Lefkada i okolina - vodic za avanturiste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmmmmm....ne bih se složila da nema opisa vila! :roll: Pogledaj još jednom sajt! ;)
A ako slučajno nema opisa za nešto što te zanima (a to mi je malo neverovatno), pogledaj
na sajtovima drugih agencija koje nude isto što i oni.

slazem se. jedino ako neko treba da trkne do apartmana da baci pogled u njih. ako te zanima detaljno, odes do agencije, tamo bi trebalo da znaju kako izgleda svaki konkretni apartman ;)

... epa ja moram da kažem da smo mi rezervisali Lefkadu, Nidri, vilu Konstadina, od 27 Avgusta, sopstvenim prevozom, preko agencije Robinson.
Sve ce da nas košta malo više od 150 evra, po osobi naravno. Inače hvala na savetima oko on line rezervacija, ali ja sam ipak odlučila da idem na sigurniju varijantu, preko agencije.
Inace za ovu agenciju sam imala preporuku, preko nje je išao jedan drug prošle godine na Lefkadu, a i pretprošle u Pargu kaže da su bez greške.

Ko se odluči od vas za isto, neka kaže, barem da se zna da ćemo biti u istoj vili...

Pozzzz
:super:

važi, čekamo detaljan izveštaj sa Lefkade, samo nemoj da nas zaboraviš što se i meni desi kad se vratim sa mora

a što se tiče vremena pa ne kažem ja da ne može da bude lepo vreme i u septembru, ali kako nam je klima poludela više se ništa ne zna pa sam ove godine rešila ipak da malo ranije idem ali i da izbegnem najveće vrućine

Ja sam resila da iako bude padala kisa, ja cu da se kupam!!! Toliko mi se ide na mooooore, da necu dozvoliti da me ista oneraspolozi. Ja iskreno ne znam kada je kraj avgusta bio kisan. A vala cula sam da je voda topla kada pada kisa....ehehe

E onda cekamo tvoj izvestaj iz Konstadina, da znam da li da se pokajem na vreme :)))))

Sala mala, ako neko zna nesto o cenama tamo, i o ostalim troskovima po restoranima i kaficima neka javi...a i interesuje me cena tih brodica tamo koji vode do zapadnog dela ostrva, i da li se onda isplati da se ide kolima svaki dan....

Hvala:dontunderstand:

Super, mi idemo kolima. Ja jedva cekam, obavezno cu da odem na to krstarenje... Nije skupo a obidje se dosta za te pare.
:heart:

vodi racuna da na krstarenje krenes opremljena za ceo dan na suncu..znaci sesir,krema sa visokim zastitnim faktorom su obavezni :)
na brodu kojim sam se ja vozila samo je jedna platforma bila u hladovini a brod krcat...hteo ne hteo morao si da budes na suncu veci deo dana...

... epa ja moram da kažem da smo mi rezervisali Lefkadu, Nidri, vilu Konstadina, od 27 Avgusta, sopstvenim prevozom, preko agencije Robinson.
Sve ce da nas košta malo više od 150 evra, po osobi naravno. Inače hvala na savetima oko on line rezervacija, ali ja sam ipak odlučila da idem na sigurniju varijantu, preko agencije.
Inace za ovu agenciju sam imala preporuku, preko nje je išao jedan drug prošle godine na Lefkadu, a i pretprošle u Pargu kaže da su bez greške.

Ko se odluči od vas za isto, neka kaže, barem da se zna da ćemo biti u istoj vili...

Pozzzz
:super:

Bila u vili Konstadina, preko agencije Robinson, od 28.05-08.06.2010., vratila se pre 2 dana!!!
Sve pohvale za agenciju, vozace Gileta i Djoleta, vodice Dobrivoja i Jovanku, kao i predstavnika agencije Mladena na ostrvu Lefkada!!!
Vila Konstadina - fenomenalna!!! Cista, lepo uredjena, imate na raspolaganju racunar i internet, gazda i gazdrarica vile jako, jako ljubazni, predusretljivi... Ja sam prezadovoljna, a Lefkadom odusevljena, ona vas osvaja na prvi pogled!

OPUSTITE SE I UZIVAJTE!!!

Bila u vili Konstadina, preko agencije Robinson, od 28.05-08.06.2010., vratila se pre 2 dana!!!
Sve pohvale za agenciju, vozace Gileta i Djoleta, vodice Dobrivoja i Jovanku, kao i predstavnika agencije Mladena na ostrvu Lefkada!!!
Vila Konstadina - fenomenalna!!! Cista, lepo uredjena, imate na raspolaganju racunar i internet, gazda i gazdrarica vile jako, jako ljubazni, predusretljivi... Ja sam prezadovoljna, a Lefkadom odusevljena, ona vas osvaja na prvi pogled!

OPUSTITE SE I UZIVAJTE!!!

Jaaaooooj super, bas mi je drago. Svi imaju pozitivne utiske o Konstadini.. Ja jedva cekam...

Inace hvala na savetu o krstarenju...nisam znala da ima hlada, obraticu paznju na sesir, kremu, jer sam ja jedna prilicno bela osoba...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back