Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Meni se posebno svidja Elmander...Odlican spic,ima neverovatnu tehniku za svoju visinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pratim kad kod mogu99% cu i danas biti zakovan za TV
![]()
sta ce biti protiv Fulama? jel igraju svi?
ma brate, okacio sam kopacke o klin, vise ne sudim jer su mi se zgadili neki ljudi u nasem fudbalu, ako je ovako na nizim ligama,kakav je kriminal tamo gore ne smem ni pomislit...
znam ja za povrdjene i kartone, nego znam da igraju opet u utorak pa me interesuje hoce li se neko odmarati jer u nedelju je opet FA kup! tradicija, ovo-ono igrace najjaci tim sigurno, zato ce verovatno da se kombinuje danas i u utorak..
Lenon,Modric,Bejli,Pavljucenko,Krauc a ostali mogu i sedet na klupi.....
KO CE PRVI DA DOBIJE METLU
Kako ga cenite posto se nezna ko je bolji???
Hodzson,Avram,Anceloti ili Dzerard Olije![]()
Zar nije Ulije? ***** ti coveka, ima najteze prezime za izgovor i pisanje xD
Delap
Igracina
Kako ja cenim tog coveka...Legenda nad legendama,...Cuo sam da je nekom saigracu zunuo samar na treningu i da se taj dva dana nije digao...
a najjace je bilo na mecu Chelsea-Stouk kada je Skolari rekao svijim igracima da kada lopta ide u aut izbace je u kornu...Stouk je poveo na toj utakmici ali je Celzi dosao do pobede u 94. minutu.![]()
Hehe...Zbog Delapa je Portsmut ogradu priblizio terenu,da ovaj ne bi mogao da uhvati zalet...
A najjace je kada ga je munuo Hovardu iz auta.....trazio sam taj gol na youtube ali ga nema.....![]()