Hoces li iskreno? Nema. (to je ono bukvalno)
Sa druge strane - ima. A znas li koji je lek? Nova ljubav.
A da, znam. Pomislices koja "crna" nova ljubav. Sta ce mi nova ljubav kada ne mogu da prezalim staru? A cini mi se da svako pominje kao staru ljubav onu koja mu se tek zavrsila. Niko ili retko ko pominje sve svoje stare ljubavi. Sve se zavrsava na tome da je prisutna samo bol, ceznja, patnja, depresija za onim ko je tek otisao od nas. I onda patimo...ali do kog trenutka? Do onog trenutka kada u nas zivot useta, sasvim neko nov. Nova ljubav. Onda nam se vracaju svi osecaji, tj. oni osecaji koji su nam nedostajali, da smo zaljubljeni, srecni i voljeni. Kada je neko pored nas, kada smo u vezi, zaljubljeni do usiju i nazad, nikada ne razmisljamo o stvarima kao kada smo sami, ostavljeni i depresivni.
Znam da je tesko i da se poveruje u to. I meni samom to deluje kao nemoguca misija ali jeste tako. Pogotovo sada jer sam prolazim kroz tu fazu pa mi je sve crno ali znam da ce biti bolje. Mozda vec sutra, zar ne?! Verovatno kada se to desi, necu se ni setiti ili mozda kao kroz maglu da sam patio. A i kada se setim, to ce verovatno biti samo secanje na neku proslu, staru ljubav i pamticu samo lepe uspomene.
Eto tako...