LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A što mu ne bi računali 3 lige osvojene i 4 FA kupa? Koja su očekivanja kluba koji nema budžet Junajteda, Čelsija i Sitija?

Siti je od pre 3 sezone poceo da ulaze, Celzi od 2004... a on ih vodi od 1996... imao je 10 sezone fore ako cemo tako...
Arsenal daleko vise ulaze u odnosu na Tottenham i Newcastle i na plate igraca i na transfere a ova dva tima su trenutno bolja...
I sampionu i Arsenalu je posao tezak...samo sto sampion pronadje resenje a Arsenal izgovor...
I 100 miliona da daju Vengeru kurazz turam na panj i odma ga secem ako uzne trofej :D

Siti je od pre 3 sezone poceo da ulaze, Celzi od 2004... a on ih vodi od 1996... imao je 10 sezone fore ako cemo tako...
I uzeo je za tih 10 sezona 7 trofeja glavnih u engleskom fudbalu ... Ostale kupove ne računam ...

Arsenal daleko vise ulaze u odnosu na Tottenham i Newcastle i na plate igraca i na transfere a ova dva tima su trenutno bolja...
Pa el ti pratiš taj Totenhem uopšte????

Otkad je Venger na klupi Arsenala u transfere je uloženo oko 250 miliona, a za isto to vreme Totenhem je uložio skoro 400 miliona funti, i ti se usudiš da kažeš da Arsenal daleko više ulaže a da ništa ne osvaja!!!!

Pitam te šta je Totenhem osvojio za to vreme i posle 400 miliona uloženih funti ... Venger je sa skoro 150 miliona funti manje osvojio 3 titule i 4 FA kupa, a poprilično sam siguran da je to za 3 lige i 4 FA kupa više nego što je Totenhem osvojio ...

Pa el ti pratiš taj Totenhem uopšte????

Otkad je Venger na klupi Arsenala u transfere je uloženo oko 250 miliona, a za isto to vreme Totenhem je uložio skoro 400 miliona funti, i ti se usudiš da kažeš da Arsenal daleko više ulaže a da ništa ne osvaja!!!!

Pitam te šta je Totenhem osvojio za to vreme i posle 400 miliona uloženih funti ... Venger je sa skoro 150 miliona funti manje osvojio 3 titule i 4 FA kupa, a poprilično sam siguran da je to za 3 lige i 4 FA kupa više nego što je Totenhem osvojio ...

Arsenal nije Sanju, Koscijelnog, Vermalena,Artetu, Kurtu, Murtu pa sve do Ceberlena doveo za badava...
Ceberlen je sam dosao za 14 dok je Tottenhamu najveci transfer u istoriji kluba 20 miliona evra za Modrica...
Koscijelni je doveden za 10, Vermalen isto, Arteta za 14, Nasri 15, Volkot 12, Mertezaker 10, Andre Santos 8, Zervinjo 14, Arsavin 14, van persi neznam kolko je placen ali sigurno nije dosao za milion ipo... oni svi nisu dosli kao zvucna pojacanja ali su svi placeni debelo, u vecini slucajeva pretplaceni...
Tri puta je osvoio titule Arsenal...

A za Tottenham...poceli su da ulazu kada je Berbatov otisao za 50 miliona i Kin za 25...i opet su bili u plus jer su doveli Modrica za 20, Pavlicenka za 12, Bentlija za 14 , Frajzer Kembla su doveli na pozajmicu, i Djovanija za 8 i Bejl za 8...
posle su doveli Corluku , Palasiosa, a Krauc, Kranjcar i Kabul su dosli za 15 miliona svi troica jer je Portsmaut otisao pod stecaj a ovi su hteli kod Harija jer ih je on vodio u Portsmaut...i doveli Defoa za 15...Van der Vart za 10...
Saha, Nilsen i Galas su dosli za dzabe, Pienar za 3...Voker za 5 miliona...

Uz to kada pogledas da nijedan igrac Tottenhama ne prima vise od 80.000 evra , dok je platni spisak Arsenala daleko veci pokazuje koliko ko ulaze...

Ove sezone doveden je samo Parker za 7 miliona, Adebajor je na pozajmici...
Dok je Arsenal doveo Ceberlena za 14, Artetu za 14, Park Cu Jong neznam kolko je placen, Mertezaker za 10, Zervinjo 14...i opet Tottenham ulaze a Arsenal ne trosi ni banku...

Arsenal nije Sanju, Koscijelnog, Vermalena,Artetu, Kurtu, Murtu pa sve do Ceberlena doveo za badava...
Ceberlen je sam dosao za 14 dok je Tottenhamu najveci transfer u istoriji kluba 20 miliona evra za Modrica...
Koscijelni je doveden za 10, Vermalen isto, Arteta za 14, Nasri 15, Volkot 12, Mertezaker 10, Andre Santos 8, Zervinjo 14, Arsavin 14, van persi neznam kolko je placen ali sigurno nije dosao za milion ipo... oni svi nisu dosli kao zvucna pojacanja ali su svi placeni debelo, u vecini slucajeva pretplaceni...
Tri puta je osvoio titule Arsenal...
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html

http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/arsenal-transfers.html

Dva pitanja imam:

1. Ko je uložio više?

2. Koliko je Venger osvojio trofeja u Arsenalu, a koliko Totenhem za to vreme?

Treće pitanje bi bilo ko je više u minusu, tj. ko je bolje poslovao i ulagao pare ... Za slučaj da ti ne ide matematika, za 19 godina, Arsenal je u minusu 21 milion funti (3 titule i 4 FA kupa), Totenhem je u minusu 175 miliona funti (0 titula i 0 FA kupa) ...

Budi bar tolko pošten i reci, Totenhem je mnogo ulagao a osvojio je go ******, a Venger je pametno ulagao i poslovao i osvojio je 3 titule i 4 FA kupa ...

Poslednja izmena:
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html

http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/arsenal-transfers.html

Dva pitanja imam:

1. Ko je uložio više?

2. Koliko je Venger osvojio trofeja u Arsenalu, a koliko Totenhem za to vreme?

Treće pitanje bi bilo ko je više u minusu, tj. ko je bolje poslovao i ulagao pare ... Za slučaj da ti ne ide matematika, za 19 godina, Arsenal je u minusu 21 milion funti (3 titule i 4 FA kupa), Totenhem je u minusu 175 miliona funti (0 titula i 0 FA kupa) ...

Budi bar tolko pošten i reci, Totenhem je mnogo ulagao a osvojio je go ******, a Venger je pametno ulagao i poslovao i osvojio je 3 titule i 4 FA kupa ...

To je zato sto nije Tottenhap prodavao Nasrija, Fabregasa, Adebajora , Turea...ako uporedis koliko su oba kluba samo kupovala bez prodaje Tottenham je trosio malo vise....uz to Tottenamovi igraci su imali skoro duplo manju platu, a Arsenal nije 80.000 evra nedeljno placao Anrija, van Persija i ostale...Ne gledaj samo transfere....uzni olovku i kazi da ako igrac prima 150.000 evra nedeljno * 4 u mesecu pa to puta 12 u godini kolka je razlika izmedju najboljeg placenog igraca Tottenhama koji prima 80.000 , dok vecina prima ispod 60.000...Pa zaokruzi na 22 igraca na oba tima.....videces kolko je u rashodu Arsenal..
Tottenham do 2005-2006 nije ulagao neki veliki novac jedino ako ti racunas kupovinu sedam igraca za petnes miliona...kako je tada mogao da uzne nesto :D
Tottenham je u ovih zadnjih pola veka uzeo bar Karling Kup 2007. a Venger je uzeo qrazz...i to ih je Tottenham razbio 5-0 u polufinale tog Kupa a u finale dobio Celzi...

To je zato sto nije Tottenhap prodavao Nasrija, Fabregasa, Adebajora , Turea...
A što ih nije prodavao? Zašto Totenhem nije dovodio igrače za bagetelu a prodavao ih za 20-30 miliona? Zato što nikad nisu imali trenera poput Vengera, Venger bi sa Totenhemovim ulaganjima osovjio bar jednu LŠ i još koju PL pored onih koje ima ...

Tako uporedis koliko su oba kluba samo kupovala bez prodaje Tottenham je trosio malo vise....
Za ovaj odgovor ćemo ti dati pola boda, jer si i sam zaključio nakon onog neznanja da Totenhem troši više nego Arsenal, ali pošto troši mnogo više (150 miliona više)m nećemo ti priznati odgovor u potpunosti

Tottenham je u ovih zadnjih pola veka uzeo bar Karling Kup 2007. a Venger je uzeo qrazz...i to ih je Tottenham razbio 5-0 u polufinale tog Kupa a u finale dobio Celzi...
Šta je Karling kup? To nešto između londodnskih timova? Ne bih da nabrajam šta je Venger uzeo u zadnjih pola veka, već smo zaključili da je uzeo 3 titule više, i 4 FA kupa više ... Znači da na moje drugo pitanje nisi tačno odgovorio, te stoga na dva prosta pitanja o Totenhemu ti si od moguća 2 boda, skupio 0.5, i zato nisi kompetentan da pričaš o Totenhemu, Premier ligi i fudbalu uopšte :poz:

Tottenham do 2005-2006 nije ulagao neki veliki novac jedino ako ti racunas kupovinu sedam igraca za petnes miliona...kako je tada mogao da uzne nesto :D
Od sezone 96/97 kad je Venger došao pa to te sezone do koje Totenehem nije ulagao neki veliki novac (2005/2006), Arsenal je potrošio 140 miliona funti, a Totenehem je potrošio 115 miliona funti ... Za tih 25 miliona više što je uložio, Venger je osvojio 3 lige i 4 FA kupa, Totenhem je osvojio go ****** ... Mislim da bi Levi i Ari Rednap dali milijardu da imaju trofeje koje Venger ima, ne svega 25 miliona :zcool: ...

Znas li ti sta su ulaganja??? ulaganja su koliko trosis a ne koliko zaradis...
i pogledaj od kada je Tottenham poceo da ulaze....od 2006/2007 i od tada se primecuju rezultati...
Kako moze da osvoji ligu 1996. kada kupi 6 igraca za 10 miliona.... 1997. kada kupi 7 igraca za 13 miliona...1998 kada kupi 5 igraca za 8 miliona....ti meni racunas i onda kada su ulagali malo....to je kao da kazes da Siti za ovih 10 godina potrosio nebrojano blago a nije uzeo nista...tu nema logike....
izracunaj prosek...
Arsenal je potrsio 341 milion od 1992. pa do 2012...341 podeli sa 20 dobijas 17 milona evra po sezoni...
Tottenham je potrosio 412...podeli i dobijas 20 milona evra po sezoni....
uzni u obzir da Tottenham nije trosio tolki novac sve do 2006/2007. godine kada su poceli malo da se razbacuju...
i kako je mogao da uzima trofeje 1999. i 2002...
nema logika....racunas tu sam sebi bodove ko da si na kviz...

Znas li ti sta su ulaganja??? ulaganja su koliko trosis a ne koliko zaradis...
i pogledaj od kada je Tottenham poceo da ulaze....od 2006/2007 i od tada se primecuju rezultati....
Od sezone 96/97 kad je Venger došao pa to te sezone do koje Totenehem nije ulagao neki veliki novac (2005/2006), Arsenal je potrošio 140 miliona funti, a Totenehem je potrošio 115 miliona funti ... Za tih 25 miliona više što je uložio, Venger je osvojio 3 lige i 4 FA kupa, Totenhem je osvojio go ****** ...

uzni u obzir da Tottenham nije trosio tolki novac sve do 2006/2007. godine kada su poceli malo da se razbacuju...
i kako je mogao da uzima trofeje 1999. i 2002....
Od sezone 96/97 kad je Venger došao pa to te sezone do koje Totenehem nije ulagao neki veliki novac (2005/2006), Arsenal je potrošio 140 miliona funti, a Totenehem je potrošio 115 miliona funti ... Za tih 25 miliona više što je uložio, Venger je osvojio 3 lige i 4 FA kupa, Totenhem je osvojio go ****** ...

Zašto Totenhem nije mogao da osvaja 1999-e i 2002-e?

Kada je Arsenal ulagao vise od Tottenhama imao je rezultate..od 2003. da kazemo i do 2005. nije imao pa hteo ti to da priznas ili ne...Tottenham je 2007. uzeo Karling kup ( to je Liga kup)....
Arsenalu sad mu sve to pada u vodu...izmedju ostalnog u nedelju igraju jedan protiv drugih....Tottenham im bezi 10 bodova...a Arsenal je ove sezone potropsio 53 miliona a Tottenham 8...da ne racunamo koliko Arsenalovi primaju a koliko Tottenhamovi...

Zasto Arsenal ne moze sada da osvoji??? Zasto se bore za 4 mesto??? Zasto su 7 godina bez trofeja??? Zasto su potrosili za poluigrace 50 miliona???

Pavljučenko, Bent, Palasios, Bentli, Krauč, Basong itd. ... Totenhem je tu gde jeste jer ne znaju da ulažu, za te pare što su oni uložili u klub, Arsenal bi dve PL osvojio u jednoj sezoni ... Nemaju dobrog trenera kao Venger, Ari se rasipa parama a rezultata niđe ...

dovedi ti igraca za 10 miliona koji ne sme da primi vise od 80.000 evra a da je bolji od onih koje vec imas (Modric, Defo, Adebajor, Lenon,Bejl)...da vidimo to muudo koje ce da kupi takvog coveka...
Krauc nije promasaj...davao je velike golove...dao je odlucujuci kada je Tottenham pobedio Siti i zavrsio kao cetvrti....dao je Milanu za prolaz medju 8 najbolje ekipe u Evropi...Izmedju ostalog Krauc je prodat za vise nego sto je doveden...sa njime je klub samo profitirao...
Palasios je prodat za istu sumu za koju je doveden kao i Pavlicenko...
Za Basonga ne znam koe da kazem...dovedi ti stopera koji ce biti bolji od Kinga,Kabula,Dovsona i Galasa a plati ga 7 miliona...ustvari Galas nije bio....King se cesto povredjivao a njemu je trebao stoper koji ce biti tu uz Dovsona kad King ne moze...
Tottenham je sve te pare povretio, a ne verujem da to moze Arsenal sa Andre Santosa, Koscijelni , Skvilaci, Artetu itd...

Kada je Arsenal ulagao vise od Tottenhama imao je rezultate..
Uložili su 25 miliona više, a osvojili 7 trofeja više ...

od 2003. da kazemo i do 2005. nije imao pa hteo ti to da priznas ili ne...
2004 osvojili PL, a 2003 i 2005 osvojili FA kup ... Pa bar proveri podatke majku mu pre nego što mi kažeš da nisu imali rezultate, hteo ja to da priznam ili ne :rotf: ... Evo ja priznajem da sam pogrešio, sad zovi fudbalski savez Engleske i reci im da Arsenal nije ništa osvojio, da su negde pogrešili prilikom upisivanja prvaka :D ...

Tottenham je 2007. uzeo Karling kup ( to je Liga kup)....
El to onaj koka-kola kup :rotf: ...

dovedi ti igraca za 10 miliona koji ne sme da primi vise od 80.000 evra a da je bolji od onih koje vec imas (Modric, Defo, Adebajor, Lenon,Bejl)...da vidimo to muudo koje ce da kupi takvog coveka...
El ti stvarno hoćeš da ti ja nabrajam Vengerova otkrića, i za koliko je on dovodio određene igrače a kasnije ih prodao masno? Pa to i ljudi koji ne prate fudbal znaju, jedino se ti praviš lud ili stvarno ne znaš ...

Uložili su 25 miliona više, a osvojili 7 trofeja više ...

2004 osvojili PL, a 2003 i 2005 osvojili FA kup ... Pa bar proveri podatke majku mu pre nego što mi kažeš da nisu imali rezultate, hteo ja to da priznam ili ne :rotf: ... Evo ja priznajem da sam pogrešio, sad zovi fudbalski savez Engleske i reci im da Arsenal nije ništa osvojio, da su negde pogrešili prilikom upisivanja prvaka :D ...

El to onaj koka-kola kup :rotf: ...

U ovaj trenutni Arsenal daj Vengeru 100 miliona kuurac ce da uzne...Ulozi ti 400 miliona u Wigan ali podeljeno u po 10 godina nema sanse da uzne ligu...ti to ne mozes da shvatis..
Ja ovo pricam iz glave...znam da su tu negde oko 2003. uzeli Premijer ligu...nemam u glavu memoriju da znam napamet u koju godinu koji je tim uzeo trofej...
Bolje ista nego nista :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back