petar.petrovic
Iskusan
- Poruka
- 6.459
Не верујем шта све може да се прокоментарише на овом форуму...
Po imenim koja danas igraju u Mancesteru,danasnji Mancester je sigurno jaci,ali po igri na terenu Fergusov tim je sigurno bolji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не верујем шта све може да се прокоментарише на овом форуму...
Po imenim koja danas igraju u Mancesteru,danasnji Mancester je sigurno jaci,ali po igri na terenu Fergusov tim je sigurno bolji...[/QO
Od Smajhela na golu do Kantone u napadu. pa Cola,Skolsa,Nevila,Solskera,Kina,Gigsa,Brusa,Niki Bata,mladog Bekama u jednoj sezoni bukvalno..Pa kasnije Nisterloj,Tevez,Berbatov,Veron i drugi koji se i ne pamte previse..Ali reci da je ovaj tim sada bolji od svih tih je bruka..Posebno onaj sa Van der Sarom,Vidice,.Rvrom,Ferdinandom,Skolsom,Gigsom,Kerikom,Ronaldom,Runijem,Nanijem i ostalima..Tada su bili svi u tom formi..A ti poredis ovaj Junajted sa Kerikom i Runijem koji nisu na 20 posto toga tada..Ibra im je uz Pogbu jedini krsteni igrac,a ima toliko godina.Oni fergijevi igraci bi harali evropom sad bez konkurencije..Ovaj mancester hitno mora da daje dosta novca i dovodi top igrace,jer ih nema..
Па нису ни по именима, сем на голу и Ибрахимовић. Погба је бачен новац и није ни упола као Рој Кин, ниједан везњак није ни упола тако добар као што је био Сколс, ниједно крило није Гигсовог или Кристијановог квалитета, а да не помињемо да немају никога у одбрани као што су им били Невил, Видић и Фердинанд...
Ja ne znam sto neki komentarisu ovde i prijavljuju se kada pojma nemaju o sportu,a ne fudbalu..Udjite samo na net i pogledajte tim koji je imao mancester krajem 90 tih u JEDNOJ SEZONI..A ja ne znam koliko moras da budes nerealan,nenormalan da kazes da je ovaj najgori tim ikad mancestera od kada ja znam za sebe i klub koji gledam skoro svaki mec toliko godina bolji od fergijevih bukvalno galaktokosa..Vi grama obraza nemate,samo mrzite..Pa tadasnji Runi i zlatna lopta Ronaldo vise vrede nego sav trenutni Junajted..Da ne pricam od Skolsa najboljeg veznog,Gigsa u tim godinama i takvom igracu,Naniju koji je bio tada kao sada Azar..Keriku koji je bio tada doktor,a tek o Van der Saru na golu i jednoj od najboljih odbrana ikad sa Evrom,Vidicem,Ferdinandom..Tada fergijevi rezervni igraci bi bilo danas od velike pomoci sa Andersonom,Berbatovim,Parkom i ostalim...Ja nmg da prosto verujem dokle ide ljudska glupost..Pominjete Ibru koji je deda..Ma vi ste doktori..Felaini je najbolji zadnji vezni ikad,erera takodje..sta tek reci o najboljoj odbrani ikad na celu sa Smolingom,Rohom,Dzonsom,Blindom i Valensijom..Pa ubitacno krilo Jang i Lingard i ostala deca..Mrzite murinja pa gledate samo da kazete nesto na njegovu stetu..