Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Pa ja ti pišem šta je in. dakle, par žena koje pratim imaju desetine hiljada ili stotine hiljada pratilaca, govore ženama kakvu taktiku da imaju prema muškarcima. Taktika nije kritikuj ga, mislim to je u našim serijama dovedeno do savršenstva (uzgred ta zajedljivost me i odbija od naše kinematografije), već podrška. Samo ona često dolazi kao naučeno štivo. Kaži mu to i to.. da se oseća dobro. šlihtanje. Sa druge strane, ima tu i dobrih saveta.
Ne delim tvoj utisak, zrele žene umeju da pohvale osobu pored njih, da podrže, podrška je svima potrebna. Te kritike u smislu omalovažavanja su neuspešan pristup, i zastareo.
Nisam ni rekao da svi moramo deliti isti utisak, zato i otvorim temu.

Duško nam, kao što rekoh u uvodnom, iskoristi da ponizi muškarce da bi uzdigao žene, valjda nije imao inspiracije da kaže nešto lepše, ali mu je loš način.

Nešto si nervozan
Učinilo ti se, što i nije čudno pošto me ne znaš.

To ni ja ne razumem.
Po prirodi sam umiljata, pokazujem emocije i volim topao, skladan odnos. A on je zaista izuzetan covek.
Ali forum…nije bas dobro mesto za neke intimne price. Tek onako neke privatne sale i nesto neobavezno.
Cak i kada se prica o necem desetom, a emotivnom, dobije se nerazumevanje i podsmeh. Bukvalno mora da se nosi oklop i da se pazi sta se pise. Tako da verujem i da ce pojedini ljudi na ovoj temi biti suzdrzani, jer cuvaju ono sto im je bitno.
To mi i jeste bezveze, dobro je mesto za vređanja, psovanja majke, porodice, iznošenja privatnog i prljavog, ali se nose oklopi ako pohvališ svog partnera? Zaista, onako... Npr pročitao sam lep tekst od "ne tražim muža" o svom partneru, zaista osvežavajuće i lepo pročitati, prosto ti budeš srećan zbog njene sreće.