peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Sledeće godine gledamo Reading i Southampton, a za treće mjesto će se boriti West Ham, Birmingham, Blackpool i Cardiff.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazem ja..Namesteno je da ostanu..A Wigan već 2:0 vodi...koji manijaci
3:0...besmrtna neka ekipa
4:0![]()
I meni se cini...Kazem ja..Namesteno je da ostanu..
Kazem ja..Namesteno je da ostanu..
Ne mislim samo na ovu utakmicu..Vec 2-3 godine oni se iz zone ispadanja vade u aprilu i maju i usput pobedjuju sve timove iz velike cetvorke...da su namestali pobedili bi sa 1:0 ili 2:1... sto bi namestali 4:0...
Ne mislim samo na ovu utakmicu..Vec 2-3 godine oni se iz zone ispadanja vade u aprilu i maju i usput pobedjuju sve timove iz velike cetvorke...
Ja pricam o Viganu,ti si ocigledno u nekoj drugoj prici..pa to je normalno...kad im padne mrak na oci nista ne vide....ne gledaju koji su na tabeli ni kako se zovu...samo tucu ko blesavi....
kazati za neku utakmicu da je namestena je opravdanje navijaca gubitnicke ekipe... ko sad kad bi ja rekao da je Norvic-Tottenham , ili Tottenham-QPR namesteno...
tako i zvezdasi, nase delije....oni znaju ono sto UEFA ne zna....oni znaju ono sto nasa policija ne zna...oni znaju da je Jelen Bedna Liga namestena... oni znaju kome je zena kuurva i ko namesta celu ligu....oni znaju ko je kriv zato sto nemogu 5 godine ligu da osvoje...
Ja pricam o Viganu,ti si ocigledno u nekoj drugoj prici..
Kakva sezona,u borbi za LS 4 tima: Napoli,Udineze,Lacio,Inter svi po 55 bodova.......steta sto Roma verovatno ostaje bez Evrope,solidno igraju,Inter se eto podize :S.......
Jeste da ih ne volim, al' mislim za je za ligu najbolje da ide Inter u LŠ...
Po meni Napoli,imaju vec neku formiranu pricu i jedan od najboljih napada na planeti.....inter trenutno nema nista,mora da se renovira ako zele da naprave nesto,a pitanje je koliko ce uspeti.......bolje da se ohlade malo po LE.....ako napoli ne izbori LS verovatno ce otici najbolji igraci......
Po meni Napoli,imaju vec neku formiranu pricu i jedan od najboljih napada na planeti.....inter trenutno nema nista,mora da se renovira ako zele da naprave nesto,a pitanje je koliko ce uspeti.......bolje da se ohlade malo po LE.....ako napoli ne izbori LS verovatno ce otici najbolji igraci......
Pa uz uslov da će se Inter pojačati, verujem da hoće...moraju.
Što se tiče Napolija, ništa posebno, neozbiljna ekipa, dobiju 3-1 kod kuće i onda izgube 1-4 u gostima...
Nisu ništa uradili, prošli su grupnu fazu, to Milan i Inter redovno rade, samo što se o tome ne priča toliko, jer se to od njih i očekuje, a Napoli je senzacija, s tim što Milan i Inter mogu da prođu i dalje nešto urade...Napoli ne.
Pa uz uslov da će se Inter pojačati, verujem da hoće...moraju.
Što se tiče Napolija, ništa posebno, neozbiljna ekipa, dobiju 3-1 kod kuće i onda izgube 1-4 u gostima...
Nisu ništa uradili, prošli su grupnu fazu, to Milan i Inter redovno rade, samo što se o tome ne priča toliko, jer se to od njih i očekuje, a Napoli je senzacija, s tim što Milan i Inter mogu da prođu i dalje nešto urade...Napoli ne.
Ni Milan ni Inter ove sezone ne lice na ozbiljne ekipe..... i ja bih voleo da napoli prodje da ova ekipa ostane na okupu a i ova jedna sezona bi im sigurno mnogo znacila sto se iskustva tice, ako uspeju da odrze kontinuitet bice to svetska ekipa za koju godinu posto dosta ulazu u njih.... a normalno da gube kad nemaju dovoljno igraca da pice na tri fronta - oni igraju i finale italijanskog kupa....
Napoliju fali iskustvo koje je jako bitno za nastup u evro-takmicenjima......
Napoli nije prosao obicnu grupu,prosao je grupu u kojoj mu se predvidjalo klanje s Viljarealom za 3.mesto....a oni su izbacili Siti
Napoli je pao na neiskustvo protiv Celsija........
E sad da bi bilo iskustva mora biti kontinuiteta,a da bi bilo kontinuiteta mora da se nastave plasmani u LS kako bi ostali najbolji........siguran sam da bi dogodine izgurali 1/4 finale,ovo je dobro nakon toliko godina su zaigrali u eliti evrope.......
Ni Milan ni Inter ove sezone ne lice na ozbiljne ekipe..... i ja bih voleo da napoli prodje da ova ekipa ostane na okupu a i ova jedna sezona bi im sigurno mnogo znacila sto se iskustva tice, ako uspeju da odrze kontinuitet bice to svetska ekipa za koju godinu posto dosta ulazu u njih.... a normalno da gube kad nemaju dovoljno igraca da pice na tri fronta - oni igraju i finale italijanskog kupa....
I ovo je tacno.......njima su sezonu izgurala 14 max 15 igraca......slaba rotacija........
Ali npr. Udineze i LAcio nemaju timove za LS,njima je LE po meri......u LE moze i Roma koja moze da pruzi dobru partiju a moze i da razocara.......