Lepota mladosti

Nije ni sitna, ovde je imala 54 godine. Ne kritikujem, samo konstatujem.

GettyImages-1043538382.jpg

dobro, više mislim u mladosti. ne sećam je se kao nešto krupne

a i tu je normalne krupnoće za ženu tih godina koja nije bivši model, kao Paulina Porizkova

"Mnogi se još sećaju Keli po njenoj ulozi Čarli - prkosnoj, dugonogoj, plavookoj i plavokosoj lepotici u filmu Top Gun. Dugo je važila za ideal lepote i devojku čiji izgled je obeležio osamdesete, a danas ju je teško prepoznati. Uprkos svemu, mnogi su bili iznenađeni kada se saznalo da se Keli neće pojaviti u nastavku filma planiranom za ovu godinu.

Kako je istakla glumica, nije odbila poziv, jer nije ni pozvana.

„Stara sam i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama, a to ne zanima publiku. Ali… radije bih se osećala potpuno bezbedno u svojoj koži i zbog toga ko sam i šta sam u mojim godinama, nego da pridajem značaj drugim stvarima” – istakla je Keli."
~ ~ ~ ~ ~

(Starost je neumoljiva, nekoga baš sjebe drugoga pomiluje, al svima ostavi trag i to je to)

"Mnogi se još sećaju Keli po njenoj ulozi Čarli - prkosnoj, dugonogoj, plavookoj i plavokosoj lepotici u filmu Top Gun. Dugo je važila za ideal lepote i devojku čiji izgled je obeležio osamdesete, a danas ju je teško prepoznati. Uprkos svemu, mnogi su bili iznenađeni kada se saznalo da se Keli neće pojaviti u nastavku filma planiranom za ovu godinu.

„Stara sam i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama, a to ne zanima publiku. Ali… radije bih se osećala potpuno bezbedno u svojoj koži i zbog toga ko sam i šta sam u mojim godinama, nego da pridajem značaj drugim stvarima” – istakla je Keli."
~ ~ ~ ~ ~

(Starost je neumoljiva, nekoga baš sjebe drugoga pomiluje, al svima ostavi trag i to je to)
Piše da ovde ima 60, lepo izgleda i lako je prepoznatljiva

kelly-mc.jpg

~ ~ ~ ~ ~

Жена је лепа, али...
1690729388307.png
1690729416239.png

nisam osporavala njenu lepotu, rekla sam da je objektivno lepa, samo da ne paše svima taj rumeni zaobljeni fazon.
niti sam joj nalazila mane, jer mislim da ih nema. dakle nije poenta u tome već u tipu. meni lično više prija mrva oštrine, hladnoće i nedodirljivosti, i to će mi zauvek biti nadmoćan tip lepote. modeli su uglavnom takvi, dakle nismo mi baš toliko ludi u svom estetskom odabiru

tako da 'fali' to ubeđivanje da je neka lepotica bez presedana, kakvu svet nije video. ma kako da ne. u poređenju sa supermodelima 90-ih ne znam stvarno kako je Monika neki značajan doprinos ukupnoj lepoti čovečanstva. ljubomorna sam, da, ali na Žizel Bundšen i Šalom Harlou 90-ih, ne na Moniku
A meni je opet Zizel nekako bledunjava i prosjecna.Nema uopste upecatljiv lik za neku veliku ljepoticu.🙂
Tu "hladnu"ljepotu mogu imati samo plavuse...npr.Grejs Keli.
Crnke su "tople".😀

Back