Lepota mladosti

E bas ti ne verujem. :D
1688769785058.png

LOCK na temu !

a...da.
ali ne secam se da je bilo zbog svadje sa njim.
neko sa modovima.

ko se joguni??
Nemam pojma s kim, ali svaka osoba koja na forumu dobije C3 zbog prijetnje nasiljem, automatski pridobije moje simpatije.

Ti se joguniš 🥰.

Kažem ti, idi.
Imaš kompas, tvrdoglavo si magare, možeš se fokusirati... ili... a možeš poput mene biti jebivetar i trk u spaditeljevim godinama upisati i završiti fax.
U biti, ne znam šta želiš, ostavljaš dojam bagera koji drobi sve pred sobomi ukoliko to stvarno jesi ti, okani se birtualnog života, barem dok u idućih 5 godina ne rješiš tekuće stvari, pa se vrsti u virtualu.

Ili, ostani tu i pokušaj pomiriti jedno s drugim, ne znam...

Nemam pojma s kim, ali svaka osoba koja na forumu dobije C3 zbog prijetnje nasiljem, automatski pridobije moje simpatije.

Ti se joguniš 🥰.

Kažem ti, idi.
Imaš kompas, tvrdoglavo si magare, možeš se fokusirati... ili... a možeš poput mene biti jebivetar i trk u spaditeljevim godinama upisati i završiti fax.
U biti, ne znam šta želiš, ostavljaš dojam bagera koji drobi sve pred sobomi ukoliko to stvarno jesi ti, okani se birtualnog života, barem dok u idućih 5 godina ne rješiš tekuće stvari, pa se vrsti u virtualu.

Ili, ostani tu i pokušaj pomiriti jedno s drugim, ne znam...
ok, zanimljivo.

ja tebi opet kazem, ostavi se mog slobodnog vremena.
iritiras me, ne zezam se.
necu vise puta ponavljati.

Њу пратим и одушевљена сам како је остарила. Како се снима без шминке, са свим борама а онда показује разлику на слици уз шминку и трикове. Како је самосвесна, како не бежи од година и како прихвата себе а опет прелепа.

https://instagram.com/paulinaporizkov?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Back