- Poruka
- 489
E bas ti ne verujem.NEMA !![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bas ti ne verujem.NEMA !![]()
a...da.C3 instant ban.
U vezi 2) - ne joguni se.
Gresis. Ja veoma cenim i volim zene. Svrha teme je da pogledamo tu draz zivota iz mlade u staru osobu. Meni je najvaznije da li sa tom zenom mogu provesti zivot nego li da li je zgodna i bez bora.....imam osecaj da si ti onaj tip koji ce da ostavi zenu kada bude dobila prve bore i krenuti u lov na mlade zene
pa mozes provesti zivot i sa 'napumpanom' i sa onom koja se mnogo sminka u starosti.Gresis. Ja veoma cenim i volim zene. Svrha teme je da pogledamo tu draz zivota iz mlade u staru osobu. Meni je najvaznije da li sa tom zenom mogu provesti zivot nego li da li je zgodna i bez bora..

Fejk.Pogledajte prilog 1374270
LOCK na temu !
Ne.pa mozes provesti zivot i sa 'napumpanom' i sa onom koja se mnogo sminka u starosti.![]()
Lepota je prolazna, karakter je trajan.
dobro ali neke zene vole da se sminkaju u starosti i da izgledaju mlado.Lepota je prolazna, karakter je trajan.
Naravno. Svaka osoba zeli da bude lepa, bez obzira na godine.dobro ali neke zene vole da se sminkaju u starosti i da izgledaju mlado.
Nemam pojma s kim, ali svaka osoba koja na forumu dobije C3 zbog prijetnje nasiljem, automatski pridobije moje simpatije.a...da.
ali ne secam se da je bilo zbog svadje sa njim.
neko sa modovima.
ko se joguni??
Meni je najvaznije da li sa tom zenom mogu provesti zivot nego li da li je zgodna i bez bora..
ok, zanimljivo.Nemam pojma s kim, ali svaka osoba koja na forumu dobije C3 zbog prijetnje nasiljem, automatski pridobije moje simpatije.
Ti se joguniš.
Kažem ti, idi.
Imaš kompas, tvrdoglavo si magare, možeš se fokusirati... ili... a možeš poput mene biti jebivetar i trk u spaditeljevim godinama upisati i završiti fax.
U biti, ne znam šta želiš, ostavljaš dojam bagera koji drobi sve pred sobomi ukoliko to stvarno jesi ti, okani se birtualnog života, barem dok u idućih 5 godina ne rješiš tekuće stvari, pa se vrsti u virtualu.
Ili, ostani tu i pokušaj pomiriti jedno s drugim, ne znam...
Hoće li biti prijetnji nasiljem?ok, zanimljivo.
ja tebi opet kazem, ostavi se mog slobodnog vremena.
iritiras me, ne zezam se.
necu vise puta ponavljati.
si.
Modovi, ukoliko dodje do govora mrznje i prijetnji nasiljem, molim da se meni udijeli ban.
Modovi, ukoliko dodje do govora mrznje i prijetnji nasiljem, molim da se meni udijeli ban.
Štagod mlada dama napisala, preuzimam odgovornost.
Kao sto dolikuje muskarcu.Modovi, ukoliko dodje do govora mrznje i prijetnji nasiljem, molim da se meni udijeli ban.
Štagod mlada dama napisala, preuzimam odgovornost.
Pa pogledaj naslov teme...
-_-Pa pogledaj naslov teme...
Suštinski, nećeš ovdje ništa naučiti što nećeš naučiti hodajući kroz život i skupljajući iskustvo, a nekakav oblik foruma na koji ćeš se moći vratiti, uvijek će postojati.
Osim ako ti mi matore budale s ovog foruma nismo prirasle srcu, to je onda druga priča.
...da.Pa šta smo ti mi starkelje skrivili?
![]()
![]()
![]()