ETO ME
Aktivan član
- Poruka
- 1.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smorio me Romin poraz protiv Sampe pravo.
Još kad sam video onog sirotog Mexesa kako plače tačno mi se srce slomilo
Sampi svaka čast, a od ove sezone se Inter pridružuje Milanu i Juventusu kao tim koji zdušno mrzim.
Jedva čekam da im Barsa sutra očita lekciju, a 5. maja je i finale kupa.
ko je ispao a ko ušao u premijer?
Nije ushao Notingem nego Blekpul
Italijanima stranci krivi
Upravni odbor Fudbalskog saveza Italije odlučio je posle neuspeha "azura" na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu da već od početka naredne sezone uvede ograničenje u broju stranaca koji mogu da budu licencirani u klubovima Serije A.
Umesto dvojice, od sada će samo jedan igrač van EU moći da bude licenciran za nastupe u italijanskom šampionatu.
Klubovi Serije A žestoko su se protivili ovakvoj odluci, međutim, na kraju su ipak morali da joj se povinuju.
- Odluka nije dobra. Ona svakako neće pomoći u rešavanju problema italijanskog fudbala. Probleme će osetiti svi, a posebno top klubovi koji i imaju najviše stranaca u svojim redovima - kratko je prokomentarisao predsednik Serije A, Mauricijo Bereta.
Od kada vredi ova odluka? Pa šta će onda Inter, Roma i Milan koji imaju 5-6 južnoamerikanaca?![]()
DIREKTNI PRENOSI NA SPORT KLUBU
PORED fudbalskih transfera, engleska Premijer liga je ove godine doživela i onaj televizijski. Naime, sve mečeve iz najjačeg fudbalskog šampionata na planeti naredne sezone ćemo umesto na RTS gledati isključivo na kanalima Sport kluba. I to u još više termina...
Vise od polovine klubova je zabranilo vuvuzele, tako da nista od toga.