gestap0
Zainteresovan član
- Poruka
- 320
ajmo plavci danas natrag na prvo mesto !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To viču već deset kola, da Roma mora stati, ali ljudi su pokazali da ovaj niz slučajan, nego je ovo proizvod odličnog rada koji je Ranijeri uspostavio ... Nemaju možda kvalitet, ali svako zna svoju ulogu, odnosi u ekipi su savršeni, i svaki tekmu igraju bez kalkulacija ...
Ako budu šampioni, mislim da pored Ranijerija najveće zasluge treba da ponese i golman Seržo, jer kad god sam gledao Romu lik ih je vadio iz govana i previše bodova su uzeli zahvaljujući njemu ... Bio bi red da ga nagrade igračem (u najgorem slučaju golmanom) godine u Italiji ...
Koliko sam ja skapirao, Ranijeri je već odredio da Toti treba da izađe, a onda je Menez glupo dobio žuti karton, te je tada promenjena odluka jer Atalanta je stisla, a crveni im ne bi pomogao punoNa prošloj utakmici, protiv Atalante, Toti je odbio da izađe. Ne znam da li je u pitanju bila greška ili se Toti jednostavno nije složio sa Ranijerijevom odlukom. Ako je potonji slučaj, onda nije Ranijeri, već Toti taj koji vedri i oblači u Romi, što i nije za neko veliko čuđenje.
Vučinić je strašan igrač, i već godinama konstantno napreduje. Isto kao Jovetić.
Neverovatno koliko bi nam dobro sela njih dvojica u situaciji kad nam kvalitetni špicevi fale k'o bebi zvečka.
Vučinić je lud! Da nije njega Romi ne bi imao ko da daje golove. Toti i Toni su pasivni igrači, što zbog svoje starosti što zbog stila igre.
Sinoć je Vučko pokazao koliko vredi.
Pravi rimski derbi - preokreti, napetost, crveni kartoni i, kao šlag na tortu, tuča na kraju![]()
Odličan je Vučinić, ali kod gola je zid debelo zajjebo situaciju ...Sinoć je Vučko pokazao koliko vredi.
Eto, juče si mogao da vidiš da Toti ipak nema veći uticaj od Ranijerija, jer Ranijeri ga je ostavio na klupi u poluvremenu, i to kad situacija nije bila bajna ...Pravi rimski derbi - preokreti, napetost, crveni kartoni i, kao šlag na tortu, tuča na kraju![]()
Јел примате Лацијале(у име старог пријатељства 2 језгра навијача)
Ne brini svakom nizu dodje kraj
![]()
To viču već deset kola, da Roma mora stati, ali ljudi su pokazali da ovaj niz slučajan, nego je ovo proizvod odličnog rada koji je Ranijeri uspostavio ... Nemaju možda kvalitet, ali svako zna svoju ulogu, odnosi u ekipi su savršeni, i svaki tekmu igraju bez kalkulacija ...
Ako budu šampioni, mislim da pored Ranijerija najveće zasluge treba da ponese i golman Seržo, jer kad god sam gledao Romu lik ih je vadio iz govana i previše bodova su uzeli zahvaljujući njemu ... Bio bi red da ga nagrade igračem (u najgorem slučaju golmanom) godine u Italiji ...
c/p sa druge teme
Ništa novo u Srbiji, RTS ponovo ne prenosi utakmice Premijer lige (Man Utd - Totenhem) a pod ugovorom su!
Predlažem svima da im se obrate u pisanoj formi ili preko telefona, pošto ovo zaista postaje već bezobrazno. Ukoliko nisu u stanju da obezbede TV prenos neka ga se odreknu u korist neke druge TV stanice koja će ispuniti obaveze iz ugovora.
Evo kontakta:
webdesk@rts.rs
kontaktcentar@rts.rs
(381) 11 321-10-00
Ne mogu da verujem kakvi su to idioti.
Nisam gledao sve, a ono što sam video je da je Roma bila bolja na početku tekme, a kasnije je i Sampdorija imala lepe šanse ... Ranijeri kod 1-1 krenuo na sve ili ništa i nažalost ništa ...Samo da potvrdim ono shto rekoh
Ја сам уверен да ће Дорија победитиBice yebada protiv Palerma na Siciliji za 10-ak dana, ako tu ishchupaju bod Liga Shampiona zove![]()
5. maja je i finale kupa.