Lepota mladosti

ko je lep, lep je uvek, i to je tako

actresses-rachel-mcadams-rachel-mcadams-wallpaper-preview.jpg

EVNY7FHAOBOO2HCOFZVLRAZWLM.jpg

Кад је жена у неким годинама, старијим, њена лепота долази изнутра.
Не може вас више очарати љуштуром, али може духом, позитивном енергијом, искуством, осмехом...и ту видиш колико је некога живот са годинама оплеменио, а ко је само добио боре и подваљак.

Кад је жена у неким годинама, старијим, њена лепота долази изнутра.
Не може вас више очарати љуштуром, али може духом, позитивном енергијом, искуством, осмехом...и ту видиш колико је некога живот са годинама оплеменио, а ко је само добио боре и подваљак.
Uvek imas i neke rdjave zene. :D

Uopšte nemam predstavu šta je lepa žena.
Za ono što mislim da je lepo, muškarci kažu bljak
Лепота је у оку посматрача, али оно што није пријатно оку, никоме није пријатно.
Неко би рекао да су то ружни људи и не би погрешио.

Možda to, a možda i zato što mi se dopadaju neke muške crte koje prepoznajem na licima žena.
Ili sam pritajena biseksualka, ili sam tipična žena koja je slepa za žensku lepotu.
Ne znam.
Ја мислим да си ти притајена бисексуалка или геј.
Саће дође неки да ти објасни :rotf:

Мени је она Скарлет никаква. Обрашчићи, подваљак и као да има вишак зуба. А важи за лепу.
Ја волим лепоту попут Грејс Кели.
Da,te starije holivudske ljepotice jesu zaista to i bile.Ali ove novijeg datuma su samo marketinski trik u vecini.Cast izuzecima.

Moja tetka, MSM, opet familija lol je smatrala da je Sofija Loren užasno ružna, kaže, usta ko čarapa, užas. A SL sex simbol. Bila Sada izgleda fantastično, negovano, ma super za svoje pozne god Za koga još, da Ketrin Hepbern, kao bezveze, ne sviđa im se...to su filmovi u kojima su ove glumile kad su one bile devojke. BB super npr za njih. A bogme i za mene. U starosti mi se dopadalo što voli pse, normalno, i što je donirala pare Beogradu da se čipuju ulični.

MSM, ženu treba sa svih strana posmatrati. U skladu sa godinama.

Moja tetka, MSM, opet familija lol je smatrala da je Sofija Loren užasno ružna, kaže, usta ko čarapa, užas. A SL sex simbol. Bila Sada izgleda fantastično, negovano, ma super za svoje pozne god Za koga još, da Ketrin Hepbern, kao bezveze, ne sviđa im se...to su filmovi u kojima su ove glumile kad su one bile devojke. BB super npr za njih. A bogme i za mene. U starosti mi se dopadalo što voli pse, normalno, i što je donirala pare Beogradu da se čipuju ulični.

Софија не би била ни мој избор, за мој укус је прегломазна. Све ми је на њој велико, од зуба до шаке. Али не могу рећи да није лепа, само није мој тип.

Мени је и Катрин Денев одлично остарила. Добила који кг али негована а не вапи за младошћу. Баш како треба.

Back