Lepi automobili. . . . . .

Moj favorit što se tiče lepote, nema nepotrebne šminke kao kod nekih. Mada ni ostali modeli iz Ferrari-ja ne zaostaju za Enzo-m!
FerrariSS01_440.jpg

Onomad sam bio u, kako kazu, najvecem muzeju klasicnih automobila, pa evo par prelepih primeraka :)

Bila je tu i jedna lepa kobrica ali mi slika nije nesto uspela (zadrhtala ruka kanda)

RR-ova je bilo uzasno puno, mozda oko 20%

Jedan od dva prikazana renoa (naverovatnije dva najveca auta koja sam ikad video)

Malo Mercedesa. . .

I ostali. . .

hpim1302ve5.th.jpg
hpim1309sb6.th.jpg
hpim1312gh4.th.jpg
hpim1314jr1.th.jpg
hpim1321fq4.th.jpg
hpim1322hj6.th.jpg
hpim1323zt7.th.jpg
hpim1324gs6.th.jpg

I par komada koji su me ostaili bez daha i bukvalno naterali da zalim sto nisam imao 5000000$ viska u dzepu da ih kupim i oteram kuci (skoro svi prikazani modeli su bili na prodaju)

Traze 200000$

Tacne cene se nesecam

Matere mi ovo mi je bilo najzalije sto nisam mogao oterati kuci :( Cena 750000$

I dva Maybach-a. . .
Ovaj je restauiran 1997, pobedio je na nekoliko takmicenja i procenjen je na ispod 1400000$ ne secam se tacno da li je bilo 1250000 ili 1350000. . .

I poslednji (verovatno jedan od najepsih koje sam tamo video), nije na prodaju. . .

Onomad sam bio u, kako kazu, najvecem muzeju klasicnih automobila, pa evo par prelepih primeraka :)

Bila je tu i jedna lepa kobrica ali mi slika nije nesto uspela (zadrhtala ruka kanda)

vreme je i tvoj komentar da komentarishemo :D

gde se nalazi taj muzej? kolekcija je fenomenalna. Ne bi me chudilo da je u privatnom vlasnistvu...

to je negde u evropi? vidim ima EU vozila dosta.. i na koliko se procenjuje kolekcija? pozdrav

vreme je i tvoj komentar da komentarishemo :D

gde se nalazi taj muzej? kolekcija je fenomenalna. Ne bi me chudilo da je u privatnom vlasnistvu...

to je negde u evropi? vidim ima EU vozila dosta.. i na koliko se procenjuje kolekcija? pozdrav
Malo vise o kolekciji ma na sajtu http://autocollections.com/
Inace muzej je u SAD u Las Vegasu u sastavu kazina Imperial Palace i ulaznica je 7$. Sto se tice modela, imaju stvarno svasta. I evropskih i americkih ali ja ne volim bas puno muscle car (ili kako se vec pise) i mene daleko vise zanima proizvodnja kola pre WWII tako da su i slike takve :) Mislim ima njih jos ali ovo sam izdvojio sam neke pa sam stavio. Na sajtu se mogu videti modeli i cene istih. Pa ko ima para. . . Moze i da pazari nesto ;)

Back