Crash and Burn
Iskusan
- Poruka
- 5.179
Moj favorit što se tiče lepote, nema nepotrebne šminke kao kod nekih. Mada ni ostali modeli iz Ferrari-ja ne zaostaju za Enzo-m!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je enzo mnogo ruzan..
pagani zonda rules 8)

Cena 750000$

Nije '69 nego '67.
I to nije serijski model. To je model koga pravi kompanija iz Texasa koja se zove Unique Performance. Kosta oko $120,000.
Onomad sam bio u, kako kazu, najvecem muzeju klasicnih automobila, pa evo par prelepih primeraka
Bila je tu i jedna lepa kobrica ali mi slika nije nesto uspela (zadrhtala ruka kanda)
U muzeju je 'obican' gt500, ima branik i nema izduv ispred zadnjeg tocka.Bio sam ubeđen da sam ovaj auto postavio davno na ovoj temi. Pretraga kaže da nisam. Trebalo je:
![]()
1969 Shelby Mustang GT500
Jeste takav i u onom muzeju, samo malo drugačiji
Malo vise o kolekciji ma na sajtu http://autocollections.com/vreme je i tvoj komentar da komentarishemo
gde se nalazi taj muzej? kolekcija je fenomenalna. Ne bi me chudilo da je u privatnom vlasnistvu...
to je negde u evropi? vidim ima EU vozila dosta.. i na koliko se procenjuje kolekcija? pozdrav
Mislim ima njih jos ali ovo sam izdvojio sam neke pa sam stavio. Na sajtu se mogu videti modeli i cene istih. Pa ko ima para. . . Moze i da pazari nesto Ma znam da nije serijski, ali tamo gde sam ga našao je pisalo '69. Prelep je svakako.Nije '69 nego '67.
I to nije serijski model. To je model koga pravi kompanija iz Texasa koja se zove Unique Performance. Kosta oko $120,000.
idi opet![]()