LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napisao sam ti na stadion ovo ali ili nisi video ili se pravis hilikopter ne znam :D xexe

Valkene...
ja sam ozbiljan covek...nemam ja ni vremena ni snage da odgovaram na tvoje postove od 40 strana....
za to vreme dok napravim koncept mogao sam 5 ispitna pitanja da smlatim, da se promajem do trafiku da uznem cigare, po jebade da idem piicku da nagarim...smorno mi je Valkene...
dok citam one postove razlozene osecam se ko Nikola Pasic pred austro-ugarski ultimatum...znam da sam upravu ali sta god da naspisem sem da se predam ima da bude haos...
seere se meni i za Premijer ligu, i za Primeru, i za Seriju A i za Bundes ligu, i za pokojnog Cezare Maldinjia, i za Van Bastena, i za Rudija Felera i nek ide sve dodjavola...
nek smo mi zivi i zdravi :pivce:

toj sam napisao...toj stoji u tekstu...aj ce se gledamo...

U ovaj trenutni Arsenal daj Vengeru 100 miliona kuurac ce da uzne...Ulozi ti 400 miliona u Wigan ali podeljeno u po 10 godina nema sanse da uzne ligu...ti to ne mozes da shvatis..
A kako je Arsenal uzeo 3 lige?

Ja ovo pricam iz glave...znam da su tu negde oko 2003. uzeli Premijer ligu...nemam u glavu memoriju da znam napamet u koju godinu koji je tim uzeo trofej...
Bolje ista nego nista :mrgreen:
Pa ako nemaš memoriju, što onda raspravljaš o stvarima o kojima nemaš pojma? Izgleda da samo želiš da pišeš kako Arsenal i Venger ne valjaju, a Totenhem i Ari su najbolji ... No, bar je meni zanimljivo da pričam sa opsednutim ljudima, tako da samo nastavi :D ...

Sam si rekao da ne pamtiš stvari i da te ne zanima, a ipak raspravljaš o tome ... Pravi predstavnik one grupe ljudi koji misle da puno znaju a ne znaju ništa u stvari :zcool:

ja o tebe nisam i misleo...a ti ako se pronalazis medju takvi nista ti ja ne mogu...
ja bas o tome pricam...sa takvi vise necu da diskutujem o fudbal...moz da popijemo pivo, da se pozdravimo, da se druzimo...a o fudbalu necu s takvi da ulazim...

ja bas o tome pricam...sa takvi vise necu da diskutujem o fudbal...
Pa ako ne znaš podatke, onda nije da "nećeš" da se raspravljaš nego ne možeš ... Nija ja sa fizičarima ne raspravlajm o hadronskom sudaraču čestica :zcool:

moz da popijemo pivo, da se pozdravimo, da se druzimo...a o fudbalu necu s takvi da ulazim...
Pivo ne može, ne pijem ga već godinama, al zato nema dana da se ne odvalim od vina :zblesav:

Pa ako ne znaš podatke, onda nije da "nećeš" da se raspravljaš nego ne možeš ... Nija ja sa fizičarima ne raspravlajm o hadronskom sudaraču čestica :zcool:

Pivo ne može, ne pijem ga već godinama, al zato nema dana da se ne odvalim od vina :zblesav:

Nije tacno...znam svakog igraca u Premijer ligu...nema koeg ne poznajem...godine bas ne pamtim sem ako se radi o jakom dogadjaju EP, SP, KAN...
Liga sampiona i Premier liga se igraju svake godine i desi se svakom da pobrka godine...nisam pomesao za 10 godina nego za godinu dana...

Jel grejano :))))))
meni dusa cesto trazi casku grejanog vina....

Milan - Arsenal 4:0

Napoli - Čelsi 3:1

Italija - Engleska 7:1

I uz to treba dodati da je Napoli izbacio Siti...vraćaju se Italijani, ako Inter prođe, Italija će imati najviše predstavnika u četvrtfinalu LŠ...naravno, i Milan i Napoli da prođu.

Nemci će imati maximum jednog predstavnika (Bajern), Bajer je ispao...a Nemci imaju 4 mesta...

U lave.......ne znam sto je ljudima toliko draga serija a,draza od samog fudbala
Ovo racunanje tj sabiranje rezultata je samo tebi znano......
Evo ja cu ti reci ovako; prosle sezone Salke-Inter 7:3 da li iz toga sledi Nemacka-Italija 7:3 ?

U lave.......ne znam sto je ljudima toliko draga serija a,draza od samog fudbala
Ovo racunanje tj sabiranje rezultata je samo tebi znano......
Evo ja cu ti reci ovako; prosle sezone Salke-Inter 7:3 da li iz toga sledi Nemacka-Italija 7:3 ?

Pa prošla sezona, ova je aktuelna...:lol:

Nemci imaju samo jedan top klub, a to je Bajern, definitivno ne zaslužuju to 4. mesto.

Italijani imaju 2 a to su Milan i Napoli......i ne znam zasto mislis da bi npr Dortmund ili neko drugi iz vrha bundesa bio slabiji od Intera,Rome,Lacia i koga vec?

Milan se vratio, Napoli je odličan kod kuće, na krilima navijača mogu svakog da pobede.

Inter još nije ispao, imaju samo gol zaostatka, a i revanš igraju kući...oni su taj jedini top klub iz Nemačke razbili i u finalu LŠ, a i izbacili prošle sezone, sad su u krizi, Roma i Lacio tu ne spadaju, Udineze je bolji od ta dva...

Dortmund nije ništa pokazao u LŠ...šampion Nemačke.

Vidi se koliko se ti razumijes u fudbal,sa pravilnim pisanjem igraca...
Em se tako ne izgovaraju,em i ne pisu...

Aj prosvetli me :hahaha:
Ne kaze se ni Scesni nego Scelsni pa ga i dalje pisem Scesni...svaki komentator ga prevodi kako mu kuurac ide...stare navike ne treba menjati...kad bi ja slusao svaku budalu i svakog komentatora koji hoce da se pravi pametan ne bi znao ni kako se ja zovem a ne kako koji igrac..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back