86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Али нађи и филм.
Ја је волим у оном када се као неугледна мама спанђа са згодним татом из паркића
Ја је волим у оном када се као неугледна мама спанђа са згодним татом из паркића

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ok neke postove ne vidim pa mislih da si meni pisalaНе, Муњину маму![]()
Nisam video. Kad si edit poruku pokazalo se kao da treba slika da postoji ali nije prikazalo.Pa stavio sam bio, pa obrisao, MSM, nije joj mesto ovde : )
A svakom čedu svoja majka lepa..lol.
Mi imamo, kao i svaki narod, mnogobrojne prelepe devojke, a Holivud je mašina
Nema veze.Nisam video. Kad si edit poruku pokazalo se kao da treba slika da postoji ali nije prikazalo.
Ona je mnooooogo lepa zena. Cini mi se da je glumila u onom filmu kad je izgubila pamcenje nakon nezgode. Po istinitom dogadjaju film.
Uvek imas i neke rdjave zene.Кад је жена у неким годинама, старијим, њена лепота долази изнутра.
Не може вас више очарати љуштуром, али може духом, позитивном енергијом, искуством, осмехом...и ту видиш колико је некога живот са годинама оплеменио, а ко је само добио боре и подваљак.
И њима се на лицу види.Uvek imas i neke rdjave zene.![]()
Da. Tacno vidis u licu da li je rdjav covek bio. Prevarantska faca sto bi se reklo.И њима се на лицу види.
Боре мрштилице и боре смејалице одају све.
Subjektivna kategorija.Uopšte nemam predstavu šta je lepa žena.
Za ono što mislim da je lepo, muškarci kažu bljak
Лепота је у оку посматрача, али оно што није пријатно оку, никоме није пријатно.Uopšte nemam predstavu šta je lepa žena.
Za ono što mislim da je lepo, muškarci kažu bljak
Možda to, a možda i zato što mi se dopadaju neke muške crte koje prepoznajem na licima žena.Subjektivna kategorija.
Ја мислим да си ти притајена бисексуалка или геј.Možda to, a možda i zato što mi se dopadaju neke muške crte koje prepoznajem na licima žena.
Ili sam pritajena biseksualka, ili sam tipična žena koja je slepa za žensku lepotu.
Ne znam.

To sam i došla da se konsultujem.Ја мислим да си ти притајена бисексуалка или геј.
Саће дође неки да ти објасни![]()

Meni je Britni totalno bezlicna,prosjecna i nikakva.Mislim,nije ruzna,ali daleko je od neke ljepotice.Meni je britney spears lepa žena, posebno dok je bila mlada. Dženifer mi uopšte nije lepa. Nije mi jasno što se tolika fama dizala oko nje.
Da,te starije holivudske ljepotice jesu zaista to i bile.Ali ove novijeg datuma su samo marketinski trik u vecini.Cast izuzecima.Мени је она Скарлет никаква. Обрашчићи, подваљак и као да има вишак зуба. А важи за лепу.
Ја волим лепоту попут Грејс Кели.
Johansen matora?Da,te starije holivudske ljepotice jesu zaista to i bile.Ali ove novijeg datuma su samo marketinski trik u vecini.Cast izuzecima.
Dobro, može se tako nekako i reći.Meni je Britni totalno bezlicna,prosjecna i nikakva.Mislim,nije ruzna,ali daleko je od neke ljepotice.
Софија не би била ни мој избор, за мој укус је прегломазна. Све ми је на њој велико, од зуба до шаке. Али не могу рећи да није лепа, само није мој тип.Moja tetka, MSM, opet familija lol je smatrala da je Sofija Loren užasno ružna, kaže, usta ko čarapa, užas. A SL sex simbol. Bila Sada izgleda fantastično, negovano, ma super za svoje pozne god Za koga još, da Ketrin Hepbern, kao bezveze, ne sviđa im se...to su filmovi u kojima su ove glumile kad su one bile devojke. BB super npr za njih. A bogme i za mene. U starosti mi se dopadalo što voli pse, normalno, i što je donirala pare Beogradu da se čipuju ulični.
MSM, ženu treba sa svih strana posmatrati. U skladu sa godinama.
Мени је и Катрин Денев одлично остарила. Добила који кг али негована а не вапи за младошћу. Баш како треба.Moja tetka, MSM, opet familija lol je smatrala da je Sofija Loren užasno ružna, kaže, usta ko čarapa, užas. A SL sex simbol. Bila Sada izgleda fantastično, negovano, ma super za svoje pozne god Za koga još, da Ketrin Hepbern, kao bezveze, ne sviđa im se...to su filmovi u kojima su ove glumile kad su one bile devojke. BB super npr za njih. A bogme i za mene. U starosti mi se dopadalo što voli pse, normalno, i što je donirala pare Beogradu da se čipuju ulični.
MSM, ženu treba sa svih strana posmatrati. U skladu sa godinama.
Neke zene tuguju za lepotom jer je to jedino sto imaju da ponude.Мени је и Катрин Денев одлично остарила. Добила који кг али негована а не вапи за младошћу. Баш како треба.