Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
banovan korisnik:... i ša sad biti ili ne biti - ma sve je to moć navike

moonja:da, i rudari sede, lekari takodje......

uzasno sam lenja kad unesem visak ugljenih hidrata..

Ali onda kako prolaze sati,malo po malo, radim jednu pa drugu stvar, i na kraju sam zadovoljan..
Mada ima dana kad ne ucim, ne radim po kuci i ne citam, vec sedim nocu za internetom. To mi tako podstice depresiju i jos vise ulenjuje kao nista drugo..
Chatovi, forumi, you tube, mogu da budu ok kad po malo sve koristis, sat, dva dnevno ali kada preteras onda je destruktivno kao i puno stvari u zivotu kada preteras...Umerenost je bitna... Pa i izlezavanje je dobro ako ga ne preteras.... Sedenjem se zavrsavaju najtezi poslovi. O posledicama da ne pricam... Kriva kicma, neprestani bolovi zahvaceni tom "aktivnoscu' sedenja, gojaznost... Volela bih sutra da radim neki terenski posao, samo da ne moram da sedim. Mnogi znaju zasto, pocevsi od studenata, preko inzinjera, pa do salterskih radnika.
Lenjost......pa ja u principu nisam lenja,ali me nekad uhvati neka kriza da me mrzi da disem.
Lenja sam kad ne perem sudove,ne spremem rucak,ne idem u teretanu,ne javljam se na telefon.
Kod mene se zna:ili sam hiperaktivna,stizem da uradim bezbroj stvari odjednom(i takva sam uglavnom)ili me uhvati ta moja lenjost da me mrzi da ujutru otvorim oci.
Sta podrazumevate pod lenjoscu?
Pitanje deluje vrlo jednostavno, ali ako ipak razmislimo za koga sve kazu da je lenj...
onaj koji
-nije ucio/la
-nije zaradio/la
-skuvao/la,oprao/la,ispeglao/la...
-popravio kvarove po kuci
-ustao rano...
Ako pogledamo sta se sve lenjoscu smatra ispada da smo svi lenji jer niko nioje sve postigao. Niko od nas nije zmaj, svi smo ograniceni vremenom, energijom, novcem, inteligencijom, fizickim sposobnostima...
Kad se tako posmatra ne mozete pogresiti ako bilo kome kazete da je lenj.
Mislim da se ipak samo radi o tracenju vremena i da onaj koji ima ispunjen dan nije lenj, a ako se sudi po tome sta nismo uradili naci ce se uvek mnogo toga.
Dakle, sta je za vas lenjost i kako se sa time borite?