- Poruka
- 630
ako uz jednu ligu uracunas i onaj Emirati Kup 2007. godine kada su ga sami organizovali, nije uopste bio uspesan pogledavsi staz u klubu i ocekivanja kluba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što mu ne bi računali 3 lige osvojene i 4 FA kupa? Koja su očekivanja kluba koji nema budžet Junajteda, Čelsija i Sitija?ako uz jednu ligu uracunas i onaj Emirati Kup 2007. godine kada su ga sami organizovali, nije uopste bio uspesan pogledavsi staz u klubu i ocekivanja kluba...
A što mu ne bi računali 3 lige osvojene i 4 FA kupa? Koja su očekivanja kluba koji nema budžet Junajteda, Čelsija i Sitija?
I uzeo je za tih 10 sezona 7 trofeja glavnih u engleskom fudbalu ... Ostale kupove ne računam ...Siti je od pre 3 sezone poceo da ulaze, Celzi od 2004... a on ih vodi od 1996... imao je 10 sezone fore ako cemo tako...
Pa el ti pratiš taj Totenhem uopšte????Arsenal daleko vise ulaze u odnosu na Tottenham i Newcastle i na plate igraca i na transfere a ova dva tima su trenutno bolja...
Baš me zanima šta će da pronađe kao Totenhemov izgovor zašto taj klub ne osvaja trofeje, a ulaže poprilično više negoli Venger, koji je osvojio 7 najbitnijih trofeja u Engleskoj ...Ali totenhem je najbolji walken kako ne razumes !!!
Pa el ti pratiš taj Totenhem uopšte????
Otkad je Venger na klupi Arsenala u transfere je uloženo oko 250 miliona, a za isto to vreme Totenhem je uložio skoro 400 miliona funti, i ti se usudiš da kažeš da Arsenal daleko više ulaže a da ništa ne osvaja!!!!
Pitam te šta je Totenhem osvojio za to vreme i posle 400 miliona uloženih funti ... Venger je sa skoro 150 miliona funti manje osvojio 3 titule i 4 FA kupa, a poprilično sam siguran da je to za 3 lige i 4 FA kupa više nego što je Totenhem osvojio ...
On 17 May 2004, Van Persie signed a four-year deal with Arsenal for £2.75 million, just over half of Feyenoord's original asking price of £5 million.
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.htmlArsenal nije Sanju, Koscijelnog, Vermalena,Artetu, Kurtu, Murtu pa sve do Ceberlena doveo za badava...
Ceberlen je sam dosao za 14 dok je Tottenhamu najveci transfer u istoriji kluba 20 miliona evra za Modrica...
Koscijelni je doveden za 10, Vermalen isto, Arteta za 14, Nasri 15, Volkot 12, Mertezaker 10, Andre Santos 8, Zervinjo 14, Arsavin 14, van persi neznam kolko je placen ali sigurno nije dosao za milion ipo... oni svi nisu dosli kao zvucna pojacanja ali su svi placeni debelo, u vecini slucajeva pretplaceni...
Tri puta je osvoio titule Arsenal...
Eto, Manchester United i Tottenham bara-baraManchester United £177,310,000
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/tottenham-hotspur-transfers.html
http://www.transferleague.co.uk/premiership-transfers/arsenal-transfers.html
Dva pitanja imam:
1. Ko je uložio više?
2. Koliko je Venger osvojio trofeja u Arsenalu, a koliko Totenhem za to vreme?
Treće pitanje bi bilo ko je više u minusu, tj. ko je bolje poslovao i ulagao pare ... Za slučaj da ti ne ide matematika, za 19 godina, Arsenal je u minusu 21 milion funti (3 titule i 4 FA kupa), Totenhem je u minusu 175 miliona funti (0 titula i 0 FA kupa) ...
Budi bar tolko pošten i reci, Totenhem je mnogo ulagao a osvojio je go ******, a Venger je pametno ulagao i poslovao i osvojio je 3 titule i 4 FA kupa ...
Eto, Manchester United i Tottenham bara-bara![]()
A što ih nije prodavao? Zašto Totenhem nije dovodio igrače za bagetelu a prodavao ih za 20-30 miliona? Zato što nikad nisu imali trenera poput Vengera, Venger bi sa Totenhemovim ulaganjima osovjio bar jednu LŠ i još koju PL pored onih koje ima ...To je zato sto nije Tottenhap prodavao Nasrija, Fabregasa, Adebajora , Turea...
Za ovaj odgovor ćemo ti dati pola boda, jer si i sam zaključio nakon onog neznanja da Totenhem troši više nego Arsenal, ali pošto troši mnogo više (150 miliona više)m nećemo ti priznati odgovor u potpunostiTako uporedis koliko su oba kluba samo kupovala bez prodaje Tottenham je trosio malo vise....
Šta je Karling kup? To nešto između londodnskih timova? Ne bih da nabrajam šta je Venger uzeo u zadnjih pola veka, već smo zaključili da je uzeo 3 titule više, i 4 FA kupa više ... Znači da na moje drugo pitanje nisi tačno odgovorio, te stoga na dva prosta pitanja o Totenhemu ti si od moguća 2 boda, skupio 0.5, i zato nisi kompetentan da pričaš o Totenhemu, Premier ligi i fudbalu uopšteTottenham je u ovih zadnjih pola veka uzeo bar Karling Kup 2007. a Venger je uzeo qrazz...i to ih je Tottenham razbio 5-0 u polufinale tog Kupa a u finale dobio Celzi...
Od sezone 96/97 kad je Venger došao pa to te sezone do koje Totenehem nije ulagao neki veliki novac (2005/2006), Arsenal je potrošio 140 miliona funti, a Totenehem je potrošio 115 miliona funti ... Za tih 25 miliona više što je uložio, Venger je osvojio 3 lige i 4 FA kupa, Totenhem je osvojio go ****** ... Mislim da bi Levi i Ari Rednap dali milijardu da imaju trofeje koje Venger ima, ne svega 25 milionaTottenham do 2005-2006 nije ulagao neki veliki novac jedino ako ti racunas kupovinu sedam igraca za petnes miliona...kako je tada mogao da uzne nesto![]()
Šta je osvojio Mančester u tom periodu, a ša Totenhem? Ne znam jbbg, ne pratim PL, a po Spursovim postovima imam utisak da Totenhem ne ulaže ništa a osvaja mnogoEto, Manchester United i Tottenham bara-bara![]()
Od sezone 96/97 kad je Venger došao pa to te sezone do koje Totenehem nije ulagao neki veliki novac (2005/2006), Arsenal je potrošio 140 miliona funti, a Totenehem je potrošio 115 miliona funti ... Za tih 25 miliona više što je uložio, Venger je osvojio 3 lige i 4 FA kupa, Totenhem je osvojio go ****** ...Znas li ti sta su ulaganja??? ulaganja su koliko trosis a ne koliko zaradis...
i pogledaj od kada je Tottenham poceo da ulaze....od 2006/2007 i od tada se primecuju rezultati....
Od sezone 96/97 kad je Venger došao pa to te sezone do koje Totenehem nije ulagao neki veliki novac (2005/2006), Arsenal je potrošio 140 miliona funti, a Totenehem je potrošio 115 miliona funti ... Za tih 25 miliona više što je uložio, Venger je osvojio 3 lige i 4 FA kupa, Totenhem je osvojio go ****** ...uzni u obzir da Tottenham nije trosio tolki novac sve do 2006/2007. godine kada su poceli malo da se razbacuju...
i kako je mogao da uzima trofeje 1999. i 2002....
Pavljučenko, Bent, Palasios, Bentli, Krauč, Basong itd. ... Totenhem je tu gde jeste jer ne znaju da ulažu, za te pare što su oni uložili u klub, Arsenal bi dve PL osvojio u jednoj sezoni ... Nemaju dobrog trenera kao Venger, Ari se rasipa parama a rezultata niđe ...Tottenham ne ume da kupi????
Pavljučenko, Bent, Palasios, Bentli, Krauč, Basong itd. ... Totenhem je tu gde jeste jer ne znaju da ulažu, za te pare što su oni uložili u klub, Arsenal bi dve PL osvojio u jednoj sezoni ... Nemaju dobrog trenera kao Venger, Ari se rasipa parama a rezultata niđe ...
Uložili su 25 miliona više, a osvojili 7 trofeja više ...Kada je Arsenal ulagao vise od Tottenhama imao je rezultate..
2004 osvojili PL, a 2003 i 2005 osvojili FA kup ... Pa bar proveri podatke majku mu pre nego što mi kažeš da nisu imali rezultate, hteo ja to da priznam ili neod 2003. da kazemo i do 2005. nije imao pa hteo ti to da priznas ili ne...
El to onaj koka-kola kupTottenham je 2007. uzeo Karling kup ( to je Liga kup)....
El ti stvarno hoćeš da ti ja nabrajam Vengerova otkrića, i za koliko je on dovodio određene igrače a kasnije ih prodao masno? Pa to i ljudi koji ne prate fudbal znaju, jedino se ti praviš lud ili stvarno ne znaš ...dovedi ti igraca za 10 miliona koji ne sme da primi vise od 80.000 evra a da je bolji od onih koje vec imas (Modric, Defo, Adebajor, Lenon,Bejl)...da vidimo to muudo koje ce da kupi takvog coveka...
Uložili su 25 miliona više, a osvojili 7 trofeja više ...
2004 osvojili PL, a 2003 i 2005 osvojili FA kup ... Pa bar proveri podatke majku mu pre nego što mi kažeš da nisu imali rezultate, hteo ja to da priznam ili ne... Evo ja priznajem da sam pogrešio, sad zovi fudbalski savez Engleske i reci im da Arsenal nije ništa osvojio, da su negde pogrešili prilikom upisivanja prvaka
...
El to onaj koka-kola kup...
El ti stvarno hoćeš da ti ja nabrajam Vengerova otkrića, i za koliko je on dovodio određene igrače a kasnije ih prodao masno? Pa to i ljudi koji ne prate fudbal znaju, jedino se ti praviš lud ili stvarno ne znaš ...