LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema se tu sta puno da govori. Juventus ocigledno ima najbolji tim. Pokupili su Udinezeu i Palermu najbolje igrace, dok se Milan pojacavao tj krpio prosecno boljim igracima iz inostranstva. Oni ocigleno nisu nadomestili stare italijanske zvezde, posebno u odbrani i sada italijanski fudbal poalko zaostaje za Englezima, Spancima ali pre svih Nemcima, koji su ih vec sada pretekli. Koliko znam, Nemci su im uzlei jedno mesto u LIgi Sampiona?. Juventus je trenutno jedini ozbiljan tim za Evropu. Od ostalih, Milan je sada vec prosecan tim Lige Sampiona, ostali su ispod proseka najboljih klubova u Evropi. Ove godine navijam za Inter i Palermo. Inace, obicno navijam za Juventus.

Ја сам стари Интериста! FORZA INTER!!!

Штета што Палермо испада из Лиге. :sad2: "Росанери" су најпопуларнији тим са југа, после Наполија. Имају одличну подршку на трибинама, много навијача, кореографије. А доста Италијана из дијаспоре пореклом са Сицилије су велики навијачи Палерма.

Oficijelni fudbal za sledecu sezonu

BOFf2njCEAAwP1H.jpg

Izuzetno mi se svidja Fiorentina ove sezone, stvarno su napravili odlicnu ekipu koja bi se u bilo kojoj ligi borila za titulu

------------------- Gomez -------------------
------ Ljajic --------------------- Rosi ------

---------- Ilicic -------------- Gvadrado ----

----------------- Borha Valero --------------

Paskval ---- Rodrigez ---- Savic --- Tomovic

--------------------- Neto ---------------------

Tu je jos gomila fantasticnih igraca Akvilani, Hoakin, Vargas, Fernandez, Pizaro...a najbolje od svega oni najavljuju jos novih igraca !?

Mislim da im jedino bekovi nisu na nivou, Tomovic i Paskval, ipak to nije neki top kvalitet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back