Legalizacija gej brakova

Dobro gej sam ako ti lakse. Be kapiras sta je poenta ove teme ne lgbt nego smo problem mi kao narod. Ja ne zelim da me u Becu, Grckoj, Frankfurtu i gde sam bio gledaju gore nego Isil kad cuju srpski
Nema šta da mi bude lakše ili teže. Ti nisi temu nazvao "narod kao problem" nego legalizacija gej brakova. Očigledno ti ta tema znači.
A to kako će te gledati u Beču, Frankfurtu... ne zavisi od statusa gej braka u Srbiji.
Ok, mozda, ali ne treba ni dizati halabuku oko toga i satanizovati. Ako je njemu lepse da legne sa Markom a ne Marijom ok njegova stvar. Ako ih prezires onda nesto cuci u tebi skriveno
I opet, ti si pokrenuo temu, nije pokrenuo neko kao "nećemo gej brakove". To što se ne slaže svako sa tobom, ne znači da mrzi i satanizuje, nego da jednostavno ima drugačiji pogled na tu temu. I onda upotrebljavaš standardni kontranapad (čak dva puta, na dva različita člana foruma) "latentni, krije se nešto u tebi". Ako je to tvoj način konverzacije, razumem i one u Beču i Frankfurtu.

Meni je ovo porazavajuce, ne zbog lgbt nego sto smo u svemu nazadni
Ili napredni. Zavisi sa koje strane gledas. :D
Salu na starnu. To zavisi od etalona koji postavis. Kazes netolerantni smo prema drugacijima. Eto mi smo drugaciji od tog "naprednog" sveta. Kao sto zans smatraju nas divljacima......... bacaju bombe po nama....... netolerantni su na nse stavove. Jesu li i ono zbog toga "nazadni".
Previse si potpao pod njihovu propagandu.

Ne kapiras da se takvi rode. Sta tebe boli dal se Ivica i Perica heftaju, osim ako te u dubini duse boli sto si latentni pa ne priznajes ni svoju seksualnost. A ova karikatura Azdejkovic je moroncina ne zato sto je gej vec jer je budaletina i sns clan
Нити ме боли, нити ме занима, могу у својим пребивалиштима, хотелским собама, викендицама да раде шта год им одговара.
Уплитање државе у те приватне баханалуке је оно што ме нервира, као и легализације, забране, парадирања, промоције тих баханалија.
Као што рече @ScipioAfricanus, закон о пореклу имовине би ми баш пасао.

Nema šta da mi bude lakše ili teže. Ti nisi temu nazvao "narod kao problem" nego legalizacija gej brakova. Očigledno ti ta tema znači.
A to kako će te gledati u Beču, Frankfurtu... ne zavisi od statusa gej braka u Srbiji.

I opet, ti si pokrenuo temu, nije pokrenuo neko kao "nećemo gej brakove". To što se ne slaže svako sa tobom, ne znači da mrzi i satanizuje, nego da jednostavno ima drugačiji pogled na tu temu. I onda upotrebljavaš standardni kontranapad (čak dva puta, na dva različita člana foruma) "latentni, krije se nešto u tebi". Ako je to tvoj način konverzacije, razumem i one u Beču i Frankfurtu.
Dobro. Hoćeš više reći šta tebe tačno pogađa i ugrožava da se npr. dve mlade pohotne seksi lezbe uzmu?

Ili napredni. Zavisi sa koje strane gledas. :D
Salu na starnu. To zavisi od etalona koji postavis. Kazes netolerantni smo prema drugacijima. Eto mi smo drugaciji od tog "naprednog" sveta. Kao sto zans smatraju nas divljacima......... bacaju bombe po nama....... netolerantni su na nse stavove. Jesu li i ono zbog toga "nazadni".
Previse si potpao pod njihovu propagandu.
Druze, nije ovde samo Usa i Eu nego i druge zemlje. Jedina smo evropska zemlja koja je bombardovana. Mrze nas u celom svetu nas i Ruse. Zbog loseg mentaliteta. U rangu smo Sirije, Iraka... Pola zemlje nam je polupismeno. Nebeski narod smo?

Druze, nije ovde samo Usa i Eu nego i druge zemlje. Jedina smo evropska zemlja koja je bombardovana
ovo smrducka
. Mrze nas u celom svetu nas i Ruse.
na ovo. klasicna srbofobija. samim tim i rusofobija kao prijatelj srpskog naroda.
Zbog loseg mentaliteta.
zbog slobodarskog duha ali i zbog pravoslavlja nesrbine
U rangu smo Sirije, Iraka... Pola zemlje nam je polupismeno. Nebeski narod smo?
ovako neces sresti srbe da govore. ali na krsti hoces svakog drugog kroasana ili dzihadliju koji se ubise da nam pokazu kako toboz ima srba koj ieto tako misle...

sta si se ti tolko uzmuvo oko pederluka i omalovazavanja srba ?
Pola zemlje koja glasa za SM i AV ne moze nikako biti civilizovana i normalna. Ja volim Srbiju kao zemlju ali narod ne. Jesmo go..ari, cast izuzetcima. Sta smo mi pametniji od 80 posto sveta, tako sto tucemo neistomisljenike, drugacije od sebe. Pogledaj 92' ko nam je sve uveo sankcije, pa cak i Rusija pasivnije

Gejevima i lezbejkama treba dati pravo na brak pred matičarem i sva prava izuzev usvajanje dece. I onda su ostvarili sva prava i neka ostave većinu na miru. Zabraniti gej propagandu i parade. Kakve parade?! Živi svoj život kako hoćeš, ali bez maltretiranja drugih. Znači, bez žvaljenja na ulicama, drpanja, pokazivanja golih stražnjica kao što sad rade, neprimerenog odevanja i ponašanja. U svoja četiri zida radi šta te volja.

bla bla bla

jasno ko dan

ko nam je uveo sankcije 92 ...

tipicna satnijsko dzihadlijska mantra
Imao sam susret i sa rusima. Ravnodusbi su prema nama da te razocaram. Nismo im ni u top 10 bliskih naroda, imas anketu kod njih o tome. Tako da nas niko ne voli. Mozda nas politicki vole jer kad im bugari okrenuli ledja, treba im neki balkanski spijun

Gejevima i lezbejkama treba dati pravo na brak pred matičarem i sva prava izuzev usvajanje dece. I onda su ostvarili sva prava i neka ostave većinu na miru. Zabraniti gej propagandu i parade. Kakve parade?! Živi svoj život kako hoćeš, ali bez maltretiranja drugih. Znači, bez žaljenja na ulicama, pokazivanja golih ****** kao što sad rade, neprimerenog odevanja i ponašanja. U svoja četiri zida radi šta te volja.
Pa lako je tebi da zabranjujes kad nisi gej,a videcu te kad postaneš uskoro,koju ćeš pesmu pevati

Gejevima i lezbejkama treba dati pravo na brak pred matičarem i sva prava izuzev usvajanje dece. I onda su ostvarili sva prava i neka ostave većinu na miru. Zabraniti gej propagandu i parade. Kakve parade?! Živi svoj život kako hoćeš, ali bez maltretiranja drugih. Znači, bez žvaljenja na ulicama, drpanja, pokazivanja golih stražnjica kao što sad rade, neprimerenog odevanja i ponašanja. U svoja četiri zida radi šta te volja.
Da, kao sto se ni heteroseksualci ne eksponiraju. Ovi nasi lgbt jesu provokatori i meni idu na k.... Govorim globalisticki, ako svi skoro mogu, mozemo i mi. Sta smo mi, sa druge planete, nebeski narod pa svemu teramo kontru?

Pa lako je tebi da zabranjujes kad nisi gej,a videcu te kad postaneš uskoro,koju ćeš pesmu pevati
Nisam za zabrane. Neka imaju sva prava izuzev usvajanja dece i neka nas ostave na miru. Ja da idem u tako nešto, hvala lepo. Znam mnoge koji su dali guzicu iz interesa iako nisu gejevi, a neki čak i da isprobaju kako je i to. Gej ideologija je sterilna, nema budućnosti ako bi svi bili gejevi i lezbače.

Jbg, srećom da se ti ne pitaš već Ustav i zakoni. Bilo bi lepo kada bi potražio u rečniku značenje termina "propaganda, propagiranje...".

Back