LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno mislis na Dzeka Kolisona, ako je on u pitanju onda si pod utiskom jer je odigrao samo veceras fantastican mec i to protiv svojih Velsana.Inace momak je cele sezone u Cempionsipu bio prosecan. Velike nade se polazu u Vaz Te-a, on je zbilja brutalan, a doveli su ga za smesnu lovu, dok su Mejnarda preplatili a pricali su da je novi Defo. S druge strane o Noblu, Kolu i Tomkinsu ne vredi trositi reci i stvarno je blamaza ako se ovaj tim ne plasira u PL, jer ako do toga ne dodje, verujem sledi velika rasprodaja.

Da, Kolison, greška u kucanju.
Nisam ga pratio ove sezone, više sam mislio na to koliko su nada u njega polagali ranije, prije povrede.

Ali ok, može biti da griješim.

Verujem da ga je pomesao sa Denijem Kolinsom, takodje igracem West Ham-a, takodje Velsanina. Nista strasno, slicna prezimena.

A sto se Dzeka tice, nisi prvi koji u njemu vidi potencijal, mada meni totalno nejasno zasto. Mozda eventualno zato sto je jako mlad uleteo u prvi tim, prakticno sa svega 17 godina, preskocivsi celu jednu klasu u cuvenoj ''Akademiji fudbala'', i tako u mnogima stvorio sliku novog Lamparda. I pre povrede nije pruzao bog zna kakve partije, pored Nobla i Parkera, uvek ga pamtim kao vecitu rezervu. Licno meni, obzirom da jako podrobno pratim Hamere ceo zivot, od njega je za brdo bolji ovaj Arsenalov malac na pozajmici, Henri Lansberi, a u narednim godinama od Ravela Morisona se ocekuju tek cudesa.

Verujem da ga je pomesao sa Denijem Kolinsom, takodje igracem West Ham-a, takodje Velsanina. Nista strasno, slicna prezimena.

A sto se Dzeka tice, nisi prvi koji u njemu vidi potencijal, mada meni totalno nejasno zasto. Mozda eventualno zato sto je jako mlad uleteo u prvi tim, prakticno sa svega 17 godina, preskocivsi celu jednu klasu u cuvenoj ''Akademiji fudbala'', i tako u mnogima stvorio sliku novog Lamparda. I pre povrede nije pruzao bog zna kakve partije, pored Nobla i Parkera, uvek ga pamtim kao vecitu rezervu. Licno meni, obzirom da jako podrobno pratim Hamere ceo zivot, od njega je za brdo bolji ovaj Arsenalov malac na pozajmici, Henri Lansberi, a u narednim godinama od Ravela Morisona se ocekuju tek cudesa.

Ja bih rekao da od Morisona neće ništa biti...penal od čovjeka.

http://www.sportske.net/vest/vremenska-masina/dan-kada-je-inter-plakao-77900.html

Braco jel se secate ovoga?
Vreme kada je rec "kalco" znacio mnogo vise nego danas.......vreme kada se prenosio na 3 kanalu RTS-a (u poluvremenu je bio neki kviz s pitanja o ligi).....secam se za ovo poslednje kolo da je bio prenos Juve-Udine na RTS-u,a na BK televiziji lacio-inter........haos......trener hektor kuper,pojacani inter,u timu konseinsao,ronaldo,toldo,sedorf,kalon,vieri....... milan bio daleko iza vodece trojke.....pocelo je laciovo propadanje......jedna od boljih sezona,i jedna od sezona koje sam najvise pratio

E da,da dodam,bila je nedelja,bio je Uskrs :D

Poslednja izmena:
http://www.sportske.net/vest/vremenska-masina/dan-kada-je-inter-plakao-77900.html

Braco jel se secate ovoga?
Vreme kada je rec "kalco" znacio mnogo vise nego danas.......vreme kada se prenosio na 3 kanalu RTS-a (u poluvremenu je bio neki kviz s pitanja o ligi).....secam se za ovo poslednje kolo da je bio prenos Juve-Udine na RTS-u,a na BK televiziji lacio-inter........haos......trener hektor kuper,pojacani inter,u timu konseinsao,ronaldo,toldo,sedorf,kalon,vieri....... milan bio daleko iza vodece trojke.....pocelo je laciovo propadanje......jedna od boljih sezona,i jedna od sezona koje sam najvise pratio

E da,da dodam,bila je nedelja,bio je Uskrs :D
Kalco je tada bio ubedljivo najjaca liga na svetu...
Period od 1996-2006 je period dominacije italijanskog fudbala,onda je usledio Kalcopoli i drastican pad kvaliteta..
Secam se da je prenosio 3. kanal RTS-a,BK i Pink..

ako ga krene na EURO mozete daleko da dogurate...
nije da navijam za vas, ali u svakom slucaju drazi ste mi no Italijani :mrgreen:

Bilo bi lepo da na ovom Euru gledamo novog Sukera,necu navijati za vas,ali zelim vam srecu..:ok:

Hvala puno ljudi, trebati im puno sreće :ok:

Mislim da Hrvati od osamostaljenja nemaju poraz protiv Italijana..

Da, ne računajući tridesete repka još nije nikada izgubila od njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back