- Poruka
- 24.917
3.Колико алиментација плаћаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3.Колико алиментација плаћаш?
Baš zato što takve žene ne biju na sva zvona kako volei poštuju svog muža, ne ispaljuju fotke po fb i insta sa obaveznim ''moj svet'' već tiho, podržavaju svog muškarca, pa i kad pogreši nekad, umeju da razumeju, te žene umeju i da podviknu, ali nikad da ubodu svojim rečima. Imaju svoj stav, nikad pred drugima ne kritikuju svoj izbor, mada mu često''zvocaju''. Takvi muškarci vole i to njihovo zvocanje, nećete verovati..

Na pogrešnom potforumu si pokrenuo temu.

Лагиш мало, али и да не лагиш имаш фетиш на тлачње.
Aha, nisi razumeo suštinuAha, znači idemo logikom nemoj slučajno nešto lepo da se kaže, ali zato ružno je ok da teče potocima?
Mada, mnogo mi očekujemo u zemlji gde se lepo govori samo o pokojnicima.
Znam šta hoćeš da kažeš, ja čim vidim romane na mrežama ispod slika, znam da od toga nema ništa, ali evo, ne vidim ni ovde neku pohvalnu. I niko ne voli zvocanje, bar ne da znam.
ili ne poznaješ takve žene...U ovom delu foruma ljubavi najmanje ima.Aha, znači idemo logikom nemoj slučajno nešto lepo da se kaže, ali zato ružno je ok da teče potocima?
Znam šta hoćeš da kažeš, ja čim vidim romane na mrežama ispod slika, znam da od toga nema ništa, ali evo, ne vidim ni ovde neku pohvalnu. I niko ne voli zvocanje, bar ne da znam.
Pa ovo je ljubav i seks, ovo smatram delom koji se odnosi na ljubav.![]()
... само ја смем да га понижавам.....ja sam od onih, nedo bog neko nesto da kaze za mog muskarca...nagrabusio je...
Sa svima sam u stanju da se posvadjam...
...nikad ali nikad to nisam uradila...... само ја смем да га понижавам...
..ja sam od onih, nedo bog neko nesto da kaze za mog muskarca...nagrabusio je...
Sa svima sam u stanju da se posvadjam...
Aha, nisi razumeo suštinuili ne poznaješ takve žene...
U ovom delu foruma ljubavi najmanje ima.
U politici ljubavi prema otadžbini, u sportu prema klubu... ljubimci... cveće... svuda ali ovde - mrka kapa.

... и не паде ти на памет да нешто лепо кажеш о њему или на тему?...nikad ali nikad to nisam uradila...
Ok one su bre...Nećemo odmah to kao žene i pare i samo to je bitno... Da je svakoj do novčanika samo milioneri bi bili zauzeti.
Drugo, pola Srbije nema u novčaniku 200 evra da ih okreneš naopačke, tako da pusti novčanik... Plati piće, možeš misliti olakša te za fantastičnih 1000 dinara.
Daj da vodimo konstruktivnu temu, možda neka malo razmisli pa obraduje sutra svog momčića, pa nam se vrati prekosutra raspoloženija kad vidi efekat.
Znači što bi Šapić rekao "možda imam priliku za veću penetraciju u društvo".
No šalu na stranu, nemoj da se razbija tema sa "žene su, bre ______ (dodati po potrebi)", nije poenta pljuvanje, konstruktivna diskusija.
Interesuje me zašto se čak i za uzdizanje žena mora koristiti unižavanje muškaraca, kao npr "nisu ništa posebni ti muškarci, već te žene", jer, eto, vole tipa kog su izabrale. Kao da on to nije zaslužio nečim u najmanju ruku. Nešto ne nađoh mnogo lepih tekstova o muškarcima, da neka napiše tipa da se ponosi svojim itd.
Evo ima tema i na muškarcima "misliš li da žena ne može bez tebe? može bez svojih roditelja od kojih odlazi, a ne bez tebe", kao da ti isto tako ne odeš od svojih roditelja nego živiš sa njima do 90-te. Nekako stalno narativ kao da su muškarci nešto loši automatski.
maj stajl iz fajting vidaut fajting
Sad sam zbunjena i ne znam sta da napisem, jer kao da citam opis nekog cudnog odnosa. Nas dvoje jesmo super jedno prema drugom. Podrazumevaju se i reci podrske i pohvale i ja jesam ponosna na njega.Setio sam se danas teksta Duška nam "Ima žena koje vole samo svoje muževe. Nisu ništa posebno ti muževi, već te žene." i počeo da razmišljam o tome kako to da nema mnogo tekstova i priča u kojima će se o muškarcima pisati u pohvalnom obliku?
Čak i za potrebe uzdizanja žena, jer, eto, vole samo tog čoveka kog su izabrale (nije im ga opština dodelila) mora da se pomene da nisu ništa posebno ti muževi, daleko bilo da se kaže da je i on tu nešto dobro, lepo, za poštovanje i posebno.
Ne znam čemu ta potreba za unižavanjem i izjavama tog tipa? Kao npr i "otac-kolac", poznata krilatica nam u Srbalja.
To je isto kao kad slušam nekog tipa koji priča za svoju ženu "ova moja"... Šta ova moja, mićo, pa ne govoriš o farmerkama, nego o osobi...
I onda gledam ove ogorčene i nezadovoljne, toliko frkću oko sebe da niko normalan neće ni da im priđe i to ih onda tek vodi u spiralu ludila.
No, pitanje, da li uopšte može da se razvije neki lep i normalan odnos u kom obe osobe ne vole, ne poštuju i zapravo ne cene osobu koju imaju pored sebe i zašto ne?
Takođe, dokle će pojedini muškarci da koriste milovanje ženskog uha kako bi skupljali poene i koliko je to jadno od 1 do 10? I zašto 10?
Studio?
Araone, postoje žene koje ne osećaju potrebu da javno hvale svoje muževe, kao što ih i ne ponižavaju i omalovažavaju javno. Jednostavno su takve osobe.Lagerta, nisi napisala neke nedokazane teorije svetu nepoznate, nemoj da misliš da neko nije razumeo suštinu, možda nisi skapirala odgovor. Sve je to ok, samo kažem da ne vidim mnogo lepog, pa neka bude i jednom u godinu dana, majku mu, ali bar tad.
Evo prilike.![]()
pišeš-brišeš, neću sad ovde pred svima da kažem štašta me pitaš nisam u toku slušam južni vetar
Araone, postoje žene koje ne osećaju potrebu da javno hvale svoje muževe, kao što ih i ne ponižavaju i omalovažavaju javno. Jednostavno su takve osobe.
Danas, naprotiv, puno Reels sa temom kako da podržiš muškarca. Kako da osvojim muškarca i zadržiš tako što ćeš ga podržavati. Kaži mu da je super nešto uradio i kad nije. Moj je utisak da koliko ima toga 0to ti pričaš unižavanja, toliko ima i hiperbola
poenta je valjda iskren odnos.
Poetsko idealizovanje pola je jedna od teških subjektivnih gluposti. Kao i idealizovanje plemena, nacije, bilo čega po osnovu i zakonu tora.
Nismo mnogo oštećeni što nemamo mnogo tih patetičnih prosera.
Sad sam zbunjena i ne znam sta da napisem, jer kao da citam nekog cudnog odnosa. Nas dvoje jesmo super jedno prema drugom. Podrazumevaju se i reci podrske i pohvale i ja jesam ponosna na njega.
Nema sigurno toga koliko ima unižavanja... Da se ne lažemo.
Nešto si nervozanAha, znači idemo logikom nemoj slučajno nešto lepo da se kaže, ali zato ružno je ok da teče potocima?
Isto.Ja sa svojom suprugom niti se hvalimo niti se kudimo !
Nema potrebe za tim !
Obadvoje znamo i osećamo da smo jedno zbog drugog tu i da će mo uvek jedno drugom biti podrška i potpora u životu u životu !
Čudnih odnosa na sve strane, realno. Prosto retko se dešavaju tako neke lepe i tople reči, obično se čak i koriste muškarci da bi se uzdigla druga strana. To mi je malo bezveze, kao u ovome što sam naveo "nisu ništa posebni", pa što su sa njima onda? Nije im ih niko dodelio.
Sta lagim? Kakav fetiš ?Лагиш мало, али и да не лагиш имаш фетиш на тлачње.