Legalizacija gej brakova

Slažem se da je tvoj post gomila nepovezanih gluposti, jer niko ne spominje broj gej populacije u procentima, već par kao par, ono što bi oni hteli da budu - porodica, kao osnova svakog društva. To je biološki nefunkcionalna porocida. Imaš primere biološki nefunkcionalnih prodica i među strejt parovima ali se oni, bar većina, trudi da dođe do potomstva na razne načine. Dakle medicina pokušava da im pomogne, što nije slučaj sa gej parovima.
Ali pošto si banovan/a da stanemo na tome.
Izvinjavam se što tek sad odgovaram, bio sam na ledu.

Ovo što si sad napisao je još veća gomila besmislica, zašto bi deca morala da budu deo braka, imaš ljude koji ne žele decu, antinataliste, i zašto bi to bila nefunkcionalna porodica. Treba omogućiti gej osobama da mogu da stupe u brak ukoliko to žele.

Šta su funkcionalne porodice, muž, žena i slatka dečica, žena vara muža na sve strane, muž premlaćuje ženu i decu, koliko je takvih strejt "funkcionalnih" porodica.

Najgore je biti ograničen i ne prihvatati ono što se razlikuje od nas i misliti da je samo naš pogled na svet ispravan i jedini moguć.

Da se ogradim odmah, 100 posto strejt sam. Uzimajuci u obzir da se ovde kod nas lgbt osobama lome jos uvek glave, pogledah po svetu ko je sve legalizovao i tako reci ceo civilizovani svet. Ja nisam ni za ni protiv, niti generalno imam neki stav, ali me boli cinjenica da zivim u zatucanij zemlji, ne samo po ovom pitanju, niti smatram da je jako bitno. Lgbt osobe neka rade sta hoce sto se mene tice, ne ugrozavaju me. Ali Srbija jeste zatucana i primitivna zemlja. Kaskamo za svetom i civilizovanim zemljama. Zemlja u kojoj jos uvek se ne pere na "Crveno slovo" itd... Pohotovu Centralna Srbija. Prebijati nekog jer je drugaciji je jako ruzno. Pogledajte prilog 1643161
@ЦрниГавран ogradio se vidis :think:

Back