Lepak za srce ?

12rk9-2.png

recept kontra ljubavne patnje: 15 dana alkohol, droga, zene, i dobra muzika, sa sto vise ljudi oko tebe i to sve u ne ogranicenim kolicinama, da vidis kako ces da zaboravis kokosku ko da nikad nije ni bila!
129592176_small.jpg

:lol:8-):lol:
Moram priznati da je recept vrlo interesantan, a i delotvoran. :lol:
Em je izlecenje potpuno, em ce posle toga ona tebi da pise poeziju i prozu 8):lol:
Btw, sad si otvorio Pandorinu kutiju, imam blagi osecaj da ces ubrzo imati emisare. Navodno ce te mrzeti, al' ce te duboko u sebi obozavati :lol:8-):lol:

:lol:8-):lol:
Moram priznati da je recept vrlo interesantan, a i delotvoran. :lol:
Em je izlecenje potpuno, em ce posle toga ona tebi da pise poeziju i prozu 8):lol:
Btw, sad si otvorio Pandorinu kutiju, imam blagi osecaj da ces ubrzo imati emisare. Navodno ce te mrzeti, al' ce te duboko u sebi obozavati :lol:8-):lol:

:roll:Priroda je Pandorina kutija koju je uvek rizicno nelegalno dirati.:razz:

Ponti volim filozofiju pa cak i sa lepkom za srce - a sta sa petlom - ti napisa milane za kokosku e meni treba recept za petlovu supicu :lol:;)

:roll:Priroda je Pandorina kutija koju je uvek rizicno nelegalno dirati.:razz:

Ponti volim filozofiju pa cak i sa lepkom za srce - a sta sa petlom - ti napisa milane za kokosku e meni treba recept za petlovu supicu :lol:;)

Male tajne velikih majstora kuhinje
Petlova supica /juhica, u slucaju da cita Alexanna :lol:/

Uhvatiti zivog petla cvrsto za vrat i drzati tako sve dok se vrat ne izduzi, a kresta ne poplavi. Zatim ga postepeno spustati u loncic /sto manji to bolji/, kuvati uz mesanje sve dok ne pusti sopstveni sok. I eto supice :lol::lol::lol::lol::lol:

Dora Mar

Razlivene usne
po obroncima case
koga cekas veceras?

Noc ti razliva
mastilo po oku
sta jos mozes da das?

Tvoje srce je zakljucano
kod njega u stanu
ispod naslaga prasine
izmedju neprocitanih knjiga
tvoje ime se vuce
kao ranjena zver
pred gonicima jutra
tvoja senka se zatvara.

Imala si zivot
sad imas strah
kolika je cena ljubavi?

Stavi ekser na prsten
da docaras vernost
smes li Dora Mar?

Neozbiljni pesimista

PP0338.jpg

Kolika je cena ljubavi...Mislite o tome...

Back