- Poruka
- 73.582
Prestani da kenjas o pitama,i da budes sarkasticna.Samo raspali
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prestani da kenjas o pitama,i da budes sarkasticna.Samo raspali

Pa ima, ali je ispoljava na poslu, kaze da je uspesan, srecan i ispunjen muskarac i nema potrebu da kompenzuje kod kuce nad zenomništa čitaj ga onda gde je dominantan, svaki taj ima i tu stranu samo je krije. ionako to radiš zbog sebe ne zbog njega
mozes to i elegantnije da amortizujes od traveU martu ce mi 40., bez zene, dece.

Stajaznam... a valjda je tako.zato se i naduvavas![]()

Pa ima, ali je ispoljava na poslu, kaze da je uspesan, srecan i ispunjen muskarac i nema potrebu da kompenzuje kod kuce nad zenom
Pa pokazivao je znake, recimo voli da opkoracim stiklama i gledam odozgo u fazonu ko je tvoja gazdaricaauf još malo pa će hteti da ti njega tiranišeš
Asi mi ga sukn'o, moze to jacePrestani da kenjas o pitama,i da budes sarkasticna.
A i retko idem negde, zna se gde je zeni mestosamo kad krenem negde
Zato te neće nijedna, a sprco si četres godina u dupeMeni vi zene nikako niste jasne... ne kuzim ja vas.
Kako da nateram muza da me pokoravakoje je pitanje uopšte
Batice u pravu si.Zato te neće nijedna, a sprco si četres godina u dupe
Kako da nateram muza da me pokorava
I kako da obogatim korpus aktivnosti kojima izrazavam svoju submisivnost

Onda se vataj nekog kurc*a.Prekurcili ste mi
Pa nikako, zeno, u tome je poenta, ne mogu vise izdrzati, na ivici sam da se razvedemkakvo je to pokoravanje ako ga ti nateraš
a nećeš drugog muža koji baš pokorava sam
Jesi ti tup u glavu ili sta, cujes li sta pricam, muz nece da me pokoravaOnda se vataj nekog kurc*a.
Onda pokoravaj ti njega.Jesi ti tup u glavu ili sta, cujes li sta pricam, muz nece da me pokorava
Ne pali me to, volim da sam submisivna, da mi se stopala stisnu od uzbudjenja kad u kucu dodje i zglobovi zazveckaju u iscekivanju kad ce me sa kanapa pustiti i dozvoliti da mu posluzim rucakOnda pokoravaj ti njega, sta da ti kazem?
Imas kura*c u blizini, naklatari se na njega, muza scepaj za vrat, iskoristi ga.
Sta da ti drugo kezem?
Idi lec i vataj se nekog kurc*a, bogteubio...Ne pali me to, volim da sam submisivna, da mi se stopala stisnu od uzbudjenja kad u kucu dodje i zglobovi zazveckaju u iscekivanju kad ce me sa kanapa pustiti i dozvoliti da mu posluzim rucak
Onda batice da budemo realni, sve što kažeš ili napišeš nema nikakvu težinu, svaka tvoja reč u vezi ove sirote žene koja traži pomoć je obično lupanje gluposti, pojma nemaš šta pričašBatice u pravu si.
Kakav bi ja to covjek bio, kada bi se pred istinom izvlacio?
Sutra bi se od sramote, pred ogledalom, u zelatinu prevorio.