LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto je mnogo, mnogo je. u redu engleska ( nicim izazvana prepotencija i arogantnost) ali ovaj backo je totalni DEBIL: mesi ne bi mogao da igra za stouk?! barsa bi pukla u premijer ligi ( zato sto ne bi mogla protiv, pogadjate; j b n - og stouka ). LOL

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/da-li-bi-leo-mesi-mogao-da-igra-za-stouk-34196.html

Covjek je samo rekao istinu... To i ja pricam vec dugo... Ocigledno nijesam jedini...a nijesam ni Englez...

Endi Grej je idiot koji je širom Engleske poznat po glupim izjavama.
Njima je to zabavno zato što je Škot a ne njihov :lol:
Kada je Ferguson 1992 izveo svoje bebe koje će u budućnosti harati engleskom Endi Grej je se smejao Fergusonu i konstatovao da Mančester ne da neće ništa osvojiti sa tim timom, već da je kandidat za ispadanje.
Dodao je i opasku da je na Kantonu bačen novac.

Inače te sezone je Mančester ispao iz lige a ispadanje su proslavili na ovaj način,

Manchester-United-1993-Pr-001.jpg

:thumbdown:Njukastl u prvih 5 minuta poklonio 2 gola sitiju!! Strasno, a protiv totenhema u utorak ce ginuti na terenu! Kakve rupe su ovi iz njukastla. Razbiju celzija, liverpula... a protiv ovih ne mogu bod da uzmu.:thumbdown:

Bila je to izvanredna utakmica... Da nije golman pogrijesio odmah na pocetku...druga bi se pjesma pjevala... I ovako je Njukasl bio blizu izjednacenja... Ginuli su, ali za dzabe... Mislim da ce i Totenhem i Njukasl da budu umorni u medjusobnom duelu...ali sigurno je da ce biti klanica...:D

Najbolji tim u ovoj sezoni u Premijer Ligi po mojoj proceni:
GK Fridel(Aston Villa)
DR Ivanovic(Chelsea)
DC Vidic(Man Utd)
DC Distan(Everton)
DL Enrike(Newcastle)
MR Nani(Man Utd)
MC Van der Vart(Tottenham)
MC Kejhil(Everton)
ML Bejl(Tottenham)
ST Kerol(Newcastle)
ST Elmander(Bolton)
--------------------------------------
R1Hovard(Everton)
R2 Samba(Blackburn)
R3 Alcazar(Wigan)
R4 Modric(Tottenham)
R5 Song(Arsenal)
R6 Berbatov(Man Utd)
R7 Samak(Arsenal)
:zimag:

Ima još 20-tak kola, pitaj Boga šta će biti do kraja...Ako Man Utd (i ako ima utakmicu manje) upadne u neku krizu kao Chelsea (što nije nemoguće) ne moraju 5 dovoljno2-3 utakmice za redom po isto toliko bodova da uzmu,svašta je moguće...City igra rasterećeno, oni jure LŠ, a vrlo lako mogu i do titule,itekeko je moguće...
Manu je već upao u krizu početkom prvenstva, ali nije bila toliko jaka i nisu ređali poraze ko Čelsi i zato se ne oseti ... Moguće je da opet upadnu u krizu, ali mislim da im to neće puno ugrozoti prvo mesto iz prostog razloga što nema ko da profitira iz te krize, tačnije nijedna od ostalih ekipa mi se ne čini sposobnim da zaređa sa pobedama u tom mogućem periodu Mančesterove krize pa da ih prestignu na tabeli ...

Najbolji tim u ovoj sezoni u Premijer Ligi po mojoj proceni:
GK Fridel(Aston Villa)
DR Ivanovic(Chelsea)
DC Vidic(Man Utd)
DC Distan(Everton)
DL Enrike(Newcastle)
MR Nani(Man Utd)
MC Van der Vart(Tottenham)
MC Kejhil(Everton)
ML Bejl(Tottenham)
ST Kerol(Newcastle)
ST Elmander(Bolton)