Lepi automobili. . . . . .

koliko lep auto da je to neverovatno.... samo ovo S od seat bih ja zamenio nekim crnim"grilom" u stilu "s"line kod audija...
mhm+crne felge i tamna stakla pozadi...i da si miran dugo dugo dugo.. :D

Ja bi sklonio bilo kakav znak da ga uopšte nema :smile: Ekonomičan, a živahan dizelaš, sa četiri vrata (porodičan), kvalitetan kao VW, ali puno jeftiniji od VW. I što je najvažnije ne krade se kao VW. Do skoro sam posedovao GSi-ja 16V sa 156 ks, bio je krut, s troja vrata, stvarno brz i startan auto, čak i za današnje pojmove, car u preticanju zbog male težine, malo nestabilan u krivinama... Mnogo je trošio, nedostupni i skupi delovi, buka... i pre svega - 3 vrata. Prodao sam ga... I rekao sam sebi - nikad više auto sa 3 vrata. S obzirom da sam porodičan čovek, a da volim brzu vožnju, mislim da ovaj Seat ispunjava većinu mojih očekivanja. E sad...voleo bi ja i neki BMW 320d, ali jbg $$$ :lol: U međuvremenu sam probao neke dizelaše nove generacije i oduševljen sam snagom pri niskim obrtajima i nepotrebnošću da se šalta svaki čas u gradskoj vožnji, što je bio slučaj kod Kadeta

koliko lep auto da je to neverovatno.... samo ovo S od seat bih ja zamenio nekim crnim"grilom" u stilu "s"line kod audija...
mhm+crne felge i tamna stakla pozadi...i da si miran dugo dugo dugo.. :D

i parkiraš lepo negde u gradu, na nekom parkingu, pa naiđe starac s namerom da se provuče i prođe između parkiranih kola... Zakači laktom retrovizor, ili ogrebe torbom vrata... Tačno da ga odrobija čovek... A o besnim klincima sa ekserima i ključevima i da ne pričam...ljubomoran narod, nemarni ljudi... ne poštuje se tuđe, samo svoje...Takvih se plašim i zbog njih mi se ne kupuje ništa bolje od auta...

bem ti kadet imam ja 1.3 :D

na to sam i mislio,da sklonish znak skroz...

ma 135 konja na ne tako veliki auto je extra.... 6. brzinom oko 120 ne bi trebalo 6.5 da predje...

ima 320d tamna stakla,14'' felge, krem koza, 2002 godiste za 12 000eura vozio sam ga... bez zaebancija i lazi,auto je perfektan....

meni je ovo najlepsi Lamborghini ikada napravljen... Ovo je jedini primerak, karoseriju je radio Bertone..
auta68_10.jpg

Jedan od mojih omiljenih automobila, 1958-1960 Lincoln Continental.

58lincoln_continental_mk3.gif

hm... Maraudere...koliko se po jednom pitanju ne slažemo, toliko se po drugom pitanju slažemo :D
Onaj Lamborghini, kao i Ford su mislim tipična Bertone linija s kraja 60tih. Uopšte karakteristični dizajn većine sportskih automobila iz tog vremena. Takva je i Lancia Stratos, Maserati Bora, Ghibli itd.
Kad smo kod Lamborghinija, meni je najlepši ovaj

Back