Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Liverpul ne igra nesto ekstra posebno,ali se ipak vracaju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Los je Liverpul...Suareza sa pravom prozivaju. Decko se previse baca. Neka posteno igra majku mu.
Kakav mec Celsi-Junajted , sudija sve upropastio. Ovakav fudbal nema nigde. Nista novo u vezi sudjenja, Junajted je povlascen vec godinama.
![]()
Koliko vidim nije se sudilo samo na štetu Čelsija ... Ofsajd jeste bio, ali Čičarito se vratio iza igrača kad je primio loptu, tako da čista sudijska greška, retko ko bi video ono ...
Kao i 2010-e kad je Drogba iz ofsjada od metar i po dao gol koji je verovatno odlučio titulu ...
Nije poenta u tome da ja dokažem da je Mančester oštećen, nego čisto da se vidi da se greši i na njihovu štetu ... Ako već sudije toliko navlače za Barsu i Mančester, otkud onda toliki broj grešaka na njihovu štetu?A Runijev faul za drugi zuti, van Persijev lakat u Luiza? I Ivanovicev faul je bio na granici zutog i crvenog, za to Junajtedov igrac ne bi dobio crveni.
Celsi je u tom trenutku vec vodio 0:1, a i posle Drogbinog gola Makeda je dao gol rukom za 1:2, tako da je sve manje-vise posteno ispalo na kraju...
![]()
Koliko vidim nije se sudilo samo na štetu Čelsija ... Ofsajd jeste bio, ali Čičarito se vratio iza igrača kad je primio loptu, tako da čista sudijska greška, retko ko bi video ono ...
Kao i 2010-e kad je Drogba iz ofsjada od metar i po dao gol koji je verovatno odlučio titulu ...
Isto ko i za Barsu, i za Junajted se može naći hrpetina situacija kad su oštećeni, ali je takav trend da to niko ni ne uzima u obzir, samo se ponavlja da ih sudije guraju ...

Mislim, da Mančester ima toliku protekciju u Engleskoj, taj Drogbin gol bi poništili, Tores bi dobio direktan crveni i svirali bi penal za Mančester ...

![]()
Sa sinocnjeg derbija. Posle smo mi rasisti![]()