Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Tesko ce Siti da dobije Njukasl...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno mislis na Dzeka Kolisona, ako je on u pitanju onda si pod utiskom jer je odigrao samo veceras fantastican mec i to protiv svojih Velsana.Inace momak je cele sezone u Cempionsipu bio prosecan. Velike nade se polazu u Vaz Te-a, on je zbilja brutalan, a doveli su ga za smesnu lovu, dok su Mejnarda preplatili a pricali su da je novi Defo. S druge strane o Noblu, Kolu i Tomkinsu ne vredi trositi reci i stvarno je blamaza ako se ovaj tim ne plasira u PL, jer ako do toga ne dodje, verujem sledi velika rasprodaja.
Da, Kolison, greška u kucanju.
Jelavić proglašen igračem mjeseca.
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/nikica-jelavic-igrac-mjeseca-premier-ligi-clanak-405870
Bilo bi lepo da na ovom Euru gledamo novog Sukera,necu navijati za vas,ali zelim vam srecu..Jelavić proglašen igračem mjeseca.
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/nikica-jelavic-igrac-mjeseca-premier-ligi-clanak-405870
Verujem da ga je pomesao sa Denijem Kolinsom, takodje igracem West Ham-a, takodje Velsanina. Nista strasno, slicna prezimena.
A sto se Dzeka tice, nisi prvi koji u njemu vidi potencijal, mada meni totalno nejasno zasto. Mozda eventualno zato sto je jako mlad uleteo u prvi tim, prakticno sa svega 17 godina, preskocivsi celu jednu klasu u cuvenoj ''Akademiji fudbala'', i tako u mnogima stvorio sliku novog Lamparda. I pre povrede nije pruzao bog zna kakve partije, pored Nobla i Parkera, uvek ga pamtim kao vecitu rezervu. Licno meni, obzirom da jako podrobno pratim Hamere ceo zivot, od njega je za brdo bolji ovaj Arsenalov malac na pozajmici, Henri Lansberi, a u narednim godinama od Ravela Morisona se ocekuju tek cudesa.
Bilo bi lepo da na ovom Euru gledamo novog Sukera,necu navijati za vas,ali zelim vam srecu..![]()
Mislim da Hrvati od osamostaljenja nemaju poraz protiv Italijana..Mogu oni i Italijanima da 'ebu mamu, a protiv Iraca uzimaju sva 3.
Kalco je tada bio ubedljivo najjaca liga na svetu...http://www.sportske.net/vest/vremenska-masina/dan-kada-je-inter-plakao-77900.html
Braco jel se secate ovoga?
Vreme kada je rec "kalco" znacio mnogo vise nego danas.......vreme kada se prenosio na 3 kanalu RTS-a (u poluvremenu je bio neki kviz s pitanja o ligi).....secam se za ovo poslednje kolo da je bio prenos Juve-Udine na RTS-u,a na BK televiziji lacio-inter........haos......trener hektor kuper,pojacani inter,u timu konseinsao,ronaldo,toldo,sedorf,kalon,vieri....... milan bio daleko iza vodece trojke.....pocelo je laciovo propadanje......jedna od boljih sezona,i jedna od sezona koje sam najvise pratio
E da,da dodam,bila je nedelja,bio je Uskrs![]()
Italijani su kuurac lipov...
Protiv nas bogami nisu bili kuurac lipov..Igrali su koliko su hteli,a ipak su nas nadigrali skroz..
ako ga krene na EURO mozete daleko da dogurate...
nije da navijam za vas, ali u svakom slucaju drazi ste mi no Italijani![]()
Bilo bi lepo da na ovom Euru gledamo novog Sukera,necu navijati za vas,ali zelim vam srecu..![]()
Mislim da Hrvati od osamostaljenja nemaju poraz protiv Italijana..
Mogu oni i Italijanima da 'ebu mamu, a protiv Iraca uzimaju sva 3.