Lepota mladosti

Znas, mnogi ljudi dobiju plus jer imaju cudnovate crte lica, da se posluzim eufemizmom.

Njen muz, bivsi muz, recimo.

Svi smo mislili da je on, onako, opasno luckast, izoblicen na muzevan nacin, vrsan umetnik i snazna licnost francuskog filma.
Na kraju je ostalo da je covek dobar glumac i velika budala ali zivot je proziveo sa puno mitskog aplauza samo zbog rasporeda dobijenog na rodjenju.
On je covjek realno izrazito ruzan.Da nije poznat,niko se za njim osvrnuo ne bi.A nema ni harizmu.Vise je popularan zbog Monike,nego zbog sebe samog.

Ni on ne izgleda kao u mladosti, i verovatno farba kosu
90
1690729388307-png.1386699
Koliko mi je Tom Kruz nekad bio lijep,toliko mi je sad nesto odvratan.Valjda zbog one njegove sekte.

On je covjek realno izrazito ruzan.Da nije poznat,niko se za njim osvrnuo ne bi.A nema ni harizmu.Vise je popularan zbog Monike,nego zbog sebe samog.

Bili su njih dvoje dobar spoj evropske razlicitosti. Ona krivudava crnka medj' tada mrsavim 0 US brojevima a on nepravilno seksipilan medj' raznim US Ahilima.

Narocito u Crnom labudu i u filmu o Jungu. Bas je bio pravi.
Solidan je glumac zaista ali nije sa godinama dobio na markantnosti vec nekako prazno stari. Valjda sam ocekivala vise od njega.

Volela sam ranije i neke koji me nisu razocarali, od muskih Fasbendera i Mikelsena a od zena moj licni pik dodju Eva Grin i Alisia Vikander.

pa ne znam, ima hladan podton, svetle oči, oštrije crte. narandžasta bi joj stajala užasno, itd
Sad se pitam da li ja spadam u tople ili hladne,posto sam crnka.😀
Kako odredjujes te podtonove?
Cini mi se da mi narandzasta dobro stoji. :roll:
Ja lako pocrnim,ali nemam onaj maslinasti taman ten.
Samo sam primijetila da mi hladne nijanse crne boje kose bolje stoje,nego tople,kestenjaste.
A volim ove druge.

Samo sam primijetila da mi hladne nijanse crne boje kose bolje stoje,nego tople,kestenjaste.
A volim ove druge.

Evo, da probam...bas mi je dosadno, pokacih se sa muzem.

Pogledaj vene, ako su plave hladan si tip a ako su zelene topljikav si tip.
Kada crnis na suncu ako vise zutis topla si, ako ides na pepeljasto, hladna si.
Kada nosis nakit, ako ti bolje stoji srebro, hladan si tip dok zlato sugerise da ti odgovaraju topli tonovi.

Puno ljudi je mesano na nasem podneblju, ni tamo ni ovamo.
Ja mislim da si crnka ali ipak pozno jesenji tip pre nego zimski.

Koliko pamtim tvoje slike.

Evo, da probam...bas mi je dosadno, pokacih se sa muzem.

Pogledaj vene, ako su plave hladan si tip a ako su zelene topljikav si tip.
Kada crnis na suncu ako vise zutis topla si, ako ides na pepeljasto, hladna si.
Kada nosis nakit, ako ti bolje stoji srebro, hladan si tip dok zlato sugerise da ti odgovaraju topli tonovi.

Puno ljudi je mesano na nasem podneblju, ni tamo ni ovamo.
Ja mislim da si crnka ali ipak pozno jesenji tip pre nego zimski.

Koliko pamtim tvoje slike.
Sad sam jos gore zbunjena.😀
Vene..skoro se i ne vide,ali kao da su vise zelene.
Kad pocrnim...ne znam sad to nikako odrediti koja je boja.
Nakit,mozda srebro,ali sad nosim zlatni prsten,posle dugogodisnjeg nosenja srebrnog,cini mi se da mi bolje stoji,iako nekad nisam mislila tako.
U svakom slucaju,hvala na analizi.😀
To me je zanimalo jer vidim i kad objasnjavaju koju boju pudera ili neke sminke da uzmes,pominju neke podtonove,a ja nikako to ne mogu da odredim.
Mislim da imam "bijel"ten,iako brzo pocrnim.
Odnosno da nemam onaj tamni tj.kad izgledas kao pocrnio,iako nisi.Ako me razumijete.😂

A volim ove druge.

najbolje po nakitu koji ti stoji i po boji kose koja ti paše.

ako ti stoji belo zlato, srebro, biseri, dijamanti (:mrgreen:) onda si hladan tip. ako ti stoji žuto zlato, topao. kod kose, ako ti stoje boje sa sivim, ljubičastim, plavim (indigo), pepeljastim podtonom, hladna si. ako ti stoje tople nijanse, kesten, bakar, med, sunce, kajsija, topla si.
i onda to naravno prenosiš na odeću i sve ostalo.

možeš biti i neutralna naravno, da ti oboje stoji. ljudi našeg podneblja su uglavnom neutralni-topli.

evo baš sam guglala Keri En Mos sa nakitom, nosi bisere uglavnom, skoro nigde je nisam videla da nosi zlato.

čak i bela boja može imati hladan ili topao podton

ja recimo u kući ne podnosim hladno belu, pa kad krečim plafon uvek tražim toplu belu, a oni meni: ne znamo šta ti je to :roll:

(Bekament ima toplu belu, ako nekome treba info :lol:)

najbolje po nakitu koji ti stoji i po boji kose koja ti paše.

ako ti stoji belo zlato, srebro, biseri, dijamanti (:mrgreen:) onda si hladan tip. ako ti stoji žuto zlato, topao. kod kose, ako ti stoje boje sa sivim, ljubičastim, plavim (indigo), pepeljastim podtonom, hladna si. ako ti stoje tople nijanse, kesten, bakar, med, sunce, kajsija, topla si.
i onda to naravno prenosiš na odeću i sve ostalo.

možeš biti i neutralna naravno, da ti oboje stoji. ljudi našeg podneblja su uglavnom neutralni-topli.

evo baš sam guglala Keri En Mos sa nakitom, nosi bisere uglavnom, skoro nigde je nisam videla da nosi zlato.
Hehe...moracu da probam sa dijamantima,nikako drugacije da odredim.😂
Stoje mi ove nijanse crne,indigo,znaci hladan tip.
Ipak sam ja limunada,ne valja toplo.😀

Back