Legalizacija gej brakova

Ružan finansijski

Primećen član
Poruka
949
Da se ogradim odmah, 100 posto strejt sam. Uzimajuci u obzir da se ovde kod nas lgbt osobama lome jos uvek glave, pogledah po svetu ko je sve legalizovao i tako reci ceo civilizovani svet. Ja nisam ni za ni protiv, niti generalno imam neki stav, ali me boli cinjenica da zivim u zatucanij zemlji, ne samo po ovom pitanju, niti smatram da je jako bitno. Lgbt osobe neka rade sta hoce sto se mene tice, ne ugrozavaju me. Ali Srbija jeste zatucana i primitivna zemlja. Kaskamo za svetom i civilizovanim zemljama. Zemlja u kojoj jos uvek se ne pere na "Crveno slovo" itd... Pohotovu Centralna Srbija. Prebijati nekog jer je drugaciji je jako ruzno.
Screenshot_2024-11-16-16-25-30-23_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Kao "vencala se" u inostranstvu. Elem, nije ovde toliko bitan Lgbt, nego koliko mi ne prihvatamo drugacije. Mislio sam da svi osim SAD i EU ne priznaju. Brazil Argentina, Australija, Juzna Afrika itd... Svi sem Rusije osim vecih zemalja i nas gde jos uvek ih biju. Meni je ovo porazavajuce, ne zbog lgbt nego sto smo u svemu nazadni

Kao "vencala se" u inostranstvu. Elem, nije ovde toliko bitan Lgbt, nego koliko mi ne prihvatamo drugacije. Mislio sam da svi osim SAD i EU ne priznaju. Brazil Argentina, Australija, Juzna Afrika itd... Svi sem Rusije osim vecih zemalja i nas gde jos uvek ih biju. Meni je ovo porazavajuce, ne zbog lgbt nego sto smo u svemu nazadni
Mi smo retko civilizovani, imamo lgbt predsednisu parlamenta.

Back