- Poruka
- 489
Presli smo na filmove. Onda neki vas love-hate vajb cudan.Nije off topuc, pogledaj naslov.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Presli smo na filmove. Onda neki vas love-hate vajb cudan.Nije off topuc, pogledaj naslov.
Imam 43 godine, mogu joj biti ćaća.Presli smo na filmove. Onda neki vas love-hate vajb cudan.![]()

dobro, videcesSamo hrabro naprijed.
![]()
magare jel? ok.Kone koristi od uvlačenja, magare jedno žensko?
Dovoljno sam daleko da me ne možeš nabatinati.
![]()
To "magare" ja tebi od dragosti.dobro, videces
magare jel? ok.
nacicu ja tebe, nista se ne boj.
e jbg gde nadje to...
Ne bi bio prvi muskarac da se zabavlja sa mladjom od sebe. Jos ako je devojka lepa.. Ali rece da ne voli starije. Videcemo kako se promenila od 15 na ne znam koliko. Ali opet to su upravo godine razvoja. Tinejdzeri bas tada najvise promena dozive.Imam 43 godine, mogu joj biti ćaća.
![]()
e otkaci se od mene vazi?Ne bi bio prvi muskarac da se zabavlja sa mladjom od sebe. Jos ako je devojka lepa.. Ali rece da ne voli starije. Videcemo kako se promenila od 15 na ne znam koliko. Ali opet to su upravo godine razvoja. Tinejdzeri bas tada najvise promena dozive.
Zar nisi ti na mojoj temi? I zar nisi sama rekla da css mi dokazati promene na licnom primeru?e otkaci se od mene vazi?
Otkako sam pročitao da si dobila C3 zbog prijetnji smrću.e jbg gde nadje to...
a od kad tacno ti mene gotivis?
A fotografija kako sada izgleda?Pogledajte prilog 1374261
Elizabet Harli young
Zar si toliko nestrpljiv da vidis promene na licnom primeru?Zar nisi ti na mojoj temi? I zar nisi sama rekla da css mi dokazati promene na licnom primeru?
molim?Otkako sam pročitao da si dobila C3 zbog prijetnji smrću.
Mislim da je bio Yoda u pitanju.
meni je lepsa kao starijaPogledajte prilog 1374263
Bolje ovo. nekad i sad . Ima preko 55 god.
Mlada damo, nisam nestrpljiv, a nisam ni trazio fotografije nakon sto si ih pomenula. Nisam zainteresovan, sama si to napisala. Znas kako, ako vec caskate neke privatne stvari, pa cas tepate jedno drugom, pa cas se ne volite, to je love-hate.Zar si toliko nestrpljiv da vidis promene na licnom primeru?
Zar treba da te interesuje da li volim starije muskarce ili ne?
I moje 'love hate' relationships?
ja ne tepam.Mlada damo, nisam nestrpljiv, a nisam ni trazio fotografije nakon sto si ih pomenula. Nisam zainteresovan, sama si to napisala. Znas kako, ako vec caskate neke privatne stvari, pa cas tepate jedno drugom, pa cas se ne volite, to je love-hate.
Mnogo je lepa zena bila kao mlada. Sjajan primer. <3Pogledajte prilog 1374263
Bolje ovo. nekad i sad . Ima preko 55 god.
Pa sjećam se da si dobila c3 zbog prijetnji nasiljem, tu si mi se automatski katapultira medju omiljene forumaše koji se svađaju na politici.molim?
dobila sta?
sta je taj kreten uradio?

1) sta je c3Pa sjećam se da si dobila c3 zbog prijetnji nasiljem, tu si mi se automatski katapultira medju omiljene forumaše koji se svađaju na politici.
Ma na kraju krajeva nebitno, nego izađi van i zagrizi život, nazad na forum možeš uvijek.
Sad je lepša .Mnogo je lepa zena bila kao mlada. Sjajan primer. <3

C3 instant ban.1) sta je c3
2) ostavi se ti mene i sta cu ja raditi u slobodno vreme
Naaa. Meni je lepsa u mladosti. A sve one imaju neke botokse i kilo sminke tako da bez toga je drugacija prica.Sad je lepša .![]()
NEMA !Naaa. Meni je lepsa u mladosti. A sve one imaju neke botokse i kilo sminke tako da bez toga je drugacija prica.

...imam osecaj da si ti onaj tip koji ce da ostavi zenu kada bude dobila prve bore i krenuti u lov na mlade zeneNaaa. Meni je lepsa u mladosti. A sve one imaju neke botokse i kilo sminke tako da bez toga je drugacija prica.