Lepa žena

Ima itekako derane. Itekako!

Sam ima jedna zachkolyeetza: i pored lijepe i pored nelijepe morash bit mushkaratz, jer ak nijesi Мушкарац, са великим М, ondak tje te iebat i jedna i druga kak joj se digne (ako netje vizichki, al iebat tje svakako, et :( )

Morash je vodit, morash je chuvat, al morash joj i dreknit ak neslusha, al nikat je nemoj iebat u mozak, jer tam su najslabije. E tam, je morash chuvat objazateljna, al nikad joj dat das razuzda, jer vole one to.

Danekazhem dasti utom sloochayo vetj polozhijo kuras Правог Мушкарца, glave kutje i chuvara mira i reda u porojci. I nesmesh dat nikom dat dira ukutju.

Jes da pishem gadno i rugam se vako svakom brezpismenom tupku, al sushtina je sasma jasna - nema ti sretje ak nijesi glavni.

Sam ima jedna zachkolyeetza: i pored lijepe i pored nelijepe morash bit mushkaratz, jer ak nijesi Мушкарац, са великим М, ondak tje te iebat i jedna i druga kak joj se digne (ako netje vizichki, al iebat tje svakako, et :( )

Morash je vodit, morash je chuvat, al morash joj i dreknit ak neslusha, al nikat je nemoj iebat u mozak, jer tam su najslabije. E tam, je morash chuvat objazateljna, al nikad joj dat das razuzda, jer vole one to.

Danekazhem dasti utom sloochayo vetj polozhijo kuras Правог Мушкарца, glave kutje i chuvara mira i reda u porojci. I nesmesh dat nikom dat dira ukutju.

Jes da pishem gadno i rugam se vako svakom brezpismenom tupku, al sushtina je sasma jasna - nema ti sretje ak nijesi glavni.
kako bese ide onaj vic?

- pita unuk dedu:"Deda, da li je bolje da uzmem lepu zenu koja ce me mozda varati, ili ruznu koju nece niko pa nemam cega da se plasim"?

- a deda ce na to:"Sinko, bolje je da svi jedete krempite nego samo ti pomije"!

kako bese ide onaj vic?

- pita unuk dedu:"Deda, da li je bolje da uzmem lepu zenu koja ce me mozda varati, ili ruznu koju nece niko pa nemam cega da se plasim"?

- a deda ce na to:"Sinko, bolje je da svi jedete krempite nego samo ti pomije"!

Pa to ak neumesh drzhat zhenoo ondak tje se iebat naokolo i ona nelijepa. Ja ti lepo reko.

:worth::worth:

serijat je zakon, sve ostalo, trice i kucine !!!

Ima li sreće pored lepe zene?

jadan onaj koji ocekuje da ce naci srecu (ostavljenu na cekanje) pored nekog.
sreca je u nama pa shodno tome ide u susret tom nekom ili ne ide.

lepota svekolika je Dar a ljudi umeju ili ne umeju sa Darovima

- - - - - - - - - -

Bolje jedna sekunda srece sa lepom zenom nego ceo zivot sa ruznom.

tako je, osim za one koji ce biti sa bilo kime samo da ne budu sami

Ljepota je u oku posmatraca, nego, tesko je reci sta je sreca kome, svaka budala ima svoje veselje, kako god, ako ti mala glava bira zenu, tesko da ce biti srece na duze vrijeme

a mozda ce ta ruzna da ti da srecan zivot a lepa ne

ruzno je ruzno i ne tice se samo estetike iako se estetski ocitava i tako prezentuje

- - - - - - - - - -

naravno, ima muskaraca, kojima djavo neda mira i ne umeju da budu srecni pored blagodeti ako ih snadje, pa traze vraga

- - - - - - - - - -

imas i muskarce koji vole zenu samo dok je bolesna, presrecni u ulozi zastitnika, briznika i kad zena ozdravi i stane na svoje noge nastaje pakao po oboje, ali to je vec patologija

zenu lepog izgleda trazite na plazi, kad se dobro ispliva i sva sminka spadne sa nje, a u prvom redu stikle:)))

sto rekao moj drug, "navece su sve(na moru) lepotice, po danu ne umem da nadjem nijednu od silnih koje sam sinoc sreo:))))"

Back