gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Ima li sreće pored lepe zene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bese ide onaj vic?Ima itekako derane. Itekako!
Sam ima jedna zachkolyeetza: i pored lijepe i pored nelijepe morash bit mushkaratz, jer ak nijesi Мушкарац, са великим М, ondak tje te iebat i jedna i druga kak joj se digne (ako netje vizichki, al iebat tje svakako, et)
Morash je vodit, morash je chuvat, al morash joj i dreknit ak neslusha, al nikat je nemoj iebat u mozak, jer tam su najslabije. E tam, je morash chuvat objazateljna, al nikad joj dat das razuzda, jer vole one to.
Danekazhem dasti utom sloochayo vetj polozhijo kuras Правог Мушкарца, glave kutje i chuvara mira i reda u porojci. I nesmesh dat nikom dat dira ukutju.
Jes da pishem gadno i rugam se vako svakom brezpismenom tupku, al sushtina je sasma jasna - nema ti sretje ak nijesi glavni.
kako bese ide onaj vic?
- pita unuk dedu:"Deda, da li je bolje da uzmem lepu zenu koja ce me mozda varati, ili ruznu koju nece niko pa nemam cega da se plasim"?
- a deda ce na to:"Sinko, bolje je da svi jedete krempite nego samo ti pomije"!
Ima itekako derane. Itekako!
Sam ima jedna zachkolyeetza: i pored lijepe i pored nelijepe morash bit mushkaratz, jer ak nijesi Мушкарац, са великим М, ondak tje te iebat i jedna i druga kak joj se digne (ako netje vizichki, al iebat tje svakako, et)
Morash je vodit, morash je chuvat, al morash joj i dreknit ak neslusha, al nikat je nemoj iebat u mozak, jer tam su najslabije. E tam, je morash chuvat objazateljna, al nikad joj dat das razuzda, jer vole one to.
Danekazhem dasti utom sloochayo vetj polozhijo kuras Правог Мушкарца, glave kutje i chuvara mira i reda u porojci. I nesmesh dat nikom dat dira ukutju.
Jes da pishem gadno i rugam se vako svakom brezpismenom tupku, al sushtina je sasma jasna - nema ti sretje ak nijesi glavni.
Ima itekako derane. Itekako!
Cemu ovo pitanje, m?
Kad si samim pitanjem vec svima dao odgovor,tj. ono sto u stvari mislis.
Bolje jedna sekunda srece sa lepom zenom nego ceo zivot sa ruznom.
a mozda ce ta ruzna da ti da srecan zivot a lepa ne
serijat je zakon, sve ostalo, trice i kucine !!!
a mozda ce ta ruzna da ti da srecan zivot a lepa ne
Shereeyat je glupos koja unishtava zhenu, zheno brej!
Shereeyat unishtava i moozha, takzhe!
Procheetay yosh yedared pash vit koko ye danashnyee sveeyet protivu zhena, a tek koko je danashnji svijet unishtijo mushkartza!
Vreme je velikih odluka, bolje sto godina ziveti sa lepim zenama kao milijunas nego sedam dana sa ruznom kao siromah.![]()
ma isto ti je kljucace te i lepa i ruzna bolje onda da je bar lepa
al lepih zena i nema nesto sve ove gaborke
zenu lepog izgleda trazite na plazi, kad se dobro ispliva i sva sminka spadne sa nje, a u prvom redu stikle))
sto rekao moj drug, "navece su sve(na moru) lepotice, po danu ne umem da nadjem nijednu od silnih koje sam sinoc sreo)))"
Tesko je na plazi lepotu staviti ispred pozude.![]()