Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Kad se uporedi sa onom koju je Bogi postavila deluje krupno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni sitna, ovde je imala 54 godine. Ne kritikujem, samo konstatujem.
![]()
На интернету пише 1,71, негде 1,73. Складна је, у сваком случају.Nema zena vise, umerena je i u snazi tela i u visini.
Ukusi su subjektivni ali velika mislim da nije. Makar po mojim standardima krupnoce.
Pogledajte prilog 1386676
nebitno, nisam bila topmodel a ni glumicakako se ti držiš?
nebitno, nisam bila topmodel a ni glumica
Piše da ovde ima 60, lepo izgleda i lako je prepoznatljiva"Mnogi se još sećaju Keli po njenoj ulozi Čarli - prkosnoj, dugonogoj, plavookoj i plavokosoj lepotici u filmu Top Gun. Dugo je važila za ideal lepote i devojku čiji izgled je obeležio osamdesete, a danas ju je teško prepoznati. Uprkos svemu, mnogi su bili iznenađeni kada se saznalo da se Keli neće pojaviti u nastavku filma planiranom za ovu godinu.
Kako je istakla glumica, nije odbila poziv, jer nije ni pozvana.
„Stara sam i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama, a to ne zanima publiku. Ali… radije bih se osećala potpuno bezbedno u svojoj koži i zbog toga ko sam i šta sam u mojim godinama, nego da pridajem značaj drugim stvarima” – istakla je Keli."
~ ~ ~ ~ ~
(Starost je neumoljiva, nekoga baš sjebe drugoga pomiluje, al svima ostavi trag i to je to)
Она је издужена и манекенски је тип (1,79), а и утренирана је, али нпр. нема ситна стопала, а ни шаке.Kad se uporedi sa onom koju je Bogi postavila deluje krupno
To nije ona.Piše da ovde ima 60, lepo izgleda i lako je prepoznatljiva
![]()
Meni liči, kasnije se ugojila i sada ima već 66 godina, nije to maloTo nije ona.
Proveri ponovo.
Жена је лепа, али..."Mnogi se još sećaju Keli po njenoj ulozi Čarli - prkosnoj, dugonogoj, plavookoj i plavokosoj lepotici u filmu Top Gun. Dugo je važila za ideal lepote i devojku čiji izgled je obeležio osamdesete, a danas ju je teško prepoznati. Uprkos svemu, mnogi su bili iznenađeni kada se saznalo da se Keli neće pojaviti u nastavku filma planiranom za ovu godinu.
Kako je istakla glumica, nije odbila poziv, jer nije ni pozvana.
„Stara sam i debela i izgledam u skladu sa svojim godinama, a to ne zanima publiku. Ali… radije bih se osećala potpuno bezbedno u svojoj koži i zbog toga ko sam i šta sam u mojim godinama, nego da pridajem značaj drugim stvarima” – istakla je Keli."
~ ~ ~ ~ ~
(Starost je neumoljiva, nekoga baš sjebe drugoga pomiluje, al svima ostavi trag i to je to)
Ni on ne izgleda kao u mladosti, i verovatno farba kosu
Вероватно, и не само... Тома се озбиљно бори...Ni on ne izgleda kao u mladosti, i verovatno farba kosu
![]()
Вероватно, и не само... Тома се озбиљно бори...
Не да се чича.nema za njega zime

Бољи фрајер од Круза и добро се држао док се није разболео.Tom Kruz ipak prebacio sve partnere iz blockbustera
Val Kilmer nažalost, što zbog bolesti što starosti- izgleda groteskno.
A tu su negde po godinama. Pogledajte prilog 1386733
slažem se.Бољи фрајер од Круза и добро се држао док се није разболео.
slažem se.
Jedan je Batman![]()
A meni je opet Zizel nekako bledunjava i prosjecna.Nema uopste upecatljiv lik za neku veliku ljepoticu.nisam osporavala njenu lepotu, rekla sam da je objektivno lepa, samo da ne paše svima taj rumeni zaobljeni fazon.
niti sam joj nalazila mane, jer mislim da ih nema. dakle nije poenta u tome već u tipu. meni lično više prija mrva oštrine, hladnoće i nedodirljivosti, i to će mi zauvek biti nadmoćan tip lepote. modeli su uglavnom takvi, dakle nismo mi baš toliko ludi u svom estetskom odabiru
tako da 'fali' to ubeđivanje da je neka lepotica bez presedana, kakvu svet nije video. ma kako da ne. u poređenju sa supermodelima 90-ih ne znam stvarno kako je Monika neki značajan doprinos ukupnoj lepoti čovečanstva. ljubomorna sam, da, ali na Žizel Bundšen i Šalom Harlou 90-ih, ne na Moniku
Ko su vatreni tipovi?strahovito mi idu na živac ti vatreni tipovi. volela bih da se podelimo na dva dela planete pa neka se vatreni razmnožavaju na svom delu, neka izazivaju šumske požare itsl, a mi da živimo na miru
možda je i do horoskopa