- Poruka
- 41
Uzivajte na Lefkadi, gde god bili smesteni...
![]()
Moze li mi neko reci koja je ovo plaza, gde se nalazi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzivajte na Lefkadi, gde god bili smesteni...
![]()
plaza katizma, gornja (severna) polovina.
Бојим се да неће бити...
Лежаљке су у том делу плаво-беле пругасте...
na lefkadi sam bila tri puta - 1996., 2008. i 2009., moracesh da mi verujesh na rech da na katizmi miksuju plave lezaljke i prugaste, u rasporedu kako im dune. mogla bih da kachim i fotke kao dokaz, ali me mrzi.
A u kom mestu-gradicu na Lefkadi se nalazi doticna plaza Katizma?I preko koje turisticke agencije si isla tamo?
Ајде, баш бих волео да их окачиш...na lefkadi sam bila tri puta - 1996., 2008. i 2009., moracesh da mi verujesh na rech da na katizmi miksuju plave lezaljke i prugaste, u rasporedu kako im dune. mogla bih da kachim i fotke kao dokaz, ali me mrzi.
Душо моја злобна, па на његовој фотки се такође виде пругасте, плаво-беле лежаљке. Нема шта да проверавам, ја сам тамо домаћи...nije trebalo da mu kačiš fotku...ako ne veruje na reč, neka ide pa nek' proveri!![]()
Душо моја злобна, па на његовој фотки се такође виде пругасте, плаво-беле лежаљке. Нема шта да проверавам, ја сам тамо домаћи...![]()
ti si uspeo da detektuješ prugasti dezen na fotki rezolucije 320x240, veličine 23 kb, na kojoj je suncobran veličine 5x3 mm?!svaka ti čast! kakav crni domaći, ni komercijalnu katizmu nisi apsolvirao, šta tek ostaje za one egzotičnije varijante. daj bože da bi prepoznao i porto kaciki
i nemoj više da mi otpisuješ u ovom fazonu, inače
![]()
Da li je Katizma pescana ili sljunkovita plaza?
Pozdrav svima,
Dugo sam ovo citala zajedno sa muzem i odlucili smo da idemo prvo u pefkohori 7 noci, a posle smo odlucili Lefkada 7 dana.
Medjutim imam jedan problem pa bih zamolila nekog da mi se HITNO javi jer trebam da uplatim depozit od 50e i u banci mi traze bankarske instrukcije od grkinje da uzme to iz svoje banke, i kao nece da prihvate podatke koje mi je ona poslala mejlom. A ja bih sad trebala na engleskom da joj kazem da treba da ode u banku po te instrukcije nekako mi je to bezveze, pa pitam u kojoj banci bih to mogla da zavrsim a da mi uvaze samo njen mejl. Grkinja je u tom mejlu pored potvrde nase rezervacije u istom mejlu navela svoj racun i sifru i u banci i kod nas u bankama nece da prihvate (konkretno intesa nece). Molim za pomoc nekog ko je to sve odradio na osnovu prepiske putem mejla.
Hvala