Бран Мутимировић
Ističe se
- Poruka
- 2.065
Izvor: "Veruj mi - ja sam telepata."Не, људи које сам навео су заиста увидели тежину свога греха и покајали се и вратили на прави пут. Многи од њих су се оженили и постали породични људи. Хвала Богу.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvor: "Veruj mi - ja sam telepata."Не, људи које сам навео су заиста увидели тежину свога греха и покајали се и вратили на прави пут. Многи од њих су се оженили и постали породични људи. Хвала Богу.
Samo pratiš pogrešne kanale, i onda ponavljaš gluposti koje tamo čuješ.Зашто? Ја баш волим да пратим ТВ и друштвене мреже. Тамо има пуно занимљивих ствари да се нађе и прочита.
Имаш сведочанства тих људи.Izvor: "Veruj mi - ja sam telepata."
Зашто су то погрешни канали? И зашто мислиш да су канали које ти пратиш исправни?Samo pratiš pogrešne kanale, i onda ponavljaš gluposti koje tamo čuješ.
Izvinjavam se što tek sad odgovaram, bio sam na ledu.Slažem se da je tvoj post gomila nepovezanih gluposti, jer niko ne spominje broj gej populacije u procentima, već par kao par, ono što bi oni hteli da budu - porodica, kao osnova svakog društva. To je biološki nefunkcionalna porocida. Imaš primere biološki nefunkcionalnih prodica i među strejt parovima ali se oni, bar većina, trudi da dođe do potomstva na razne načine. Dakle medicina pokušava da im pomogne, što nije slučaj sa gej parovima.
Ali pošto si banovan/a da stanemo na tome.
A ti imaš telepatske sposobnosti pa znaš da li lažu ili su iskreni.Имаш сведочанства тих људи.
Види се да су ти људи искрени и да је оно о чему причају истинито сведочанство.A ti imaš telepatske sposobnosti pa znaš da li lažu ili su iskreni.
Схвати, Брано, геј НИЈЕ океј.
Zapravo ne pratim nijedan kanal, sve je to manje više isto, propaganda na sve strane, ali Pink i Hepi prednjače, naravno tu su i ruski kanali, tek je tu propaganda i laži, a ni Zapadni nisu mnogo bolji.Зашто су то погрешни канали? И зашто мислиш да су канали које ти пратиш исправни?
Па шта пратиш?Zapravo ne pratim nijedan kanal, sve je to manje više isto, propaganda na sve strane, ali Pink i Hepi prednjače, naravno tu su i ruski kanali, tek je tu propaganda i laži, a ni Zapadni nisu mnogo bolji.
ispravni su samo filmski.Зашто су то погрешни канали? И зашто мислиш да су канали које ти пратиш исправни?
@ЦрниГавран ogradio se vidisDa se ogradim odmah, 100 posto strejt sam. Uzimajuci u obzir da se ovde kod nas lgbt osobama lome jos uvek glave, pogledah po svetu ko je sve legalizovao i tako reci ceo civilizovani svet. Ja nisam ni za ni protiv, niti generalno imam neki stav, ali me boli cinjenica da zivim u zatucanij zemlji, ne samo po ovom pitanju, niti smatram da je jako bitno. Lgbt osobe neka rade sta hoce sto se mene tice, ne ugrozavaju me. Ali Srbija jeste zatucana i primitivna zemlja. Kaskamo za svetom i civilizovanim zemljama. Zemlja u kojoj jos uvek se ne pere na "Crveno slovo" itd... Pohotovu Centralna Srbija. Prebijati nekog jer je drugaciji je jako ruzno. Pogledajte prilog 1643161
Прочитај целу тему@ЦрниГавран ogradio se vidis