gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Lažeš, baticeVutre koje ja konzumiram, sneva Balkan u svojim najljepsim snovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažeš, baticeVutre koje ja konzumiram, sneva Balkan u svojim najljepsim snovima.
Jel iz saksije ?Vutre koje ja konzumiram, sneva Balkan u svojim najljepsim snovima.

Žao mi je zbog tebeU martu ce mi 40., bez zene, dece.
Dodola, zasto me nazivas, batice?Lažeš, batice
Ako je pita lenja, ne budite i vi
Pomozite mi da budem bolja submisivna zena svom muzu, zelim da budem toliko submisivna da se skroz utucem u pod

SWIM je iza garaze uzgojio fotoperiodik, kakva saksija, u njoj rastu automatici, automatici su za seljake.Jel iz saksije ?![]()
Pa nece, sve vreme govorim, nece nece nece nece, kaze ne lozi ga, nema potrebu da me pokorava, kaze ne oseca se nesigurno da bi imao potrebu za timsta tu ima da se pomaže, samo pratiš instrukcije koje ti on daje
Inace je prejednostavno, samo totalni redikul moze sjebati grow, to je kao da sada iz sjemena posadis paradaj, barem tako mi je pas omog susjeda ispricao.Secam se kad smo klinci bili ,, srednja ... a moj komsija posadio u saksiju , otisao do pruge po onaj beli kamen ... kaze nece da raste bez ovoga . napravila budala neki mozaik
Kakvi su to radovi bili ...
Ja sam tradicionalna žena, samo bela šećera i bela brašna na kamenu rucno tucana, nikakve moderne pomijeinače šta je sa šećerom, u 21. veku smo, da li prave žene treba da stavljaju tradicionalni šećer ili neke moderne tzv zdrave zamene ili samo čisto voće
Pa nece, sve vreme govorim, nece nece nece nece, kaze ne lozi ga, nema potrebu da me pokorava, kaze ne oseca se nesigurno da bi imao potrebu za tim
Toliko si me sad razjarila da sam sam obesti oborila tronozac na pod
A sta ja tu mogu?Žao mi je zbog tebe
Ja sam tradicionalna žena, samo bela šećera i bela brašna na kamenu rucno tucana, nikakve moderne pomije
Neki proseravaci, umesto da mi kao odrasli muskarci daju savet kako da nateram muza da me pokoriKoji su ovo klinci sa gangsta pricama?
Batica u smislu tapkam te po glaviDodola, zasto me nazivas, batice?
Organski secer iz nase trske, ponekad cedimo iz iz breze, aj bogatiali da li je to dobro za zdravlje ukućana, i dece i muža i baba i deda!!!
Nije me nikad ni dominirao, samo sam ja proteklih 13 godina braka odgajala sestero dece pa nisam primetilapromenio se, tj prošlo ga dominiranje?
Aj' batice ne kenjaj, vataj se nekog kurc*a.Batica u smislu tapkam te po glavi
Evo dacu ti ja, ali bice i ruznih reci, tako da samo ako si spremna na to.Neki proseravaci, umesto da mi kao odrasli muskarci daju savet kako da nateram muza da me pokori
Ustvari zelim pre toga da ispunim svoju civilizacijski duznost jedan poslednji put, dakle zelim da umrem mlada na porodjajuAko je ovo zivot, zelim da umrem mlada
Samo raspaliEvo dacu ti ja, ali bice i ruznih reci, tako da samo ako si spremna na to.
Nije me nikad ni dominirao, samo sam ja proteklih 13 godina braka odgajala sestero dece pa nisam primetila