LEGA CALCIO, PREMIER LEAGUE, BUNDESLIGA, PRIMERA, LIGUE 1

Vash tim?

• Inter

• Milan

• Lazio

• Roma

• Napoli

• Sampdoria

• Juventus

• Torino

• Fiorentina

• Neki drugi, ybg svetu se ne moze ugoditi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Players at top-flight clubs in Italy available on frees...

Atalanta

Andrea Consigli Goalkeeper TBA
Maximiliano Pellegrino Defender TBA
Diego De Ascentis Midfielder TBA
Cristiano Doni Midfielder TBA
Nicola Amoruso Striker TBA

Bari

Cristian Stellini Defender TBA

Bologna

Roberto Colombo Goalkeeper TBA
Salvatore Lanna Defender TBA
Cristiano Zenoni Defender TBA
Nicola Migazzini Midfielder TBA
Luigi Lavecchia Midfielder TBA
Massimo Marazzina Striker TBA
Adailton Striker TBA

Cagliari

Cristiano Lupatelli Goalkeeper TBA
Diego Lopez Defender TBA
Lino Marzoratti Defender TBA
Andrea Parola Midfielder TBA

Catania

Mariano Izco Midfielder TBA

Chievo

Lorenzo Squizzi Goalkeeper TBA
Mario Yepes Defender Milan
Davide Mandelli Defender TBA
Francesco Scardina Defender TBA
Giampiero Pinzi Midfielder TBA
Luciano Midfielder TBA
Luca Rigoni Midfielder TBA
Erjon Bogdani Striker TBA
Elvis Abbruscato Striker TBA

Fiorentina

Per Kroldrup Defender TBA
Massimo Gobbi Defender TBA
Mario Santana Midfielder TBA

Genoa

Alessio Scarpi Goalkeeper TBA
Emiliano Moretti Defender New contract - 2012
Ivan Juric Midfielder TBA
Giuseppe Sculli Striker TBA

Inter Milan

Paolo Orlandoni Goalkeeper TBA

Juventus

Antonio Chimenti Goalkeeper TBA
Fabio Cannavaro Defender TBA

Lazio

Sebastiano Siviglia Defender TBA
Lionel Scaloni Defender TBA
Ousmane Dabo Midfielder TBA
Cristian Brocchi Midfielder TBA
Roberto Baronio Midfielder TBA
Julio Cruz Striker TBA

Livorno

Alfonso De Lucia Goalkeeper TBA
Fabio Galante Defender TBA
Antonio Filippini Midfielder TBA

Milan

Flavio Roma Goalkeeper TBA
Dida Goalkeeper TBA
Giuseppe Favalli Defender TBA
Filippo Inzaghi Striker TBA

Napoli

Gennaro Iezzo Goalkeeper TBA
Matteo Gianello Goalkeeper TBA
Gianluca Grava Defender TBA
Inacio Pia Striker TBA

Palermo

Giacomo Brichetto Goalkeeper TBA
Mark Bresciano Midfielder TBA
Fabio Simplicio Midfielder TBA

Parma

Nicola Pavarini Goalkeeper TBA
Paolo Castellini Defender TBA
Massimo Paci Defender TBA
Damiano Zenoni Defender TBA
Martin Bergvold Midfielder TBA

Roma

Julio Sergio Goalkeeper New contract - 2014
Artur Goalkeeper TBA
Max Tonetto Defender TBA
Marco Cassetti Defender TBA
Taddei Midfielder TBA
Mauro Esposito Striker TBA
Leandro Greco Striker TBA

Sampdoria

Luca Castellazzi Goalkeeper TBA
Vincenzo Fiorillo Goalkeeper TBA
Matteo Guardalben Goalkeeper TBA
Daniele Franceschini MidfielderTBA
Salvatore Foti Striker TBA
Claudio Bellucci Striker TBA

Siena

Cristian Del Grosso Defender TBA
Lukas Jarolim Midfielder TBA

Udinese

Aleksandar Lukovic DefenderTBA
Andrea Coda Defender TBA
Paolo Sammarco Midfielder TBA

Smorio me Romin poraz protiv Sampe pravo.

Još kad sam video onog sirotog Mexesa kako plače tačno mi se srce slomilo :(

Sampi svaka čast, a od ove sezone se Inter pridružuje Milanu i Juventusu kao tim koji zdušno mrzim.

Jedva čekam da im Barsa sutra očita lekciju, a 5. maja je i finale kupa.

Vidim kako ste nam "naplatili" i kako nam je Barsa ocitala lekciju:hahaha:,ocitali smo mi vama i jednima i drugima lekciju;)Videti kako Toti na kraju place,neprocenjivo!!!:lol: Evo jedna slika i ovde cisto da se zna ko je sampion u sezoni 2009-2010:klap:

inter16.jpg

Poslednja izmena:
Miha se rastao sa Katanijom, ide u...

Siniša Mihajlović nije više trener Katanije! Srpski stručnjak oglasio se porukom navijačima sicilijanskog kluba na zvaničnom sajtu ekipe koju je preporodio ove sezone. Bivši as Crvene zvezde, ipak, nije obavio zakazan razgovor sa predstavnicima Intera, jer mu je umro otac, pa će pitanje nastavka karijere prolongirati za još nekoliko dana.

- Ovih dana sam morao da biram između emocija i svog profesionalnog poziva. Moje srce je patilo prethodnih dana. Katanija mi je izašla u susret kada sam ostao bez posla. Bio sam bez kluba, sedeo kod kuće kada su me primili kao najrođenijeg. Ovaj je jedan od najlepših gestova koje sam doživeo u životu. Hvala vam navijači, hvala Katanja za sve. Zamolio bih vas da me razumete i osetite kao što sam ja sve vas osetio. Dobro znam veličinu vašeg srca. Znajte da je klub stabilan i da se u njemu dobro radi. Hvala vam za svu lojalnost - napisao je Mihajlović.

Siniša je u kontaktu sa Interom i Fjorentinom, koja ga je zvala pošto je Ćezare Prandeli odlučio da preuzme reprezentaciju Italije.

- Mihajlović je osoba i trener čvrstog karaktera, koji veoma brzo uči. Poštuju ga svi u klubu, prijatelj je sa mnogima, a i nas dvojica smo u sjajnim odnosima. Ako bih birao na osnovu prijateljstva i simpatija, novi trener Intera bi sigurno bio Siniša Mihajlović, bez razmišljanja - rekao je predsednik Intera Morati, napominjući da još nije definitivno prelomio.

Ćezena u Seriji A posle 19 godina!

Regularni deo sezone u italijanskoj Seriji B je završen, a novi prvoligaši od naredne sezone biće Leće, kao lider, i Ćezena, koji su posle 42. kola zauzeli prve dve pozicije na tabeli.

Treći putnik u elitni rang biće poznat nakon doigravanja timova plasiranih od trećeg do šestog mesta, a u konkurenciji su Breša, Sasuolo, Torino i Ćitadela.

Pred poslednje kolo jedino pitanje je bilo koji će se tim, uz Leće, direktno plasirati u Seriju A. Naime, Breša je, kao drugoplasirana, imala bod više od Ćezene, ali pred sobom i teško gostovanje Padovi kojoj su bodovi bili neophodni za opstanak. Na kraju, tim iz Toskane je poražen rezultatom 2:1, za razliku od Ćezene, koja je, takođe kao gost, pobedila lokalnog rivala Pjaćenzu (1:0) i time na najbolji način iskoristila kiks Breše.

Ekipa iz Emilija Romanje vratila sa u društvo najboljih italijanskih klubova posle 19 godina!

Italijanima stranci krivi

Upravni odbor Fudbalskog saveza Italije odlučio je posle neuspeha "azura" na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu da već od početka naredne sezone uvede ograničenje u broju stranaca koji mogu da budu licencirani u klubovima Serije A.

Umesto dvojice, od sada će samo jedan igrač van EU moći da bude licenciran za nastupe u italijanskom šampionatu.

Klubovi Serije A žestoko su se protivili ovakvoj odluci, međutim, na kraju su ipak morali da joj se povinuju.

- Odluka nije dobra. Ona svakako neće pomoći u rešavanju problema italijanskog fudbala. Probleme će osetiti svi, a posebno top klubovi koji i imaju najviše stranaca u svojim redovima - kratko je prokomentarisao predsednik Serije A, Mauricijo Bereta.

Italijanima stranci krivi

Upravni odbor Fudbalskog saveza Italije odlučio je posle neuspeha "azura" na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu da već od početka naredne sezone uvede ograničenje u broju stranaca koji mogu da budu licencirani u klubovima Serije A.

Umesto dvojice, od sada će samo jedan igrač van EU moći da bude licenciran za nastupe u italijanskom šampionatu.

Klubovi Serije A žestoko su se protivili ovakvoj odluci, međutim, na kraju su ipak morali da joj se povinuju.

- Odluka nije dobra. Ona svakako neće pomoći u rešavanju problema italijanskog fudbala. Probleme će osetiti svi, a posebno top klubovi koji i imaju najviše stranaca u svojim redovima - kratko je prokomentarisao predsednik Serije A, Mauricijo Bereta.

Znaci da ni Stankovic nece moci da igra:hahaha:

Izvučeni parovi Serie A, Juve u Bariju, Inter u Bolonji, Siniša čeka Napoli

Šampionat startuje 28. avgusta, nema velikih derbija do 5. kola kada Inter ide na noge Romi. Prvak odmah naredne nedelje dočekuje Juve.

Na startu šampionata nema nekih posebno zanimljivih mečeva, mada Napoli stiže u Firencu, dok će Milan i Roma tražiti prve bodove protiv Lećea, odnosno Ćezene, novajlija u ligi.

Inter ide u Bolonju, Juventus u Bari gde se prošle godine loše proveo.

Fiorentina neće imati lak posao, dočekuju Napoli.

Parovi 1. kola:

Milan - Leće
Roma - Ćezena
Fiorentina - Napoli
Bolonja - Inter
Bari - Juventus
Udineze - Đenova
Palermo - Kaljari
Parma - Breša
Kjevo - Katanija
Sampdorija - Lacio

U petom kolu Inter gostuje Romi, pa onda naredne nedelje dočekuje Juventus. Juve igra protiv Milana u devetom, takođe gostuju na "San Siru"...

Ljudi sad sam gledao , ovi kinezi ili sta su vec sto prave vuvuzele, kazu da sada prave trenutno vuvuzele koje ce slati za Aziski Kup Nacija i Premijer Ligu :eek: Kazu da su napravili dosta i da sve vise raste potraznja za njima, pa nemogu na vreme sve propratiti:eek: Taj glavni direktor ili sta je vec je rekao da sutra ce verovatno poslati pocetnih 25 000 VUVUZELA U ENGLESKU !!! A Kazu da su vecina klubova zabranili vuvuzele da se unose na stadione u Engleskoj, a ovaj govori kako su dobili zahteve iz Engleske da salju vuvuzele :think: Ko je ovde onda lud?:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back