Lepota mladosti

Њу пратим и одушевљена сам како је остарила. Како се снима без шминке, са свим борама а онда показује разлику на слици уз шминку и трикове. Како је самосвесна, како не бежи од година и како прихвата себе а опет прелепа.

https://instagram.com/paulinaporizkov?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Lepa žena, lepa.

Teresa Palmer kad je bila mladja

1688800669912.png

Sada https://www.instagram.com/teresapalmer

Pogledajte prilog 1374188Pogledajte prilog 1374189
Meryl Strip;
Divna;
Bila je mlada, i više nije, ima 74 godine..., da, lako je pogoditi na kojoj slici ima tih 74 godine, ali je lepa i ovako, i onako. Naravno da je bila lepša kao mlada devojka.
Šta ovde novo treba da se ustanovi?
Nikad mi nije bila lepa jer - nije lepa. Negde kako ona izgleda, primer u onoj seriji, ne mogu da se setim, jer nisam je ni gledao, samo isprekidano, sa Nik Kidmen, nežne laži, tako nešto.
Strip ima personeliti i sve, nema veze što nekad istupa leve političke stavove i gluposti, glumcima oprošteno.

Nikad mi nije bila lepa jer - nije lepa. Negde kako ona izgleda, primer u onoj seriji, ne mogu da se setim, jer nisam je ni gledao, samo isprekidano, sa Nik Kidmen, nežne laži, tako nešto.
Strip ima personeliti i sve, nema veze što nekad istupa leve političke stavove i gluposti, glumcima oprošteno.
Мени се ни Никол никада није свиђала. Тотално ми је извикана. Као и многе друге. Али то је ствар укуса.
Мерил није лепа али је врсна глумица.

Мени се ни Никол никада није свиђала. Тотално ми је извикана. Као и многе друге. Али то је ствар укуса.
Мерил није лепа али је врсна глумица.
A meni nesto bas Meril nije nikakva glumica.U svakom filmu nekako ista i jednolicna.
Mnoge holivudske ili americke ljepotice zapravo realno nisu nikad ni bile lijepe,samo su proglasene takvim.
Tipa...Dzenifer Eniston,Britni Spirs,Sara Dzesika Parker,Barbara Stresend i mnoge druge koje su samo prosjecne,da su iz neke druge drzave niko ih ne bini primijetio.
Evo npr.ona Kejt Midlton i jetrva joj 🙂
Obje totalni prosjek,nikakve ljepotice,ali marketing je cudo.

A meni nesto bas Meril nije nikakva glumica.U svakom filmu nekako ista i jednolicna.
Mnoge holivudske ili americke ljepotice zapravo realno nisu nikad ni bile lijepe,samo su proglasene takvim.
Tipa...Dzenifer Eniston,Britni Spirs,Sara Dzesika Parker,Barbara Stresend i mnoge druge koje su samo prosjecne,da su iz neke druge drzave niko ih ne bini primijetio.
Meni je britney spears lepa žena, posebno dok je bila mlada. Dženifer mi uopšte nije lepa. Nije mi jasno što se tolika fama dizala oko nje.

Мени је она Скарлет никаква. Обрашчићи, подваљак и као да има вишак зуба. А важи за лепу.
Ја волим лепоту попут Грејс Кели.

Back