovu...
Pa veliki ljudi su posli od malih sitnica: prali sudove,podove,raznosili novine....
Ali su se borili - imali su svoj cilj i uspeli:D
A neko povredi sve oko sebe,napusti dom ,porodicu i ko zna koga jos... i nije vazno - probao-la sam:mrgreen:
O takvim ljudima pisem.Nikako o onima koji su se borili ali nikako ne ide.Sigurno se nisu vratili posla mesec dana.Nego su dirincili i nije im bilo tesko ali ...***.idemo dalje:bye:

ne znam za tebe, ali ja znam mnoge sto placu jer su ostali....

svako normalan nekad valjda place, bilo gde da je...ono sto nije normalno je da budemo zluradi kad se to desi...

ako se to zaista desilo..:cool: a to nikako,ali bas nikako, ne mozemo da znamo..mozda su se te osobe samo na kratko vratile, mozda su dosle da povedu jos nekog sa sobom, a mozda su se samo pozelele da popiju kaficu sa starim drustvom (kao moja prijateljica)..prosto nije ljudski a ponajmanje normalno da se bilo ko ismeva.
u svakom sucaju, uvek je bolje probati nego sedeti i cekati neciju milostinju.

Poslednja izmena:
Nije tačno !!! U Zairu sam počeo kao major, u Iraku i Avganistanu kao kapetan, a ... :D
a u Bosni kao pukovnik...:D

(je l pukovnik viši ili niži čin od majora nešto viši :roll:)
... a u Bosni završio kao potpukovnik, a da sam, sa tim činom, otišao u neke civilizovanije krajeve, npr. Nikaragvu, Bocuanu ili Gvineju, bio bih, barem, ministar vojni ili predsednik vlade ( sve do krunisanja ! ) !!! :D

Ti ne znas nista.

Kada bi tako nesto prijavio policiji jos bi mnogo gore najevao...

Policija bi te prvo opljackala, pa onda otkucala onom koga si prijavio...

Vidi se da si jos "nevin".:mrgreen:

:klap: Bravo, vidi se da ti znas SVE !!! :roll:
Pa dobro, ako se ne daj Boze zadesis u takvoj situaciji ... ti NIKAKO ne idi u policiju jer su oni gori od bilo koga... :dash::hahaha:
Ja ne znam iz kojih to filmova imas informacije ali gledas pogresne filmove !
Predji malo na SF varijante ;)

Koja deca?
Ja ne znam što svi kritikujete školstvo...
Sirota deca se ubiše od učenja gluposti u našem školstvu i vi kažete da izlaze polupismeni...:eek:
Pa ****** mi smo učili savane i stepe u africi i j.americi, i dobijali keca ako ih ne znamo...
Posle kažu naša deca ne obrazovana... ne obrazovana vraga...:rtfm:
Na filološkom fakultetu dosta studenata, koji su 1. završili osnovnu školu, 2. polagali prijemni za srednju školu, 3. polagali prijemni za fakultet, ne znaju da odrede padeže i vrste reči. Nego šta su nego neobrazovani? "Sirota deca" se ubiše od učenja a posle ocene - samo urade delete u glavi. Nema razdvajanja bitnog od nebitnog, nema povezivanja i kritičkog mišljenja...

izvinjavam se na oftopiku, al morala sam.

Пошто неки корисници ову тему користе за нека лична разрачунавања - молим их да то наставе на ПП, а тему ћу закључати до даљњег.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back