limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.179
Ne,nego Grejs KeliJohansen matora?
Meni ona kul..Ša znam. Mada ona je ušla u industriju kao klinka, tu je bilo fizičkih dorada, besumnje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nego Grejs KeliJohansen matora?
Meni ona kul..Ša znam. Mada ona je ušla u industriju kao klinka, tu je bilo fizičkih dorada, besumnje
Nekako zvučiš sad ko matori Sheldon . Brao.Neke zene tuguju za lepotom jer je to jedino sto imaju da ponude.
MogućeNekako zvučiš sad ko matori Sheldon . Brao.
Sazreo si na temiMoguće![]()
Kao jabuka.Sazreo si na temi
Ne znam za vas, ali je meni je oduvek bilo fascinantno videti lepe žene u njihovoj mladosti, a zatim fotografije kada su dosta starije. Istovremeno biti šokiran ali i fasciniran životom. Primera radi pokazaću jednu glumicu u njenoj mladosti.
Pogledajte prilog 1374179
Ovo je 20 godina kasnije:
Kako se vama čini ova promena kroz život? Kako to podnose žene?
Lepo receno.Prijatno je biti lep i mlad.
Nisam sigurna da sam primetila momenat kada je mladost ustupila mesto srednjem dobu.
U svojim ocima sam jos uvek mlada, imam detinjasti polet i veru da je ama bas sve moguce.
Izgled se sigurno izmenio ali se nadam da cu stariti postepeno i navikavati se postepeno.
Kao...Odri Hepbern, ona je starila tako fino, bila je kao mlada samo sa borama.
Danas slicno stari Kristi Tarlington, cak mi njih dve i lice kao starije. Imaju slicnu krhkost koja mi se dopada.
Volim lepe bake, volim kada su doterane, kada se trude oko odece, kose i nakita ali kada imaju milost, pitomost i dobrocudnost.
Umiljate...e, to je prava rec. Dopada mi se umiljatost.
Darth Vader je prilika u bilo kom dobu kad je sav u kostimu.Ako vodi računa o sebi dobra riba je dobra riba i sa 15 i sa 65 godina.
Darth Vader je Darth Vader i sa 5 i sa 52 godine.Jbg.

Ne znam koliko imaš godina nije ni važno.Drogoš.![]()
Mnogo toga je u genima ali i u dzepovima.Ne znam za vas, ali je meni je oduvek bilo fascinantno videti lepe žene u njihovoj mladosti, a zatim fotografije kada su dosta starije. Istovremeno biti šokiran ali i fasciniran životom. Primera radi pokazaću jednu glumicu u njenoj mladosti.
Rekao bih da je posle znatno vise od 20 godina ili je naglo propala...Ne znam za vas, ali je meni je oduvek bilo fascinantno videti lepe žene u njihovoj mladosti, a zatim fotografije kada su dosta starije. Istovremeno biti šokiran ali i fasciniran životom. Primera radi pokazaću jednu glumicu u njenoj mladosti.
Zaista je nakon 20, ali je kako su me obavestili na temi, imala neku operaciju nevezano za lice, neki rak i onda je zato "propala" tako brzo.Rekao bih da je posle znatno vise od 20 godina ili je naglo propala...
ti zaista umes inspirativno da nadahanes nekog muskarca u pogledu neke zenske pojaveZaista je nakon 20, ali je kako su me obavestili na temi, imala neku operaciju nevezano za lice, neki rak i onda je zato "propala" tako brzo.

Nije mi uvek cilj da nadahnjujem nekoga. Ćaskamo, družimo se.ti zaista umes inspirativno da nadahanes nekog muskarca u pogledu neke zenske pojave![]()
pa u caskanju znas ono kad muskarci koji su malko u winklu sednu pa uz pivo, pa kao jel neki znalci komentarisu zene.... salu na stranu, necija lepota blage veze nema samo sa spoljasnoscu. da je tako mnoga kvazimoda bilo muska bilo zenska, ne bi bila tako poznata kroz istoriju kao fatalistiNije mi uvek cilj da nadahnjujem nekoga. Ćaskamo, družimo se.

Uvek ima onaj koji se razume u sve. "Slušaj šta ti ja kažem", "Veruj mi na reč", "Ma znam ja najbolje"..pa u caskanju znas ono kad muskarci koji su malko u winklu sednu pa uz pivo, pa kao jel neki znalci komentarisu zene.... salu na stranu, necija lepota blage veze nema samo sa spoljasnoscu. da je tako mnoga kvazimoda bilo muska bilo zenska, ne bi bila tako poznata kroz istoriju kao fatalisti![]()